Javier Mascherano

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Maxi
Entrenador del Barça

2016.06.17. 14:58:14

Samper írta:Mindenkinek játékosként csak egy aktív életszakasza van, azon belül optimalizálni akar. Mascheranot nem kezelték értékén és kapott máshol egy utolsó jó lehetőséget. Ezek után a club vagy bebizonyítja, hogy értékén kezeli, vagy eladja. A Barca (és LE) az előbbi mellett döntött. Tiszta sor, semmi suskus. Mit kell ezen pézsmitálni?
Erről a hszről az jutott eszembe amikor Chandler olyan wcpapírt vesz Joeynak amin szinoníma szavak vannak :D
KÉRLEK ÍRJ TÖBBSZÖR!
Forca Barca
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.06.17. 14:40:24

bírom amikor kijelentjük itt a fórumon valakiről h pénzéhes, és ítélkezünk mintha kész tények birtokában lennénk. Egy esetleges váltáshoz nem csak a pénzhiány járulhat hozzá. Lehet nem érzi jól magát a csapatban, vagy más poszton szeretne játszani (ez Masch-nál így van), lehet kezdi érezni h idős és tudja ígyis-úgyis mennie kell 1-2 éven belüól és ő akar "méltósággal" lelépni mielőtt elküldik, lehet a szurkolók kikezdték jónéhányszor (Alves) és elege van, lehet más országba szeretne élni a családja és lehetne napetig sorolni. És lehet ezen okok bármelyik kombinációja .Én nehezen tudom elképzelni h egy játékos csak a pénz miatt akarna váltani, valszeg egyéb okok is benne vannak, és az összkép alapján hozza meg a döntést.

ps.: egy pénzalapú világban meg azért fikázni vkit mert több pénzt akar keresni.... hát elég érdekes.... Remélem akik ezeket írják lojalitásból vannak (és lesznek) egész életükben egy munkahelyen, és soha nem fognak több pénzért váltani. Sőt mivel a pénz számukra egy ilyen lenézett dolog jelzik is a munkáltatójuknak h nekik nem kell fizetés, csak mimnimális h megéljenek éppenhogy (jelzem masch pontosan annyival él jobban nálunk, mint amennyivel mi egy afrikai átlag embernél - ezt csak a sok meg kevés relativitásának érzékeltetése miatt írtam)
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.17. 14:16:21

Samper írta:Mascheranot nem kezelték értékén
évi 8.500.000 eurót keres jelenleg is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.06.17. 14:11:29

Mindenkinek játékosként csak egy aktív életszakasza van, azon belül optimalizálni akar. Mascheranot nem kezelték értékén és kapott máshol egy utolsó jó lehetőséget. Ezek után a club vagy bebizonyítja, hogy értékén kezeli, vagy eladja. A Barca (és LE) az előbbi mellett döntött. Tiszta sor, semmi suskus. Mit kell ezen pézsmitálni?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.17. 13:43:13

visca el barca írta: igazából ezt a folyamatot valdesnél kellett volna megállítani. az első nyafogásánál kivágni és kész. lehet a többi is értett volna belőle.
Szerintem ebben, és a foci elkorcsosulásában leginkább az játszik szerepet, hogy megjelentek a dúsgazdag csapatok, akik minden mozgó élőlényre 2-szeres árat ajánlanak, 3-szoros fizetéssel.
Így ha a játékosokat folyamatosan hívják, és folyton 3-szoros fizetést ajánlanak, úgy hogy fele annyira kell megszakadni a meccsen, előbb-utóbb úgy hat a játékosokra mentálisan hogy elgondolkoznak a fizuemelésen hogy ne menyjenek el.
Szomorú, de ez van sajnos.
Eddig az olajos arabok, meg 1-2 orosz milliárdos, most meg már a kínaiak is beszálltak a buliba, és mindenkit hívnak nagyon durva fizetésért tingli-tanglizni.

