2010.04.12. 13:57:42
Nekem egy dolog fura, de eztl lehet, hogy csak én gondolom. A bajnoki meccseken az az érzésem, hogy a Madrid ellenfelei nem mindig játszanak teljes gőzzel, aminek nem tudom, hogy mi az oka, de egy picit fura. A Sevilla, az Atl. Madrid is vezetett, és a szünet után olyan könnyedséggel adta el az előnyt, mintha erre utasítva lettek volna. Azért gondolom, hogy valami lehet a háttérben, mert amikor meg kellene verni olyan csapatokat, akiket nem lehet "megkenni" (Barca, Milan, Lyon), akkor mindig kijön, hogy mire is képes a jelenlegi Madrid. Nem állítom, hogy ez így van, de 350 milla mellé, még egy 50 arra, hogy esetleg egy két csapat ne hajtson annyira, már nem nagy befektetés egy bajnoki cím reményében, és valószínűleg a Barca soros ellenfeleinek is fel van dobva némi kis prémium. A meccshez meg csak annyit, hogy nincs egy súlycsoportban a két együttes. Az a baj Madridban, hogy soha nem tanulnak a pofonokból, pedig az idén volt egy pár, a tavalyiakról nem is beszélve. Nem lehet egyszerű most Madrid drukkernek lenni, főleg úgy, hogy van egy jó keret, de csapat az még csak véletlenül sincs. Ez a fent említett csapatok ellen tisztán látszott, és sajnos Madridi drukkerek ez az ami számít!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!