Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2009.05.06. 20:18:38

Etooka írta:Boldog Születésnapot Bouba!

Más: Bizonyára, akik olvasták meg akikkel beszéltem erről itt a fórumon, emlékeznek, hogy március első hetében sérülést szenvedtem, és pont azon a napon, amikor letettem a játékvezetői vizsgát. Nos, végre felépült annyira a lábam, hogy mehessek partjelezni :D A hétvégén már van is egy meccsem, egy U-13-as mérkőzésen fogom lengetni a zászlót. :) Jövő héten pedig egy I. korcsoportos kispályás mérkőzést fogok levezetni. Amúgy - ha valaki azt hiszi, hogy egy utánpótlás meccs degradáló egy bíróra nézve - elmondhatom, hogy többet fizetnek egy ilyen meccsért, mint egy megye 4-ért.

De amúgy nem a pénz a lényeg. Most nagyon boldog vagyok.

Ha jól emlékszem, Socio "kért" is egy élménybeszámolót, szóval majd jövő héten jelentkezem azzal is :)
Így utólag is Happy B-Day,Bouba!!!

Tomi!
Akkor sikeres,tévedésektől mentes sípmesteri karriert kívánok!Puhl Sanyi is kezdte vhol,nem? 8) :P Hasonlóan szép pályafutást kívánok!
Aztán óvatosan szaladgálj ott a vonalnál a sérülés után! :wink:
Apropó,ha már bíró...VIDEÓD VAN? :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.06. 19:35:04

Sziasztok!

Estére mindenkinek jó mérkőzést, jó szurkolást!

Ma este kezdetét veszi a 22. Miskolci Egyetemi Napok is, érdemes szemezgetni a programok közül, rengeteg fellépő, rengeteg program minden műfajban.

Én magam személyesen a holnapi napot ajánlom különösképp (azaz csütörtököt), amikor 1500 HUF-ért cserébe végig lehet tombolni egy Republic, egy Kowalsky meg a Vega és többek közt egy Magna Cum Laude koncertet is, mindezt közel egymáshoz, egy napon!!!
Ha ez nem lenne elég, akkor ott van még a három különböző klub (a retro-tól a house/trance műfajig), sportesemények, mozi, kiállítás, egyéb intellektuális, és kevésbe kulturális program, rengeteg jó arc, karakter, sok fiatal csinos lány, s természetesen rengeteg cefre...

Úghogy MENjetek, gyertek! :wink:

Minden jót!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.05.05. 17:35:41

Boldog Születésnapot Bouba!

Más: Bizonyára, akik olvasták meg akikkel beszéltem erről itt a fórumon, emlékeznek, hogy március első hetében sérülést szenvedtem, és pont azon a napon, amikor letettem a játékvezetői vizsgát. Nos, végre felépült annyira a lábam, hogy mehessek partjelezni :D A hétvégén már van is egy meccsem, egy U-13-as mérkőzésen fogom lengetni a zászlót. :) Jövő héten pedig egy I. korcsoportos kispályás mérkőzést fogok levezetni. Amúgy - ha valaki azt hiszi, hogy egy utánpótlás meccs degradáló egy bíróra nézve - elmondhatom, hogy többet fizetnek egy ilyen meccsért, mint egy megye 4-ért.

De amúgy nem a pénz a lényeg. Most nagyon boldog vagyok.

Ha jól emlékszem, Socio "kért" is egy élménybeszámolót, szóval majd jövő héten jelentkezem azzal is :)
.
bouba
Capitá del Barça

2009.05.05. 14:52:14

Köszönöm szépen mindenkinek! 8) :D
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.05. 14:32:05

boldogat bouba 8)
♥fcbarca.♥
kudu
Entrenador del Barça

2009.05.05. 14:30:36

http://hajdub.blog.hu/

Sok érdekes dolog van itt, főleg a katalán kiruccanás videóban :wink:

Szerk: Boldog Születésnapot Bouba! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kudu 2009.05.05. 14:36:47-kor.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.05. 09:27:26

Csatlakozom! Isten életessen! :P
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.05.05. 08:39:46

boldogat bouba! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
bouba
Capitá del Barça

2009.05.05. 06:50:34

Krojf írta:bouba Kománknak Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!
Alakuljon úgy a napod ahogyan szeretnéd!
K.
Köszönöm szépen, Krojf koma!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.05. 02:58:35

bouba Kománknak Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!
Alakuljon úgy a napod ahogyan szeretnéd!
K.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.05. 00:01:05

ozsimiki írta:nem saját kreálmány!:

Se villa, se kanál, se tányér,
Nem hullajtok könnycseppet a Realért!
Kiszaladt a levegő a lasztiból,
A Bernabéu ki is ürült kapcsiból!
Jövő héten lógó orral érkeznek,
'S reméljük gólgazdagon "étkeznek"!
Ülje meg a sok gól a gyomrukat,
'S ez lesz nekünk a legjobb fordulat.
Győzedelmes armadánk készenáll,
A Valencián köszörült kés fényre vár!
Csillogj rajta, drága Barca,
Készenállunk Veled a harcra!
K. Very Happy
Forca BARCA!!!
Valahonnan olyan ismerős!
K.
miihii
KHAL

2009.05.04. 21:41:59

ziipp írta:Nem az, hogy nem tudom elfogadni, illetve nem is a magyarságod kérdőjelezem meg, csak olyan furcsa számomra. Még magad is elismered, hogy nincs igazán közöd hozzájuk, tehát valamilyen szinten te is érzed, átlátod a helyzet sutaságát.

Ezért is írtam ezt az elején:
miihii írta:.Lehet,h egy kicsit faramuci a szitu,de tulajdonképpen én ugyanúgy culénak érzem magam,mint a legnagyobb katalán származású szurker.
:wink:

Még annyit hozzáfűznék,h akármilyen közösség,csoport,szekta ( :P ) magába szippantana,sztem akkor sem "adnám el" ezt a kötődést,rajongást,feelinget,ami az évek alatt kialakult bennem a BARCA és "vonzáskörzete" iránt...
Ami nem azért alakult bennem,mert mindenképpen vmi kisebbségi vagy egyéb csoporthoz akarnék csatlakozni,azonosulni velük.(Holott társasági embernek tartom magam :D )Szal nem egy vágy által vezérelve találtam meg magamnak ezt az egészet,ahogy sugallod,hanem egész egyszerűen így alakult ki bennem a dolog.
Az évek folyamán lettem egy szurkolóból MÉS QUE UN DRUKKER 8) :lol:

Van egy nagyobb helyi közösség,aminek szintén szimpatizánsa vagyok,de mégsem szűnik meg miatta ez a "culé-szitu":
FRADISTA IS VAGYOK! :D
De nem fogok a IX. ker-be sem költözni,h nyugodt szívvel szurkolhassak nekik,ahogy itthonról is lehetek átvitt értelemben "katalán"és BARCA fanatik :mrgreen:

Abban maximálisan egyetértek,h HAJRÁ MAGYAR FOCI!!! :? :wink:

levproff írta:És mit jelent az h Madrid,cabron saluda al capeon!??Nagyából értem!!de azért szó szerint nem tudom h mit jelent!!Elöre is köszönöm!
Gondolom ha nagyjából érted,akkor nem a madrid szó konkrét jelentésére lennél kíváncsi :D
A kábrónnak pedig elég sok magyarítása lehet,de bármelyik megfelelőjét hiába kéred ide beíratni,úgyis vinné az autocenzúra :wink:
A többi jelentése:
Tisztelegj(etek) a bajnoknak!
ziipp
Capitá del Barça

2009.05.04. 20:31:13

Katalónia, mint autonómia valóban példaértékű akár a magyar kisebbségek számára is, mert a népességük folyamatosan nő, ahelyett, hogy csökkenne. Valami hasonlót kéne idehaza is kiharcolni, amihez szintén jól jönne egy sikeres focicsapat, mert az embereknek valahol találkozniuk kell, hogy tudjanak egymásról. Ezért Erdélyben például sokkal komolyabban vették/veszik a templomba járást, mert lehetőséget ad egy kis társadalmi életre, ha már a hatalom azon van, hogy minden egyéb kapcsolattartási csatornát el fojtson. Ez főleg régebben volt jellemző.

Nem az, hogy nem tudom elfogadni, illetve nem is a magyarságod kérdőjelezem meg, csak olyan furcsa számomra. Még magad is elismered, hogy nincs igazán közöd hozzájuk, tehát valamilyen szinten te is érzed, átlátod a helyzet sutaságát. Lehet, hogyha volna egy hasonló nagyobb, helyi közösség megszűnne ez a fajta azonosulási vágyad. Tegyük fel, jobb lenne a magyar foci. :D (Vesszőparipára fel!)