Ezért kéne valahogy közbelépni, mert ha így halad nemsokára egy használható védő 70 millió felett lesz, egy jó kP meg 110 felett, a csatárokról nem is beszélve, de ez a szövetségnek is jó, mert nekik is sok pénz folyik be tudtommal az igazolásoknál.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.17. 12:57:06

recrea írta:Robert Fernandez elmegy az USA-ba, h elmondja neki, h az ő feltételei szerint meghosszabbítják a szerződését. Gondolom még elnézést is kér tőle. Hatalmas vicc...kiraknám, h a lába nem érné a földet.
igazából ezt a folyamatot valdesnél kellett volna megállítani. az első nyafogásánál kivágni és kész. lehet a többi is értett volna belőle.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.17. 12:25:09

Robert Fernandez elmegy az USA-ba, h elmondja neki, h az ő feltételei szerint meghosszabbítják a szerződését. Gondolom még elnézést is kér tőle. Hatalmas vicc...kiraknám, h a lába nem érné a földet.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.17. 10:10:57

Utolsó nagy lehetősége a nyugdíj előtt, plusz ugye a "NAV" nak is tejelnie kell majd nem keveset, úgyhogy még szép, hogy megpróbálta. Múltkor is cska emiatt jött az a hír, hogy MAsch haragszik a klubra, amiért nem állt ki úgy mellette (ergo nem kínált neki új szerződést egyből), mint Ney és Messi mellett. :twisted:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.16. 20:17:16

palesz77 írta:Mascherano (32) has finally decided to stay. Will renew. Sports director Robert is in United States and will meet with the player. [rac1]

Na, lehet örülni.. :D
öreg ő már ide, nyugodtan mehetett volna. umtiti vagy markinnyos kell a helyére. vagy tök mind1 ki, csak 10 évre megoldja a posztot. :mrgreen:

viccet félretéve, egy-két túl lelkes fórumozót leszámítva, sztem senki nem vette egy percig sem komolyan a "fenyegetőzését"... pénzéhes mint a összes többi, csak nyafogott egy picit a nagyobb suskáért
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.16. 19:51:58

Mascherano (32) has finally decided to stay. Will renew. Sports director Robert is in United States and will meet with the player. [rac1]

Na, lehet örülni.. :D
Samper
Director del Fútbol

2016.06.07. 06:14:26

Maschet nagy játékosnak tartom. Ugyanakkor szerintem nem kellett volna emelni a pénzén, ha továbbra is a gálacsapat + tartalékok koncepció fut, mert abban egy új klasszis védőre lenne szükség, aki azon a poszton jobb nála. Őt megtartani és jól megfizetni akkor érdemes, ha valóban "kis főnök" és akár kezdő, akár csereember, az alapjátéktól eltérő más játékra való áttérés vezéralakja akár egy-egy meccsre, akár meccs közben, ha az eredeti játékmód nem működne. Akkor hátralévő éveiben egyben már edzői pályájára is készülhetne.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.26. 20:00:28

Rinku írta:"...ha Mascheranót ismét bűnösnek találnák egy hasonló ügyben, úgy már mindenképpen le kellene töltenie a rá kirótt fegyházbüntetést. Ezt érthetően elkerülné a játékos."

de hát látjuk, hogy ő is csak egy túlfizetett, üresfejű, vérbeli szrrágó latin, aki csitrilliókat keres és inkább mutyizik, simlizik, mint nyugodtan él. Kíváncsi vagyok, hogy Suareznek mikor bukkan elő valami, a teljes MSN BL-döntő helyett mehet majd hűsölni. :roll:

.
Szerinted elolvassa a ki tudja hány száz oldalas szerződést valamelyik játékos is? Azt se tudják mit írnak alá, ott van Robinho példája azt se tudta melyik csapatba igazolt. Lehet a pénze felét nem is látja amit megkeres. Úgy elügyeskedik, azok az emberek akik körülveszik.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.26. 19:13:55

Akkor Sandro megy ingyen, mert jó fej volt. Alves megy ingyen, mert okos szerződést kötöttünk vele. Gondolom Bartra megy ingyen, mert kitartó volt. Masch majd mehet ingyen, mert sokat köszönhetünk neki. Az MSN-t nem akarjuk lepasszolni valakinek úgy, hogy a fizujuk felét mi állnánk??? :twisted:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.05.26. 16:49:49

mes írta:
LG írta:
Szakmailag nem lenne rossz döntés a Juve, de anyagilag jól akar járni, akkor aligha megy oda. Alves esetében meg pláne nem értem... nálunk mindig balhézott magasabb fizetésért, és szerintem ott a töredékét kaphatja meg, legalábbis nem hinném, hogy egy kieregedő védőnek több fizut adnak, mint a csapat legnagyobb sztárjainak.

