Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne szórakozz idén jött Marko Dmitrovic , csak úgy szállítani fogja a gólokat.palesz77 írta:Akkor azért csomagolj be a biztonság kedvéért, a hírek szerint a vezetőség tanácsolta neki, hogy cselekedjen így..Varatrix írta:A zsák meg az ő foltja?![]()
Akkor Eibar szurkoló leszek!
Laporta 2011-ben nem indulhatott, mert a harmadik ciklusa lett volna. Azóta viszont már indult, szóval nem nagyon értem.visca el barca írta:erre én is kiváncsi lennék. főleg arra h meddig tart. utána sztem indulhatnak, simán lehet egy elnök több cikluson keresztülBarcafanTomee írta:Ha a bizalmatlansági szavazás nem jár sikerrel, akkor meddig tart Bartoék mandátuma? Meg ha jól tudom az elnökségük lejárta után már nem indulhatnak még egyszer ugye?
erre én is kiváncsi lennék. főleg arra h meddig tart. utána sztem indulhatnak, simán lehet egy elnök több cikluson keresztülBarcafanTomee írta:Ha a bizalmatlansági szavazás nem jár sikerrel, akkor meddig tart Bartoék mandátuma? Meg ha jól tudom az elnökségük lejárta után már nem indulhatnak még egyszer ugye?
Akkor azért csomagolj be a biztonság kedvéért, a hírek szerint a vezetőség tanácsolta neki, hogy cselekedjen így..Varatrix írta:A zsák meg az ő foltja?![]()
Akkor Eibar szurkoló leszek!
Szerintem tudja, hogy mint csinál. Nem magától találja ki. Nyomást kell gyakolnia a klubjára és megteszi. Nekünk nagyon nagy szükségünk van rá. Szóval nincs pardon. Az ára se érdekel csak kevesebb lesz, mint Neymar.visca el barca írta:arra nem gondoltál, hogy mi adtuk neki ezt a hülye ötletet?Varatrix írta:...
A zsák meg az ő foltja?visca el barca írta:arra nem gondoltál, hogy mi adtuk neki ezt a hülye ötletet?Varatrix írta:...
arra nem gondoltál, hogy mi adtuk neki ezt a hülye ötletet?Varatrix írta:...
Vicc? Én már csakazért is kifingatnám a kölyköt a helyükben, vagy nem is tudom.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0359053985
Hogy teszi az agyát a DortmundVicc
Ettől függetlenül gyerekes. Meg még majd hozzon egy pohár vizet Bosznak a sajtótájékoztatón mindenki elott.Kubla9 írta:Azért szerintem nem olyan nagy kérés ez.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0359053985
Azért szerintem nem olyan nagy kérés ez.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0359053985
Hazard??? Miből??? Még Dembele meg Coutinho sem biztos,ott is csak egy helyben topogás van.Léfe írta:Abszolute nyugodt vagyok. Van idő. Azt hiszem ide fog érkezni időben Coutinho, Dembele, talán Hazard is. De ha csak az első kettő már jók vagyunk. Elöbb nehéz lett volna Neymár pénze nélkül.
S.Robertót ne adják el, de Hazardért betudva bizony elgondolkodtató. És persze eladni sem lehet amig nincs igazolás, mert akkor ki marad. Ami Paulinho és főleg Valverde elleni dumákat illeti érthetetlen. Még pályán sem volt a brazil, Valverde is csak előkészitőket játszott. A vezetőség álltal elsinkofált pénzeket is sokan emlegetik, de valaki bizonyitani is tudja.Duma az van. Majd a végén itélkezzünk.
Szerintem a középpályás dominancia ugyanúgy lehetséges mindkét említett felállással.Palesz77 írta:Azt is nyilatkozta, hogy vissza kell térni a középpályás dominanciához, mert az a játékunk alapja, de ez igazolások alapján ugyanúgy a támadó harmad támogatása lesz "csak" a feladatuk mint tavaly. A bevágódó sablonra nem alapoznék én..![]()
Azt is nyilatkozta, hogy vissza kell térni a középpályás dominanciához, mert az a játékunk alapja, de ez igazolások alapján ugyanúgy a támadó harmad támogatása lesz "csak" a feladatuk mint tavaly. A bevágódó sablonra nem alapoznék én..looka írta:Ő maga nyilatkozta, hogy a stílus a lényeg, nem pedig a szerkezet - és ebben maximálisan igaza is van.
Mit nyilatkozott? Lemaradtam erről asszem.Nero. írta:arról már SR tudna és nem nyilatkozna ilyen dolgokat.
Az sem rossz ötlet, bár továbbra sem hiszem hogy jönne ő vagy Coutinho, szoval reálisabb lenne ha a mostani kerettel kezdenénk valamit, pl 4-4-2-tKovbal88 írta:Azért Dembele jó jönne a 4-4-2 höz, de ne álmodozzunk, mert elkezdődött valami, amikor elment Neymar és nem lesz jó vége.MessiNeymarSuarez írta:Én akkor már inkább játszatnék 4-4-2-t úgy hogy elöl Lajos és Messi van, de akkor már tényleg olyan KP-val, aminél Messinek nem kell hátra mennie és a kapu előtt lehet...
Coutinho azért is lenne jó amúgy, mert KP-ra jönne, de Neymar helyét is be tudja jól játszani.
Azért Dembele jó jönne a 4-4-2 höz, de ne álmodozzunk, mert elkezdődött valami, amikor elment Neymar és nem lesz jó vége.MessiNeymarSuarez írta:Én akkor már inkább játszatnék 4-4-2-t úgy hogy elöl Lajos és Messi van, de akkor már tényleg olyan KP-val, aminél Messinek nem kell hátra mennie és a kapu előtt lehet...
Coutinho azért is lenne jó amúgy, mert KP-ra jönne, de Neymar helyét is be tudja jól játszani.
Ő maga nyilatkozta, hogy a stílus a lényeg, nem pedig a szerkezet - és ebben maximálisan igaza is van.visca el barca írta:kizárt h ez a halvérű edző hozzámerjen nyúlni a szenttehén 4-3-3-hoz