konkrétan 2-3 ember le is írta tényként, hogy sértve érzi magát. akkor most mi nem tény ezen, ha le is írta?Nyiri81 írta: ↑2020.09.01. 15:32:05
Többször észrevettem már hogy te tényként közölsz dolgokat másokról. Szerintem nem kellene. Attól hogy te még állítasz valamit még nem úgy van
Még egyszer lassan leírom. Nem állítottam semmit csak beszéltünk egy témáról. Nem írta senki hogy retardált, nem írta senki hogy beteg. Mit kell túlvizionálni egy beszélgetést?
Csak az került elő, hogy többször szó volt arról (említették akik személyesen ismerik) hogy mintha nem lenne minden rendben. Feltételes módban volt róla szól. Itt is felmerült már korábban még akkor is amikor nem volt ez a hiszti a lelép/nem lép dologról. Tehát nyugiAttól még kedveljük (én pl) még ha most nem is értek vele egyet ahogy az ügyeit most intézi.
Nero írta oda egyedül az elvileg szót, utána többen ugrottak, hogy aspergeres meg stb, meg magyarázták a semmit. megint mert valaki azt mondta, hogy akkor az úgy is van.
Rólam tudva lévő, hogy utálom Busquets, főleg a játéka miatt, sose tudtam értékelni. Évekig nem is mentem emiatt a topikjába, pedig mehettem volna, és szidhattam volna nonstop, mint itt Messit teszik néhányan.
Lehet szidni Messit sok mindenért, pl azért a közlésért amit tett, vagy hogy besült a visszavágókon ő is, vagy hogy '12ben konkrétan tizit hibázott kulcshelyzetben a chelsea ellen, stb...
De most azon vitatkoztok több ezer km-ről, hogy vajon autista vagy aspergeres. És amúgy ha az, akkor mi van?
Akkor elnézitek neki azt, amiért szidjátok?
Vagy akkor ez felülírja azt, amit a pályán elért?
De én vagyok a hülye, hogy szélmalomharcot vívok, meg még pár ember, mert itt most az a közhangulat, hogy Messi a [auto_cenzúra]. Mert nem közli a szurkolókkal mi lesz.
Remélem küld névre szóló levelet, mert neki aztán a szurkolókhoz, pláne a magyar barca szurkolókhoz, annyi elszámolással tartozik, hogy megengedhetetlen, hogy még nem tette be.