Mivel ingyen menne, szerintem jo kis alairaspenzt kapna, meg fizu sem lenne annyira a beka feneke alatt...
Plusz a Juve már egy ideje kinőtte a Serie A-t, értem ez alatt, hogy elég bő a kerete és elég jó a játékosok minősége ahhoz, hogy több fronton harcba tudjon lenni (persze ehhez kell az is, hogy eddig nem volt igazán komoly rivális, az elmúlt pár szezonban), így sokkal jobban koncentrálhat, és koncentrálni akar a BL-re. A tavalyi döntő tőlük egyértelműen erőn felüli volt, ahhoz, hogy elvárható legyen egy fix 4 közötti szereplés (persze ezt nem lehet garantálni sosem), ahhoz rövidtávon jó megoldás lehet Alves és Mascherano rutinja, hosszú távon más kérdés.

Viszont ha tényleg megcélozzák Európát akkor bele kell nyúlni a zsebükbe, és nem restellni, a rosszabb adózási viszonyok ellenére sem megadni azokat a fizetéseket, amelyek a minőségi játékosoknak a mai futballban járnak.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2016.05.26. 15:20:46

LG írta:
Szakmailag nem lenne rossz döntés a Juve, de anyagilag jól akar járni, akkor aligha megy oda. Alves esetében meg pláne nem értem... nálunk mindig balhézott magasabb fizetésért, és szerintem ott a töredékét kaphatja meg, legalábbis nem hinném, hogy egy kieregedő védőnek több fizut adnak, mint a csapat legnagyobb sztárjainak.

Mivel ingyen menne, szerintem jo kis alairaspenzt kapna, meg fizu sem lenne annyira a beka feneke alatt...
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.26. 14:58:12

Gondolom ezt inkább úgy kell értelmezni,hogy nem többet keresne,hanem a fizetési listán lenne előrébb. Azaz míg a Barcában mondjuk 7. a vonatkozó listán,addig a Juvénál tegyük fe 3. lenne és játszhatna az eredeti posztján is. De lehet én értem félre.
Valóban inkább igy értelmezhető az idézett rész, de nem gondolom, hogy ha Masch elmenne kevesebbet keresni Torinóba, mégis boldogabb lenne, mert a csapaton belül fizetési listán előrébb van. Mert akkor ennyi erővel elmegy pl egy Malagába, és tuti első lesz, és olyan poszton, ahol csak akar.

Cseri
Entrenador del Barça

2016.05.26. 14:33:30

Barcaforever írta:
visca el barca írta:"másrészt Olaszországban többet is kereshet, a Juve bérlistáján jóval előkelőbb helyet foglalna el, mint a Barçánál"

ez ugye csak valami vicc?

már hogy kereshetne ott többet? itt kb évi 8.8 millió eurós fizetése van (heti 170.000), a juvéban a legtöbbet kereső játékos fele ennyit kap... (pogba évi 4.5 euró)
Gondolom ezt inkább úgy kell értelmezni,hogy nem többet keresne,hanem a fizetési listán lenne előrébb. Azaz míg a Barcában mondjuk 7. a vonatkozó listán,addig a Juvénál tegyük fe 3. lenne és játszhatna az eredeti posztján is. De lehet én értem félre.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.26. 14:16:45

Barcaforever írta: Nincs az, hogy papíron kap 40%-t a többit zsebbe!? :shock:
De van, Neymar esetében is ezért borult a bili, és a mai napig nincs lezárva az ügy, pedig sokan már megfeledkeztek róla.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.05.26. 13:51:49

visca el barca írta:"másrészt Olaszországban többet is kereshet, a Juve bérlistáján jóval előkelőbb helyet foglalna el, mint a Barçánál"

már hogy kereshetne ott többet? itt kb évi 8.8 millió eurós fizetése van (heti 170.000), a juvéban a legtöbbet kereső játékos fele ennyit kap... (pogba évi 4.5 euró)

