Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első pár hét az ilyen, de hamar vége. Itt mutatja be, hogy mit hogy kell csinálni. Ez amolyan tutorial féle akart lenni.messideco írta:A Master Leauge-vel kapcsolatban lenne kérdésem:
Hogyan kell játszani?Mert én csak igazolni, menteni és kilépni tudok...
http://www.pes-patch.com/2011/01/pesedi ... h-1-3.htmlmessideco írta:Kedvet kaptam a játékhoz.
Létezik-e egy nagy, összefoglaló patch?
Igen van,de a data packot nem tudom leszedni a legelejéről,mivel nincs rádobva a boxomra a net. Ezt nem lehetne valahogy meg oldani?nagypeterhu írta: Szia!
Létezik többféle patch is a pes-patch.com oldalon.
Részletes magyarázatot hozzá itt találsz: http://peshun360.dataglobe.eu ->Fórum -> Pro Evo 2011 -> Pro Evolution Soccer 2011 patchelése -> #10-es hozzászólás.
Kb.15. perc és fullos a játék!
Live-on a mezek láthatóak lesznek, azoknak az adatait a gépedről tölti be. Viszont a játékoskeretek, nevek default. Pl: USA alapból "kamu" nevekkel
van, de patchelés után OK. Live-on jól lesz a mez, de a default kamunevű játékosok lesznek. A játékoskeretet érintő módosítások kizárólag offline működnek.
Igen. Erre boxra nincs valami orvoslás?Messithebest írta:Én xboxon tolom vele,nekem semmi komolyabb bajom nincs vele,csak a licencek.LM10 írta:Itt mindenki PC-n játszik a pes11-el ezért megkérdezem: XBOX-ra is jó a PES? Vagy ez PC-n jobb, mint konzolon? Azért akarom a PES-t kipróbálni XBOXRA, mert ez szabadabb, mint a Fifa.
Van már patch arra is!!!Messithebest írta:Én xboxon tolom vele,nekem semmi komolyabb bajom nincs vele,csak a licencek.LM10 írta:Itt mindenki PC-n játszik a pes11-el ezért megkérdezem: XBOX-ra is jó a PES? Vagy ez PC-n jobb, mint konzolon? Azért akarom a PES-t kipróbálni XBOXRA, mert ez szabadabb, mint a Fifa.
Én xboxon tolom vele,nekem semmi komolyabb bajom nincs vele,csak a licencek.LM10 írta:Itt mindenki PC-n játszik a pes11-el ezért megkérdezem: XBOX-ra is jó a PES? Vagy ez PC-n jobb, mint konzolon? Azért akarom a PES-t kipróbálni XBOXRA, mert ez szabadabb, mint a Fifa.