Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor olvass vissza kicsi, most is ki kezdte a "csipkelődést". Tudod, én csak reagálok. De teljesen mind1 sztem. Nem leszünk ős cimborák azt kész. Te csinálod a saját dolgodat én meg az enyémet. Az elmúlt pár hétben, hónapban ment. Téma lezárva.Eazzy írta:Szemelyeskedni fórumon keresztül nem nagy dolog ám. Az ovit meg te csinálod jó ideje, nem pedig én.
Jólvan öcskös.Eazzy írta:Majd eldöntöm én, hogy mi nem mind1, ne te döntsd el. Öcskösöd meg főleg nem vagyok.
Majd eldöntöm én, hogy mi nem mind1, ne te döntsd el. Öcskösöd meg főleg nem vagyok.neobarca írta:Nem mind1 neked? Téged amúgy sem érdekel ez az egész öcskös.Eazzy írta:Eppenseggel az en tankolasom Ellen nyomod nekro, szoval hatranyomra vagy
Nem mind1 neked? Téged amúgy sem érdekel ez az egész öcskös.Eazzy írta:Eppenseggel az en tankolasom Ellen nyomod nekro, szoval hatranyomra vagy
Ne.Slither írta:Keeperben engedjunk olyan fajta tankolast, hogy vki direkt a padon hagyja a jatekosait?
Nem emlékeztem, hogy erről volt szó, de ha mindenkit zavar akkor elnézést. Mellesleg az NBA-ban is volt már ilyenre példa. Valamint olyan héten történik nálam amikor sem az ellenfelet, sem pedig a PO-ba igyekvőket nem befolyásolja.Bob_Marley írta:Én a tank ellen abszolút nem vagyok, sőt! Mert az egyéni lépés, de a játékos nem játszatás már ezen felüli. Komolyan még az is jobb szerintem, ha felvesz minden egész szezonos sérültet és kitesz mindenkit.Slither írta:Keeperben engedjunk olyan fajta tankolast, hogy vki direkt a padon hagyja a jatekosait?
Ez egyszer úgy emlékszem felvetődött. Részemről határozott nem. Ezzel nem csak az aktuális hetet, de a többi 10 ember hetét is befolyásolja még ha nem is közvetlen, de a kategória megnyerhetőség szempontból igen. Én nagyon ellenzem az efajta dolgot, hogy nevet nem említek, de szándékosan nem játszatja az embereit. Ezt tényleg megbeszélhetnénk, neked mint komissziónak elvileg van felülbírálási jogod, betudsz csapatokat állítani. Itt az alapszakasz végén még inkább fontosabb lenne, hogy ilyen ne forduljon elő, hogy ezzel befolyásolja valaki az eredményeket, hogy direkt nem játszat játékost. Ezzel az aktuális ellenfél eredményét a maradék 10 ember eredményét valamint a draft sorrendet is befolyásolhatja.Slither írta:Keeperben engedjunk olyan fajta tankolast, hogy vki direkt a padon hagyja a jatekosait?
Nem eszik olyan forrón a kását kispajtás. 10 körömmel harcolni fogok kukás csapatommal. Cél a győzelem de egy döntetlennel is elégedett lennék.Game90 írta:Itt az ideje, hogy kikapj tőlem
De még egy ilyen FA-csapattal is vezetsz ellenem, LBJ kicsit állatkodott.
Game90 írta:RIP 5. körös pick![]()
Nem.Cumbee írta: u.i.: Game? WTF? Ugye nem az a taktikád, hogy idén bealázol mindenkit, jövőre pedig kilépsz a ligából.
Itt az ideje, hogy kikapj tőlemneobarca írta: Na a héten jön Game és elkeni a számat.Bár ne felejtsük, idáig még sosem kaptam ki tőle...
![]()
RIP 5. körös pickBob_Marley írta:elvesztettem egy ötödik kört....
A válasz egyszerű, túl rossz lett volna nekem, nyilván visszavontam, mert gyorsan átfutottam és rájöttem mégse jó. De akkor légy résen, de ha olyan úgyis megvétózzák.kanty írta:Bob!
Annak mi értelme van, hogy küldesz egy ajánlatot, aztán két perccel később visszavond? Esküszöm ezentúl figyelek, s ha küldesz valamit, és olyan, akkor gyorsan elfogadom.
Ne hallgass rájuk, Cumbee. Velem tárgyalj.kanty írta:Velem, Cumbee.
Velem, Cumbee.neobarca írta: Cumbee! Dumáljuk már le a dolgokat légyszi, hogy mi van. Napok óta nem jött válasz...
Értelek. Jólvan. Mondjuk én a hátsóhoz nem is ragaszkodtam volna.Slither írta:neobarca írta:A csereajanlatra gondolsz? Az en voltam, mert felvettem egy uj embert FA-rol, es amugy is egyre kevesbe szimpi az a 2 ember, a korai pick melle nem akarok meg 1 hatsot is adni.
A csereajanlatra gondolsz? Az en voltam, mert felvettem egy uj embert FA-rol, es amugy is egyre kevesbe szimpi az a 2 ember, a korai pick melle nem akarok meg 1 hatsot is adni.neobarca írta: Slither! Visszamondtad vagy csak a rendszer automatikusan?
Úgy legyen.lijacska írta:Nem számít bele, este fogják kiszedni. A note-ban el van magyarázva a rendszer.
Nem számít bele, este fogják kiszedni. A note-ban el van magyarázva a rendszer.Slither írta:WTF?! Az All-Star meccs statjai miota szamitanak bele a parharcokba? Ennyi erovel a Rising Stars bohockodasait is szamolni kene...