Mert Spanyolországban nem tudnak olyan jól adót csalni. [-X :twisted: :lol:

Ezért is sír, a SPORT szerint, az adó ügye miatt is menne nagyon, nem akar annyit leadózni. Csak nem értem, hogy pont ilyen szinten jelent ez akkora problémát? Nincs az, hogy papíron kap 40%-t a többit zsebbe!? :shock:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.26. 11:14:48

"másrészt Olaszországban többet is kereshet, a Juve bérlistáján jóval előkelőbb helyet foglalna el, mint a Barçánál"

Kép
raffa
Barça B

2016.05.26. 09:26:44

Személy szerint nagyon sajnálnám ha elmenne, de hát a helyére is lehetne találni embert..... Ha tényleg csak az adócsalás miatt megy el akkor meg mennyen.... az olaszoknál lehet jobban lehet :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.26. 00:02:55

Rinku írta:"...ha Mascheranót ismét bűnösnek találnák egy hasonló ügyben, úgy már mindenképpen le kellene töltenie a rá kirótt fegyházbüntetést. Ezt érthetően elkerülné a játékos."
Nem, mert azt a klubot még nagyobb gazemberek vezetik, mint a Barcát, ők vhogy biztos elsimítanák. :mrgreen:
Rinku
Director del Fútbol

2016.05.25. 23:04:40

"...ha Mascheranót ismét bűnösnek találnák egy hasonló ügyben, úgy már mindenképpen le kellene töltenie a rá kirótt fegyházbüntetést. Ezt érthetően elkerülné a játékos."

Miért, a Juventusból nem lehet spanyol fegyházba menni? :D Mintha nem menne érte az előszobáig az Interpol/Europol, stb. Most akkor hogy is van ez? :D
Mert nem hinném, hogy bármi másnak köze lenne a távozáshoz, mint a bűn és bűnhődésnek. Futballistának nagyon jó, kedvelem is, amikor a pályán a focival foglalkozik, de hát látjuk, hogy ő is csak egy túlfizetett, üresfejű, vérbeli szrrágó latin, aki csitrilliókat keres és inkább mutyizik, simlizik, mint nyugodtan él. Kíváncsi vagyok, hogy Suareznek mikor bukkan elő valami, a teljes MSN BL-döntő helyett mehet majd hűsölni. :roll:

De tényleg, maradjon csak, jó itt. Már nincs nagyon mivel húzni lentebb a klub képét, szóval igazából már tök mindegy, hogy ki mennyit sikkaszt, míg nálunk vannak, úgysem csuknak le senkit. A Realból sem visznek egy kábszerügylet miatt senkit, sőt, még BL-ben gólt is lehet lőni úgy. Hát akkor meg tényleg teljesen mindegy az egész. Javier kománk, jó vagy itt te még, legalább még erre a szezonra. Így is elég lesz ezt a sok "hasznos" zsenit pótolni valahogy a védelemből.
Football, bloody hell. /SAF/
Kash
Entrenador del Barça

2016.05.25. 22:11:50

Évről-évre átlagon felüli teljesítményt hoz, ha egészséges 100% kezdő, meg is van fizetve a munkássága, kupákat nyer, boldog...Nem értem miért akarna ilyen hirtelen távozni.
Még ha nem nyertünk volna semmit az utóbbi 2-3 évben, megérteném, de tripla-dupla után ez végképp vicces, főleg úgy, hogy nagy szerepe volt az egészben.

Bízom benne, hogy nem megy el.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.25. 20:34:28

Úristen miért menne már el... Szégyen mennyi szennyet lehoz a mundo ahhoz képest hogy katalán lap. 100% hogy itt marad. Ha a nyári kacsákon múlik akkor Bartomeu kivételével mindenki elhagyja a Camp Nout.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Lezárt