Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről a hszről az jutott eszembe amikor Chandler olyan wcpapírt vesz Joeynak amin szinoníma szavak vannakSamper írta:Mindenkinek játékosként csak egy aktív életszakasza van, azon belül optimalizálni akar. Mascheranot nem kezelték értékén és kapott máshol egy utolsó jó lehetőséget. Ezek után a club vagy bebizonyítja, hogy értékén kezeli, vagy eladja. A Barca (és LE) az előbbi mellett döntött. Tiszta sor, semmi suskus. Mit kell ezen pézsmitálni?
évi 8.500.000 eurót keres jelenleg is.Samper írta:Mascheranot nem kezelték értékén
Szerintem ebben, és a foci elkorcsosulásában leginkább az játszik szerepet, hogy megjelentek a dúsgazdag csapatok, akik minden mozgó élőlényre 2-szeres árat ajánlanak, 3-szoros fizetéssel.visca el barca írta: igazából ezt a folyamatot valdesnél kellett volna megállítani. az első nyafogásánál kivágni és kész. lehet a többi is értett volna belőle.
igazából ezt a folyamatot valdesnél kellett volna megállítani. az első nyafogásánál kivágni és kész. lehet a többi is értett volna belőle.recrea írta:Robert Fernandez elmegy az USA-ba, h elmondja neki, h az ő feltételei szerint meghosszabbítják a szerződését. Gondolom még elnézést is kér tőle. Hatalmas vicc...kiraknám, h a lába nem érné a földet.
öreg ő már ide, nyugodtan mehetett volna. umtiti vagy markinnyos kell a helyére. vagy tök mind1 ki, csak 10 évre megoldja a posztot.palesz77 írta:Mascherano (32) has finally decided to stay. Will renew. Sports director Robert is in United States and will meet with the player. [rac1]
Na, lehet örülni..
Szerinted elolvassa a ki tudja hány száz oldalas szerződést valamelyik játékos is? Azt se tudják mit írnak alá, ott van Robinho példája azt se tudta melyik csapatba igazolt. Lehet a pénze felét nem is látja amit megkeres. Úgy elügyeskedik, azok az emberek akik körülveszik.Rinku írta:"...ha Mascheranót ismét bűnösnek találnák egy hasonló ügyben, úgy már mindenképpen le kellene töltenie a rá kirótt fegyházbüntetést. Ezt érthetően elkerülné a játékos."
de hát látjuk, hogy ő is csak egy túlfizetett, üresfejű, vérbeli szrrágó latin, aki csitrilliókat keres és inkább mutyizik, simlizik, mint nyugodtan él. Kíváncsi vagyok, hogy Suareznek mikor bukkan elő valami, a teljes MSN BL-döntő helyett mehet majd hűsölni.
.
Plusz a Juve már egy ideje kinőtte a Serie A-t, értem ez alatt, hogy elég bő a kerete és elég jó a játékosok minősége ahhoz, hogy több fronton harcba tudjon lenni (persze ehhez kell az is, hogy eddig nem volt igazán komoly rivális, az elmúlt pár szezonban), így sokkal jobban koncentrálhat, és koncentrálni akar a BL-re. A tavalyi döntő tőlük egyértelműen erőn felüli volt, ahhoz, hogy elvárható legyen egy fix 4 közötti szereplés (persze ezt nem lehet garantálni sosem), ahhoz rövidtávon jó megoldás lehet Alves és Mascherano rutinja, hosszú távon más kérdés.mes írta:LG írta:
Szakmailag nem lenne rossz döntés a Juve, de anyagilag jól akar járni, akkor aligha megy oda. Alves esetében meg pláne nem értem... nálunk mindig balhézott magasabb fizetésért, és szerintem ott a töredékét kaphatja meg, legalábbis nem hinném, hogy egy kieregedő védőnek több fizut adnak, mint a csapat legnagyobb sztárjainak.
Mivel ingyen menne, szerintem jo kis alairaspenzt kapna, meg fizu sem lenne annyira a beka feneke alatt...
LG írta:
Szakmailag nem lenne rossz döntés a Juve, de anyagilag jól akar járni, akkor aligha megy oda. Alves esetében meg pláne nem értem... nálunk mindig balhézott magasabb fizetésért, és szerintem ott a töredékét kaphatja meg, legalábbis nem hinném, hogy egy kieregedő védőnek több fizut adnak, mint a csapat legnagyobb sztárjainak.
Valóban inkább igy értelmezhető az idézett rész, de nem gondolom, hogy ha Masch elmenne kevesebbet keresni Torinóba, mégis boldogabb lenne, mert a csapaton belül fizetési listán előrébb van. Mert akkor ennyi erővel elmegy pl egy Malagába, és tuti első lesz, és olyan poszton, ahol csak akar.Gondolom ezt inkább úgy kell értelmezni,hogy nem többet keresne,hanem a fizetési listán lenne előrébb. Azaz míg a Barcában mondjuk 7. a vonatkozó listán,addig a Juvénál tegyük fe 3. lenne és játszhatna az eredeti posztján is. De lehet én értem félre.
Gondolom ezt inkább úgy kell értelmezni,hogy nem többet keresne,hanem a fizetési listán lenne előrébb. Azaz míg a Barcában mondjuk 7. a vonatkozó listán,addig a Juvénál tegyük fe 3. lenne és játszhatna az eredeti posztján is. De lehet én értem félre.Barcaforever írta:visca el barca írta:"másrészt Olaszországban többet is kereshet, a Juve bérlistáján jóval előkelőbb helyet foglalna el, mint a Barçánál"
ez ugye csak valami vicc?
már hogy kereshetne ott többet? itt kb évi 8.8 millió eurós fizetése van (heti 170.000), a juvéban a legtöbbet kereső játékos fele ennyit kap... (pogba évi 4.5 euró)
De van, Neymar esetében is ezért borult a bili, és a mai napig nincs lezárva az ügy, pedig sokan már megfeledkeztek róla.Barcaforever írta: Nincs az, hogy papíron kap 40%-t a többit zsebbe!?
visca el barca írta:"másrészt Olaszországban többet is kereshet, a Juve bérlistáján jóval előkelőbb helyet foglalna el, mint a Barçánál"
ez ugye csak valami vicc?
már hogy kereshetne ott többet? itt kb évi 8.8 millió eurós fizetése van (heti 170.000), a juvéban a legtöbbet kereső játékos fele ennyit kap... (pogba évi 4.5 euró)
Nem, mert azt a klubot még nagyobb gazemberek vezetik, mint a Barcát, ők vhogy biztos elsimítanák.Rinku írta:"...ha Mascheranót ismét bűnösnek találnák egy hasonló ügyben, úgy már mindenképpen le kellene töltenie a rá kirótt fegyházbüntetést. Ezt érthetően elkerülné a játékos."