Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Csaron
Barça B

2015.04.20. 10:08:54

Samper írta:
Csaron írta:.lehet hogy túl optimista vagyok meg elfogult de nem hiszem hogy kene valakitől félnie is ennek a barcanak.
Dehogynem. saját magától.

:twisted: :twisted: végül is
Samper
Director del Fútbol

2015.04.20. 08:31:40

Csaron írta:.lehet hogy túl optimista vagyok meg elfogult de nem hiszem hogy kene valakitől félnie is ennek a barcanak.
Dehogynem. saját magától.
Csaron
Barça B

2015.04.19. 22:37:22

Szerintem nem a szerencsében kell bízni persze az is kell némi szinten a focihoz de ha megynyerjuk tegyük fel a BL-t szerintem tök igazságos lenne es nem mondhatna senki hogy szerencsével nyertük meg mert simán van ra esélyünk ahogy elnézem a nagycsapatok forma ingadozását!nem csak nálunk van így hogy nem megy a játék nézzetek meg a bayernt nekik se megy most!nincs olyan csapat es nem is lesz amelyik egész évben bírni fogja es minden meccsen a legjobbukat tudjak nyújtani mert szinte lehetetlen ezen a szinten ennyi meccsel.meg a pep teambe is volt 1-2 meccses rosz széria amikor nem biztos hogy kikaptunk de nem ugy ment a játék ahogy azelőtt vagy után.szerintem meg van ra legalabb 60% hogy triplazzunk.lehet hogy túl optimista vagyok meg elfogult de nem hiszem hogy kene valakitől félnie is ennek a barcanak.
Samper
Director del Fútbol

2015.04.19. 20:40:23

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy tényleg tartalékolni kell az erővel, nem akármilyen sorozatok jönnek.
Nem sokra megyünk sajnos azzal ha kitömjük az egyik meccsen az ellenfelet, de rá 3 napra meg elveszítjük a következőt.
Ha erősebb lenne a középpályánk akkor talán tudnánk tartani a kontrollt 90 percig, de mostani KP-val meg úgy járnánk mint a Real, hogy az első félidőben hajtunk ezerrel, esetleg vezetést szerzünk, de a második félidőben meg olyan fáradtak és pontatlanak leszünk hogy az ellenfél kis túlzással akadály nélkül végigroboghat a kapunkig.
Most tényleg ez van és hogy ez mit ér, csakis a végelszámoláskor derül ki. Az is csak akkor, ha kulcsjátékos addig súlyosan nem sérül meg, mert nagyok a csapaton belüli különbségek és az utánpótlásból LE senkit sem tudott felhozni. Más kérdés, hogy a biztonságinak nevezett hazárdjáték semmivel se csökkenti a sérülésveszélyt. Bízzunk a jószerencsében.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.19. 18:47:29

Amúgy tényleg tartalékolni kell az erővel, nem akármilyen sorozatok jönnek.
Nem sokra megyünk sajnos azzal ha kitömjük az egyik meccsen az ellenfelet, de rá 3 napra meg elveszítjük a következőt.
Ha erősebb lenne a középpályánk akkor talán tudnánk tartani a kontrollt 90 percig, de mostani KP-val meg úgy járnánk mint a Real, hogy az első félidőben hajtunk ezerrel, esetleg vezetést szerzünk, de a második félidőben meg olyan fáradtak és pontatlanak leszünk hogy az ellenfél kis túlzással akadály nélkül végigroboghat a kapunkig.
Csaron
Barça B

2015.04.19. 18:23:12

Nem arról van itt szó hogy nem tudunk szep focit játszani!!tudunk szep focit játszani csak nem egy olyan meccs sorozatba briliozunk ahol három olyan csapattal mertuk össze az erőnket egy heten belül amelyből ket csapat esélyes a dobogóra!!!a PSG meg a BL-re is esélyes (tudom hogy sz@rt se er így a psg mert hiányzott belőle pár játékos !)nem hiszem hogy most kene arról beszélni hogy [auto_cenzúra] a játék.voltak a pep érában is olyan meccsek amit nem lehetett nézni csak azokra mar nem emlékszünk mert arra emlékszünk hogy BL-t nyertünk es ez érthető .de haggyuk mar ezt a pep érával való összehasonlítást már a játékunknak köze sincs az akkor mutatott játékunkkal !!ebredjunk fel esélyesek vagyunk mind a három címre es ezt nem hiszem hogy ugy tudtuk elérni hogy szerencsével bezúztuk a meccseket hanem hellyel-közzel szep játékkal es EREDMÉNYES,TAKTIKUS játékkal tudtuk meg persze az egyéni megvillanasokkal de ez minden sztár csapatnál így van.off:a real egyfolytaba így nyeri a mostani meccseit egyéni megvillanasokkal nem taktikával.
Normandia
Director del Fútbol

