Chino írta:nekem is hasonló a véleményem. Az előző két idénye baromi jó volt, az utóbbi évek egyik legjobb ár/arány igazolása volt. Nagyon sokat hozzátett a sikerekhez. Azért mert idén gyengébb, nem hiszem, hogy olyan indokolt lenne a távozása. Ilyen alapon jó néhány játékost el lehetne küldeni, szinte a fél kezdő röpülhetne Inistől, Busquetsestől, Piquéstől stb.
Egy évet még minimum adni kellene neki, ha hozunk valakit a kezdőbe még mindig ő a legjobb megoldás rotálásra, sokkal többet érünk vele, mint mondjuk Denis-szel, Arda-val, de főleg Gomes-sel.
azt hittem ertheto, amit leirtam, de akkor ugy latszik jobban ki kell fejtenem
tehat adott egy 29 eves jatekos, akinek 2019 nyaraig szerzodese van a klubbal, azaz, meg a mostani nyar utan is lett volna hatra ket ev a szerzodesebol. es adott egy klub, ahol a nyaron edzot valtanak, es robert nyilatkozatabol itelve az meg nem tisztazott hogy ki lesz.
ebben a helyzetben megis mi indokolta azt, hogy
most hosszabbitottak vele 2021ig? marmint erted, miert nem tudtak varni vele az uj edzo szemelyeig, aki aztan aldasat adja ra es ugyanigy mehet az egesz. szamomra ez rossz uzenetet sugaroz, - ilyen real madrid perez feelinget - nelkuled dontunk, majd mi megmondjuk ki kell neked, aztan ebbol dolgozz.
but maybe thats just me.
egy suarez, messi, neymar harmasnal meg megertem, de a kozeppalyasoknal siman eltudom azt is kepzelni, hogy uj edzo nem a rakitic/gomes fizikailag erosebb sracokkal kepzeli el, hanem inkabb thiago/verratti/denis/iniesta fele bugit akar ott kozepen.
szerk.: hogy valami pozitivat is mondjak, lehet rakitic teljesitmenyere ez jo hatassal lesz meg erre az idenyre