Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Samper írta:Dehogynem. saját magától.Csaron írta:.lehet hogy túl optimista vagyok meg elfogult de nem hiszem hogy kene valakitől félnie is ennek a barcanak.
Dehogynem. saját magától.Csaron írta:.lehet hogy túl optimista vagyok meg elfogult de nem hiszem hogy kene valakitől félnie is ennek a barcanak.
Most tényleg ez van és hogy ez mit ér, csakis a végelszámoláskor derül ki. Az is csak akkor, ha kulcsjátékos addig súlyosan nem sérül meg, mert nagyok a csapaton belüli különbségek és az utánpótlásból LE senkit sem tudott felhozni. Más kérdés, hogy a biztonságinak nevezett hazárdjáték semmivel se csökkenti a sérülésveszélyt. Bízzunk a jószerencsében.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy tényleg tartalékolni kell az erővel, nem akármilyen sorozatok jönnek.
Nem sokra megyünk sajnos azzal ha kitömjük az egyik meccsen az ellenfelet, de rá 3 napra meg elveszítjük a következőt.
Ha erősebb lenne a középpályánk akkor talán tudnánk tartani a kontrollt 90 percig, de mostani KP-val meg úgy járnánk mint a Real, hogy az első félidőben hajtunk ezerrel, esetleg vezetést szerzünk, de a második félidőben meg olyan fáradtak és pontatlanak leszünk hogy az ellenfél kis túlzással akadály nélkül végigroboghat a kapunkig.
Őszintén remélem, hogy ez nem fog megtörténni, mert az lesz Pep legendájának végső halála. Ezt a sikert nem tudja megismételni, és ezt ő is pontosan tudja. Nem véletlenül mondta mindig, hogy ő nem lesz az itteni Ferguson, mert abba az imázsba amit ő felépített itt magának, nem férnek bele 2-3 éves trófeamentes időszakok. Pontosan ezért is lépett le, remek időzítéssel, rendkívül okosan. És ezért nem fog ő soha sem visszajönni.visca el barca írta:
sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
Én mondjuk pont ettől rettegek, remélem nem jön ő már vissza többet, vagy csak 10-15 év múlva, ha nagyon muszáj.visca el barca írta:sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
visca el barca írta:vicces h megnyertünk egy nehéz meccset erre itt fanyalogtok.![]()
Ezeket meg nem egészen értem. Ki siránkozik a meccs miatt? Sanamara még rá lehet húzni, de ő igazából azt hiányolja - ha jól tudom -, hogy támadásban vagy 5 szintet lépett vissza a középpálya idén - ami számomra is csalódás, és én is hiányolom a kreativitást onnan -, és a támadójátékunk lesarkítva annyiból áll, hogy az MSN-hez eljuttatni a labdát, és ők majd megoldják. A többiek annyit mondtak a meccsről, hogy a Valencia az első félidőben veszélyesebb volt, és kellett Rakitic a stabilabb védekezéshez. Ezeket bűn megjegyezni?whitecule írta:És siránkoznak az emberek...
3-szor írtam le, hogy csupán nem kéne megkoronázni a csapatot és LE-t, amiért egy ilyen PSG-t meg tudtak verni.Normandia írta:És akkor most kérjünk elnézést, mert nyertünk? Idegenben 3 gólt lőttünk egy psg-nek, azért akárhogyan is állnak fel ez kiváló eredmény főleg idegenben. Ezen a szinten, csak kifogásnak jó, hogy hiányzott x vs y a csapatból. Őszontén gondolod, hogy ha nálunk hiányozna Messi, Rakitic, Pique akkor meg lenne bocsájtva egy esetleges zakó? Ugyan már.Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Nagyjából csak a csapat tengelye hiányzott.
sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...Stalkyard írta:EL kéne már lassan fogadni, hogy ennek a mesevilágnak vége, mert az a 4-5 év az volt, semmiképp sem normalitás. Egy átlagos nagycsapat vagyunk, átlagosabb meccsekkel, átlagos győzelmekkel, átlagos bajnoki címekkel(?). És igen, lesz olyan, hogy az ellenfél jobban fog nálunk játszani, lemos a pályáról. Többször is.
Azért nem teljesen fair az összehasonlítás, Mottát már néhány megkérdőjelezhető szavahihetőségű tanú látta legalább PSG mezben.noname írta:
Ha nálunk hülyének van beállítva Zubi, mert leigazolta az állandóan sérült Vermaelent, akkor mi van azzal, aki leigazolta azt a Mottát, aki még Vermaelennél is többet volt sérült?!
És akkor most kérjünk elnézést, mert nyertünk? Idegenben 3 gólt lőttünk egy psg-nek, azért akárhogyan is állnak fel ez kiváló eredmény főleg idegenben. Ezen a szinten, csak kifogásnak jó, hogy hiányzott x vs y a csapatból. Őszontén gondolod, hogy ha nálunk hiányozna Messi, Rakitic, Pique akkor meg lenne bocsájtva egy esetleges zakó? Ugyan már.Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Csak egy gondolat erejéig:Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Eszement dolognak tartom a mostani Barcat kritizálni, ha éppen nyer. Rossz előjelek után még három fronton harcban áll a trófeáért. Más kérdés, hogy hozsannázni se kell, mert tényleg nem olyan a játék. Bármikor jöhet egy gikszer és fuccs egy trófeának. Most dícsérjük azokat a momentumokat, ha vannak,. amik dícsérhetők. A hibák kivesézése ráér akkor, ha kikapunk, vagy győztes meccset engedünk ki a kezünkből.Sanama írta:Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...Messa írta:Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...
Sanama írta:Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...Messa írta:Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...
Milyen B csapattal felálló PSG-t vertunk meg gondolkozz mar mielőtt írsz valamit.nehogy mar azt mondjuk hogy aaa ez a győzelem nem mutatta meg hogy jobbak vagyunk a PSG-nél mert 3-4 fő emberük hiányzott es mert KÉT KÖTENNYEL NYERTÜNK!!!hat ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam.szerintem szóljunk suareznek hogy ne adjon kötenyt mert így nem ér nyerni:D ez mar vicc hogy vannak ilyen negatív szurkolok is :DddSanama írta:Milyen teljesítményt hoztunk le hét közben?Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne
Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.Ja, HA ÚGY HOZZA. Csak idén elég gyakran hozza úgy.A célfoci egy létező dolog és igen szükséges ha úgy hozza a sors.
Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...Messa írta:Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.