2015.04.19. 17:48:33

Nem kell hasraesni a mutatott játék láttán, de nyerünk és most ez a lényeg. Játszottunk mi már jó játékot és vesztettünk és akkor meg azon ment a sìrás, hogy nem tudunk célfutbalt játszani. Most tudunk, most ez a baj. Nyilván ez a csapat már nem fogja a Pep éra atomfociját játszani, talán már alkalmatlan is rá a keret, de hogy ezt az idényt eddig elég jól abszolválja az biztos. 3 olyan sorozatban vagyunk állva, ami tavaly ilyenkor már csak álom maradt. Kétségtelen, hogy Luchoval új eddig hiányolt elemek is bővitik a repertoárját a csapatnak, amit itt sokan hiányoltak is korábban, velem együtt. Szóval mindent a helyén kell(ene) kezelni. Nyilván azok, akik a régi barcát szeretnék látni azoknak csalódás a játékunk, mert egyszerűen mást játszunk, de folyamatosan ezért nem kellene fanyalogni és degradálni a csapatot. Hála Istennek nyerjük a meccseket és bizony sokszor okos játékkal. Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy minden tökéletes, korán sem az, de azt igen, hogy több szimpátia kellene a csapat felé, látva a fejlődés lehetséges útját.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.04.19. 14:08:57

visca el barca írta:
sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
Őszintén remélem, hogy ez nem fog megtörténni, mert az lesz Pep legendájának végső halála. Ezt a sikert nem tudja megismételni, és ezt ő is pontosan tudja. Nem véletlenül mondta mindig, hogy ő nem lesz az itteni Ferguson, mert abba az imázsba amit ő felépített itt magának, nem férnek bele 2-3 éves trófeamentes időszakok. Pontosan ezért is lépett le, remek időzítéssel, rendkívül okosan. És ezért nem fog ő soha sem visszajönni.

Laportától meg amit várni lehet, hogy a klub felső köreiben kicsit rendet tesz, kicsit kevesebb botrány, talán még a katari szerződés is eltűnik, újra kisgyerekeknek fogunk kiflit osztogatni, helyrerakja a klubimázst, újra adóssághegyekben fogunk úszni, de cserébe megkapja mindenki ismét a szerethető Barcát, ezt én nem is bánom.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.04.19. 14:05:43

visca el barca írta:sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
Én mondjuk pont ettől rettegek, remélem nem jön ő már vissza többet, vagy csak 10-15 év múlva, ha nagyon muszáj.
visca el barca írta:vicces h megnyertünk egy nehéz meccset erre itt fanyalogtok. :D
whitecule írta:És siránkoznak az emberek...
Ezeket meg nem egészen értem. Ki siránkozik a meccs miatt? Sanamara még rá lehet húzni, de ő igazából azt hiányolja - ha jól tudom -, hogy támadásban vagy 5 szintet lépett vissza a középpálya idén - ami számomra is csalódás, és én is hiányolom a kreativitást onnan -, és a támadójátékunk lesarkítva annyiból áll, hogy az MSN-hez eljuttatni a labdát, és ők majd megoldják. A többiek annyit mondtak a meccsről, hogy a Valencia az első félidőben veszélyesebb volt, és kellett Rakitic a stabilabb védekezéshez. Ezeket bűn megjegyezni? :D

Amiatt meg szerintem nem a Pep korszak sikerei a mérvadóak valakinek, hogy nem feltétlenül esett hasra a csapat mostanában mutatott játékától. A Dinho féle Barcában is a támadók oldották meg javarészt a dolgokat, de volt ott egy Deco is azért a középpályán, akitől lehetett elég szép dolgokat látni, gondolom nem kell ecsetelnem - tudom, hogy más ez a csapat, szimplán példa volt, hogy nem kell feltétlen csak brusztolós középpálya egy jó trió mögé. Megmondom őszintén én se dobok hátast az idei játékunktól, pont emiatt, hogy átment robotolásba a teljes középpálya. Rakitic néha amikor gumibogyószörpöt iszik meccs előtt ad olyan labdákat, hogy csak lesek, néha meg semmi, alapjáraton meg általában más nem ad - Masch szokott még próbálkozni kreatívabb lenni, most is neki volt egy 16-osre beívelt labdája középről. Ez persze - gondolom - annak a következménye, hogy az MSN mögött többet kell biztosítani, de attól még nem feltétlen kell nekem, meg még pár embernek elolvadni attól, hogy inkább munkáscsapatéra hasonlít a középpálya. Viszont nem is a Pep féle űrfocit várnám el ennek ellenére..
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.19. 13:10:14