Kicsit más: Tim, köszönöm a magyar kommentáros meccset! Szegény tag kicsit elkomorodott a végére. :D Ha valakinek van HD minőségű - nyelv mindegy - felvétele, linkje ugyanerről a meccsről, kérem szépen ossza meg!
miihii
KHAL

2009.05.04. 16:13:21

ziipp írta:
miihii írta:Sztem annyira nem túlzás ez...
A BARCELONÁnak szurkolni egyet jelent -szerintem rajtam kívül itt még sokaknak- az egész klub filozófiájával,intézményével való azonosulással.Lehet,h egy kicsit faramuci a szitu,de tulajdonképpen én ugyanúgy culénak érzem magam,mint a legnagyobb katalán származású szurker.Nem csak a klubnak szorítok,hanem az egésznek,amit képvisel.Ebbe abszolút beletartozik az is,h CATALUNYA IS NOT SPAIN!!!A spanyolok zászlóshajójának ott van a reál,de a BARCA a történelménél,elhelyezkedésénél fogva TÖBBET is képvisel.Így az ember akarva-akaratlanul is azonosul az életérzéssel,h a "kicsi" Katalóniát külön kezeli,mint az egész nagy spanyolhont.Mivel a BARCA a Katalán Óriás,így abszolút jogos,ha a szurker egy pöppet átülteti a magyarságába ezt a dolgot.Már aki mélyebb érzéseket táplál a KLUB iránt,mint szimplán szurkolni egy csapatnak.
De ez csak az én gondolatmenetem,nem kötelező a magáénak éreznie senkinek sem :wink:
Magyarán azt mondod, hogy mindenki megválaszthatja a nemzeti identitását, olyat, amilyet akar. Mondjuk, hogy eddig rendben van, bár tudnék sarkított példát hozni. A nemzeti öntudat azonban nem kis mértékben a gyökerekre, hagyományokra épít. Felmerül a kérdés, hogy lehet valaki hiteles katalán, ha csak úgy ötletszerűen veszi fel és kezdi hirdetni a katalán kultúrát, holott a valóságban semmilyen valós kötődése, közösségi kapcsolata nincs az adott etnikummal, röviden szólva: nincs köze hozzájuk. Mint mondtam már, ezt én túlzásnak érzem. Ráadásul katalánként automatikusan szembehelyezkedik a spanyolokkal, ami már-már a nevetséges kategóriába sorolható, hiszen nincs rá oka - és ezzel visszatértünk a kiinduláshoz -, mert nincsenek ilyen irányú gyökerei.

Egyébként félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy innen Magyarországról, vagy a világ bármely más pontjáról nem lehet valaki igaz Barcelona szurkoló.

A BARCÁnak szurkolok időtlen-ideje,szívügyemmé vált.Utánanézegettem a történelmének természetesen.Nem tartok kiselőadást,a lényeg,h nem csekély dolog az,h egyáltalán még létezik Katalónia,és a helyiek is büszkén hirdetik "másságukat".Nagyon szimpatikus számomra,h "életben maradtak" és éppen a legfőbb büszkeségüknek szurkolok én is.A hányattatásaik,történetük miatt igenis számomra is külön van egy kicsit kezelve Catalunya,a BARCA Spanyolországon és a La Ligán belül.Nevezhetjük szimpátia-katalanizmusnak,v ahogy akarod.De ettől a "jelenségtől" még nem kellene megkérdőjelezned a hovatartozásomat,mert ettől még nem tagadom meg a magyarságomat.
(Szerk.:Így,visszaolvasva már látom melyik mondatom ütötte meg a szemed a hajnali postomban.Átfogalmazom,h ne legyen ilyen éle,oké? :wink: "ABSZOLÚT ÉRTHETŐ SZÁMOMRA,HA A SZURKER AKARVA-AKARATLANUL IS EGY KICSIT A MAGÁÉNAK ÉRZI EZT A KATALÁN DOLGOT,MAGYAR LÉTÉRE IS...Kábé ezt akarta takarni,csak kómás fejjel a fenti módon lett megírva.)
Mindösszesen büszke vagyok a csapatomra,és mindarra,amit képvisel.Valamint arra,h mindezt Katalánföldért teszik.
Engedd meg nekem és hasonszűrő forumertársunknak,h beírjunk ilyen jelmondatokat,h CATALUNYA,TRIOMFANT,anélkül,h máris a magyarságunk legyen megkérdőjelezve.Nincs közöm hozzájuk,jól mondod.Sajnos még csak a földjükre sem tettem soha a lábam (MÉG),nincsenek ilyen irányú gyökereim sem.Ettől függetlenül akkor is szurkolni fogok a csapatnak és nagyon örülni fogok neki,ha Katalónia hírnevét öregbítik.Megérdemlik!
Ha ezt nem tudod tolerálni,akkor kérlek ugord át azt a pár sort a hsz-ben,ami ilyesmi jellegű és megoldva a problemod :wink:

