Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a szerencsével eddig sem volt gondunk. Legutóbb is a lehetséges leggyengébbet kaptuk. Szerintem most a Bayern-t kapjuk.Gaba írta:végre megint jól játszott a csapat! kíváncsian várom a sorsolást, azért lehetne egy kis szerencsénk...
Szerintem most kéne megkapni a Liverpoolt és megmutatni hogy ez a Barca jobb a Real megalázójánál is!Gaba írta:végre megint jól játszott a csapat! kíváncsian várom a sorsolást, azért lehetne egy kis szerencsénk...
Én viszont azt remélem, hogy az MU-t kapjuk. Tavaly Scholes góljával továbbjutottak a neméppen fénykorát élö Barca ellen, most szerintem ütnénk öket, legalábbis ha mindent beleadnánk, és olyan játékot mutatnánk mint ma az elsö félidöben.tubatibi írta:Szerintem pénteken, bár nem tudom. Remélem megkapjátok a poolt és elveritek őket, mutassátok meg, hogy spanyol csapat vagytok.
Elsietted a 4 góltpitta19 írta:Magabiztos játék, négy rugott gól és továbbjutás ezek a pozitívumok.
A második félidőben behúztuk a kéziféket és kaptunk kettőt, ez viszont nem tetszett. Összességében nagyon örülök, újra az őszi Barcát láthattuk.