Normandia írta:
Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Nagyjából csak a csapat tengelye hiányzott.
És akkor most kérjünk elnézést, mert nyertünk? Idegenben 3 gólt lőttünk egy psg-nek, azért akárhogyan is állnak fel ez kiváló eredmény főleg idegenben. Ezen a szinten, csak kifogásnak jó, hogy hiányzott x vs y a csapatból. Őszontén gondolod, hogy ha nálunk hiányozna Messi, Rakitic, Pique akkor meg lenne bocsájtva egy esetleges zakó? Ugyan már.
3-szor írtam le, hogy csupán nem kéne megkoronázni a csapatot és LE-t, amiért egy ilyen PSG-t meg tudtak verni.
Erre meg nem tudok mit mondani, ha szerinted ez a PSG semmivel sem volt gyengébb ellenfél, akkor oké, legyen.

Ha peidg innen hiányozna 4 meghatározó ember(Messi-Pique-Rakitic-Suarez) akkor igenis menne a kifogas ezerrel. Aztan lehetne nezni mit szenved ossze elol a Neymar-Pedro-Munir 3mas egy BL negyeddontoben... :) De ennek a csapatnak mar az is boven eleg, ha Messit kiveszed, es ez a baromi nagy gaz.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.19. 12:58:08

Stalkyard írta:EL kéne már lassan fogadni, hogy ennek a mesevilágnak vége, mert az a 4-5 év az volt, semmiképp sem normalitás. Egy átlagos nagycsapat vagyunk, átlagosabb meccsekkel, átlagos győzelmekkel, átlagos bajnoki címekkel(?). És igen, lesz olyan, hogy az ellenfél jobban fog nálunk játszani, lemos a pályáról. Többször is. :D
sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.04.19. 12:36:11

noname írta:
Ha nálunk hülyének van beállítva Zubi, mert leigazolta az állandóan sérült Vermaelent, akkor mi van azzal, aki leigazolta azt a Mottát, aki még Vermaelennél is többet volt sérült?!
Azért nem teljesen fair az összehasonlítás, Mottát már néhány megkérdőjelezhető szavahihetőségű tanú látta legalább PSG mezben. :mrgreen:

Egyébként azokkal értek egyet, akik nem értik a fanyalgást, vagyis érteni értem, hogy a legtöbbeknek itt azzal van problémája hogy ez a csapat már közel sem az a csúcs Barca amit talán túlságosan is megszoktunk, nekik van gy rossz hír. Nagyon sokáig nem is lesz már az, ha egyáltalán lesz még olyan korszakunk, mint a Pep-team idején. Ha lesz is, akkor sem biztos, hogy megérjük.

EL kéne már lassan fogadni, hogy ennek a mesevilágnak vége, mert az a 4-5 év az volt, semmiképp sem normalitás. Egy átlagos nagycsapat vagyunk, átlagosabb meccsekkel, átlagos győzelmekkel, átlagos bajnoki címekkel(?). És igen, lesz olyan, hogy az ellenfél jobban fog nálunk játszani, lemos a pályáról. Többször is. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.04.19. 12:29:59