VISCA EL BARCA!VISCA CATALUNYA!
ziipp
Capitá del Barça

2009.05.04. 13:51:38

miihii írta:Sztem annyira nem túlzás ez...
A BARCELONÁnak szurkolni egyet jelent -szerintem rajtam kívül itt még sokaknak- az egész klub filozófiájával,intézményével való azonosulással.Lehet,h egy kicsit faramuci a szitu,de tulajdonképpen én ugyanúgy culénak érzem magam,mint a legnagyobb katalán származású szurker.Nem csak a klubnak szorítok,hanem az egésznek,amit képvisel.Ebbe abszolút beletartozik az is,h CATALUNYA IS NOT SPAIN!!!A spanyolok zászlóshajójának ott van a reál,de a BARCA a történelménél,elhelyezkedésénél fogva TÖBBET is képvisel.Így az ember akarva-akaratlanul is azonosul az életérzéssel,h a "kicsi" Katalóniát külön kezeli,mint az egész nagy spanyolhont.Mivel a BARCA a Katalán Óriás,így abszolút jogos,ha a szurker egy pöppet átülteti a magyarságába ezt a dolgot.Már aki mélyebb érzéseket táplál a KLUB iránt,mint szimplán szurkolni egy csapatnak.
De ez csak az én gondolatmenetem,nem kötelező a magáénak éreznie senkinek sem :wink:
Magyarán azt mondod, hogy mindenki megválaszthatja a nemzeti identitását, olyat, amilyet akar. Mondjuk, hogy eddig rendben van, bár tudnék sarkított példát hozni. A nemzeti öntudat azonban nem kis mértékben a gyökerekre, hagyományokra épít. Felmerül a kérdés, hogy lehet valaki hiteles katalán, ha csak úgy ötletszerűen veszi fel és kezdi hirdetni a katalán kultúrát, holott a valóságban semmilyen valós kötődése, közösségi kapcsolata nincs az adott etnikummal, röviden szólva: nincs köze hozzájuk. Mint mondtam már, ezt én túlzásnak érzem. Ráadásul katalánként automatikusan szembehelyezkedik a spanyolokkal, ami már-már a nevetséges kategóriába sorolható, hiszen nincs rá oka - és ezzel visszatértünk a kiinduláshoz -, mert nincsenek ilyen irányú gyökerei.

Egyébként félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy innen Magyarországról, vagy a világ bármely más pontjáról nem lehet valaki igaz Barcelona szurkoló.
Tim
Mezei fórumozó

2009.05.04. 09:51:41

Egy kis meglepetés! Real Madrid-Barcelona hivatalos magyar verzió.
http://www.filedropper.com/realmadridvs ... -sporttime
http://www.filedropper.com/realmadridvs ... -sporttime
Töltsétek! Mivel elég nagy fájl,ezért 2cd.Akit nagyon zavar az majd összefűzi :lol:
Kép
miihii
KHAL

2009.05.04. 07:12:39

ziipp írta:
Varga Tamás írta:CATALUNYA, TRIOMFANT! =Diadalmas Katalónia! :wink:
Nem furcsa ezt magyar emberként leírni? Úgy értem, ha egy katalán így szurkol, az rendben van, hiszen ő ott él, része az adott etnikum kultúrájának. Kívülállóként azonban túlzás ennyire átvenni egy másik nemzet életérzését, nem gondolod?
Sztem annyira nem túlzás ez...
levproff
Director del Fútbol

2009.05.04. 07:04:38

És mit jelent az h Madrid,cabron saluda al capeon!??Nagyából értem!!de azért szó szerint nem tudom h mit jelent!!Elöre is köszönöm!
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
szajko
Director del Fútbol

2009.05.03. 23:50:57

bojanfan írta:üdv mindenkinek. még csak most kezdtem itt :wink: eddig csak olvasgattam magyarország legjobb és legkomolyabb barçás oldalát, most már barátom bíztatására írni is fogok. :)

forcááá
üdv.

Bemutatkozhatsz a Portré topikban. :wink:
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.05.03. 23:18:11

http://kbence93.mybrute.com

jó kis oldal, regisztráljatok be, és zúzzatok szét mindenkit:)
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.03. 22:34:37

üdv mindenkinek. még csak most kezdtem itt :wink: eddig csak olvasgattam magyarország legjobb és legkomolyabb barçás oldalát, most már barátom bíztatására írni is fogok. :)

forcááá
ziipp
Capitá del Barça

2009.05.03. 19:07:02

Varga Tamás írta:CATALUNYA, TRIOMFANT! =Diadalmas Katalónia! :wink:
Nem furcsa ezt magyar emberként leírni? Úgy értem, ha egy katalán így szurkol, az rendben van, hiszen ő ott él, része az adott etnikum kultúrájának. Kívülállóként azonban túlzás ennyire átvenni egy másik nemzet életérzését, nem gondolod?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.03. 18:03:52

Demonhunter írta:
Jajj, ha már itt tartunk akkor a (nem jól írom) CATALUNIA TRIOMFANT mit jelent? :lol:
CATALUNYA, TRIOMFANT! =Diadalmas Katalónia! :wink:
Kép
Lezárt