Piqué egy csoda. A Barcára haragszok,hogy nem ismerték fel benne a lehetőséget 2003(?) ban,és elengedték a muhoz.De nagyon örülök,hogy visszajött,többször visszanéztem a mu-ba a meccseit,de sokat mondok,ha játszott 10 alkalommal,akkor is többnyire csereként.
De tényleg,nagyon gyors,kemény,nagyon-nagyon jól fejel(ezt már többször bebizonyította

)
Nagyon tetszik,hogy VV kigurítja neki,3-4 ellenfél játékos kilép rá,és a védők el gurigáznak hátul,a végén már 4-5 ellenfél játékost is semlegesítünk a kp-ról.Ebben elévülhetetlen szerepe van,ezt a fajta játékot hátul ő irányítja.
Tetszik az is,hogy csak néha lép följebb a posztjától,akkor is a labdát bevezeti nagyjából a középkörre,onnan meg nagyon nagyokat indít. Xavi és Yayahoz hasonlókat. Egyetlen egy rossz tulajdonsága van: Hamar elmegy a feje. Idén kétszer(háromszor?) állították ki,mindkétszer egyik sárgát reklamálásért,a másikat pedig érthetetlen szabálytalanságért kapta.
Szerintem a védelem egyik alap embere,de Marqueznél biztos jobb,Militonál nem tudom.
Az ő leigazolása szerintem többet ért,mint Danié. Bár Dani az első fél évben nagyon nagyokat játszott,most egy kicsit gyengébb.
A
Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap:
www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja:
http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.