És siránkoznak az emberek... komolyan mondom, a Barcelonának van a legdurvább primadonna, sohasemminemjó szurkolótábora a világon, néha egyáltalán nem vagyok képes felfogni, hogy miket olvasok. Egy héten belül vertük meg a PSG-t (ne gyertek itt nekem azzal, hogy ez hiányzott, meg az hiányzott... Három gól a Parc des Princesben, mutasson már nekem valami statisztikát, ki csinált ilyet utoljára) és a Valenciát, ha csinálnánk egy power rankinget a top 15 európai csapat közül, ez a kettő biztos benne lenne. Ráadásul nem akárhogyan verték őket, hiszen a tegnapi első félidőn kívül sokat nem nagyon kellett izgulni. Vagy talán a PSG folyamatosan szorongatott, szétlőtte a kaput? Én nem úgy láttam, kb. épkézláb támadásuk nem volt.
Mutassatok már Európában egy csapatot, aki jobb focit játszik, mint a Barcelona! A hentes Atleti? Az a Real Madrid, akik még egy Malagától, Granadától is gólt kapnak? A Bayern, akik Portugáliában égtek kevesebb mint egy hete? Nem tudtok nekem mutatni, mert nincsen ilyen. Én elhiszem, hogy remek időtöltés fátyolos szemmel a youtube előtt ülni, nézni a dicső Pep érát, amikor olyan űrfutballt játszott a csapat, ami valószínűleg már soha nem fog megismétlődni, de emberek... annak már vége! Az egy olyan csapat és játék volt, ami egyedülálló, de leáldozott... Pep éppen Németországban háborúzik az orvosi stábbal, a Xavi - Iniesta duóból épphogy a 35 éves Xavi teljesít jobban, aki valószínűleg jövő ilyenkorra már Katarban parolázik a sejkekkel. Iniesta megváltozott szerepben játszik ugyan, de évek óta formán kívül, ezt látni kell... Ébresztő, pár hónapja még apokalipszis volt, Lucho lemondásáról beszéltek, Messi eligazolásáról. Ilyen középpályával, ilyen körülmények között milyen focit vártok? S mégis az angol bajnokot, a francia bajnokot búcsúztatta/búcsúztatja a Barca a BL-ben, nem akárhogyan, teszem hozzá. A bajnokságot meg vezeti, úgy, hogy a Celta - Sevilla - Valencia hármast, 7 ponttal hozta... Ez a hármas vár most a Realra, akik a karmesterük, Modric nélkül állnak majd fel... Mit gondoltok, hány pontot visznek el ők ettől a hármastól? Egy Spanyol kupa a zsebben, a bajnokságban elég magabiztos vezetés, a BL-ben pedig jó esélyek. Azt tanácsolom, hogy ikszeljétek ki a youtubeon a Guardiola-éra címkével ellátott videókat, és gondoljatok vissza a szezon elejére... Őszintén, mekkora esélyt adtatok volna arra, hogy most így áll a Barca?
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.19. 11:30:38

vicces h megnyertünk egy nehéz meccset erre itt fanyalogtok. :D

én már igazából a "nem érdemeltük meg a bajnokságot" kommentekre gyúrok (már ha összejön :mrgreen: )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.04.19. 09:28:00

Szerintem kéne egy szabály, hogy minden sérült kezdő után a csapatod kap 1 gól előnyt. A sérülések, eltiltások nem véletlenül történnek sosem. Ibra állandóan eltiltatja magát mert egy bunkó, öntelt f...Nálunk pl van 4 középső védő, akit bármikor nyugodtan bevet LE, náluk meg láthattuk, hogy inkább játszatja félsérülten TS-t és cseréli be az úgyszintén félsérült DL-t ahelyett, hogy egyszerűen megvárja, hogy helyre jöjjenek. Az azért vicces, hogy a korlátlan pénzből gazdálkodó PSG-nél senkinek se jutott eszébe, hogy 4 középső védő kell, nem pedig 3. :roll:

Motta mindig is rendkívül sérülékeny volt.

Ha nálunk hülyének van beállítva Zubi, mert leigazolta az állandóan sérült Vermaelent, akkor mi van azzal, aki leigazolta azt a Mottát, aki még Vermaelennél is többet volt sérült?!
A Fifa egy szégyen
Normandia
Director del Fútbol

2015.04.19. 08:27:40

Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
És akkor most kérjünk elnézést, mert nyertünk? Idegenben 3 gólt lőttünk egy psg-nek, azért akárhogyan is állnak fel ez kiváló eredmény főleg idegenben. Ezen a szinten, csak kifogásnak jó, hogy hiányzott x vs y a csapatból. Őszontén gondolod, hogy ha nálunk hiányozna Messi, Rakitic, Pique akkor meg lenne bocsájtva egy esetleges zakó? Ugyan már.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
mess2009
Director del Fútbol

2015.04.19. 08:18:56

Csak egy gondolat erejéig:
magam is szeretem a tényeket és amit írsz azok tények, de:a következtetéseid úgy jönnek le mintha a felsoroltak helyett nem is játszott volna senki!
holott az is tény, hogy a PSG egész kerete bivalyerős és így valójában csak azzal kell szembesülünk, ami a valós különbség az említett játékosok között. én pl. nem tartok Ibrától, bár benne van a gól kétségtelen, de ránk inkább a gyors és jól cselező támadók a veszélyesek.
Samper
Director del Fútbol

2015.04.19. 08:17:16

Sanama írta:
Messa írta:
Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett. =P~
Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...

Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...
Eszement dolognak tartom a mostani Barcat kritizálni, ha éppen nyer. Rossz előjelek után még három fronton harcban áll a trófeáért. Más kérdés, hogy hozsannázni se kell, mert tényleg nem olyan a játék. Bármikor jöhet egy gikszer és fuccs egy trófeának. Most dícsérjük azokat a momentumokat, ha vannak,. amik dícsérhetők. A hibák kivesézése ráér akkor, ha kikapunk, vagy győztes meccset engedünk ki a kezünkből.
Léfe
Entrenador del Barça

2015.04.19. 08:10:01

Az igazi gond ott van, hogy otthon kikapunk a Malagától és Celtától. Ez a 6 pont hiányzik, most 8 pon elönnyel nyugodt lehetne a csapat. Sajnos a középpálya kevésbé kreativ, de egy fiatal Xavi és Iniesta egyszerüen nincs a földön. Modricot nekünk kellett volna megvenni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.18. 23:39:44

Szerintem Sanama nem arra gondolt, hogy rossz lenne amit elértük Szerdán, hanem hogy ő esetleg jobbat várt a csapattól játékban. Ez megítélés kérdése, szerintem idegenben úgy hogy végig sikerült nagyon koncentráltan (szinte minden helyzetet berúgtunk pl) kézben tartva a meccset 3 gólt lőni egy negyeddöntőn az több mint, ami elvárható. Legyen az ellenfél PSG, Porto, Baktalórántháza. Én azzal a teljesítménnyel speciel maximálisan elégedett voltam, hasra esni nem kell, mert azért csak összehoztunk egy öngólt, de igen is meg kell nagyon becsülni. Főleg egy ilyen menetelés közben, mikor sorra jönnek a meccsek három naponta, s baromi nehéz meccsek, úgy ez nagy diadal a szememben. Lehetett volna játékban előre-hátrafele jobb (mondjuk max alapból nincs), de maxhoz közelít meg nem lehet folyamat fent tartani, s pl ezért is szoktam mondani a pörgessük le az órát és stb sokak által baromságnak tartott dolgokat, csak épp azok az esetleg megspórolt energiák később kellenek, mert a bajnokság baromi hosszú, a szezon baromi hosszú és összességében kell odaérni a végére, nem 1-1 adott meccsen kell "kiadni" mindent.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.18. 23:30:55

Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Csaron
Barça B

2015.04.18. 23:21:52

Sanama írta:
Messa írta:
Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett. =P~

Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...

Miert mert nem lehetünk ra büszkék hogy megverte a szeretett csapatunk a PSG-t!hat egy olyan psgt vertunk meg ami előző körbe kiejtette ember hátrányba a Chelseat ugy hogy ott se volt ibra csak 20 percig ,hozza teszem thiago silva volt meg veratti azt hiszem de akkor is nem hiszem hogy annyira le lett volna csonkítva ez a psg hogy azt lehetne mondani hogy közép szerű csapat így!
Csaron
Barça B

2015.04.18. 23:18:11

Sanama írta:
Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne
Milyen teljesítményt hoztunk le hét közben?
Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
A célfoci egy létező dolog és igen szükséges ha úgy hozza a sors.
Ja, HA ÚGY HOZZA. Csak idén elég gyakran hozza úgy.
Milyen B csapattal felálló PSG-t vertunk meg gondolkozz mar mielőtt írsz valamit.nehogy mar azt mondjuk hogy aaa ez a győzelem nem mutatta meg hogy jobbak vagyunk a PSG-nél mert 3-4 fő emberük hiányzott es mert KÉT KÖTENNYEL NYERTÜNK!!!hat ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam.szerintem szóljunk suareznek hogy ne adjon kötenyt mert így nem ér nyerni:D ez mar vicc hogy vannak ilyen negatív szurkolok is :Ddd
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.18. 23:15:27

Messa írta:

Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.04.18. 22:40:44

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Válasz küldése