Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A pénz meg van. SR árából vettük. És még várjuk a kérőket Ardára, Gomesre, Rafinhara,Alcacerre, Denisre, Douglasra, Munirra.Subinho írta:Az lenne egy nagy fordulat, ha megvennénk 40-ért Paulinho-t 28. embernek, aztán a Dortmund és a Pool is beadná a derekát, mire a Barca vezetése közölné, hogy már nincs annyi pénz, mert elköltötték Paulinho-ra. Annyira tipikus lenne.
Így van, talán annyit megér ez a Paulinho, hogy Barto-ék eltakarodnak!!randomguy írta:Persze, hogy egy 30 éves Paulinhoért szó nélkül letesszük a kivásárlási árat, akik pedig nagyon kellenének ide azokért garaskodunk. Remélem ez volt az utolsó húzása ennek a pénzmosó brigádnak, és jövő hónapban jön Benedito kitakarítanina szemetet, amit ezek évek óta idehoztak.
Busquets, Iniesta, Rakitic, Paulinho, Roberto, Denis, Gomes, Rafinha, Arda. Van 9 középpályásunk, akik közül jó indulattal 3-ra lehet azt mondani, hogy van itt helye, a szemét viszont csak jön. Gratulálok.
#BartoOut
totális csődMessiNeymarSuarez írta:Vége a károgásnak, meg lett mentve a csapat...hivatalosan is Paulainho
Bartomeu tudta, hogy mindenki ellenzi Paulinho leigazolását, és az egész világ rajtunk röhögött már a legelső Daily Mailes és Mirroros kamuhírek után, amelyeket vele kapcsolatban leközöltek. Mégis végigvitte a transzfert, ez a legijesztőbb. A csávó már Neymar eligazolásakor érezhette, hogy lefőtt neki, és már csak rombol és nyerészkedik. Nem érdekli már az egész. Az előző szezonban nem volt edzőnk, most nincs elnökünk. Csöbörből vödörbe.etooka9 írta:OFFICIAL: Barcelona sign Paulinho for 40M€.
jöhet a saját topic.
Pariba elcseréltük SR-t Paulinhora.visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]
kamunak tűnik, de azért betettem
nem zörög a haraszt...visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]
Tegnap már állítólag egy socio (?) megírta, hogy SR-nek nagyon nem tetszik Paulinho idehozatala. Lehet kamu, de bőven nem elképzelhetetlen.visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]
Könyörgöm ne azon a 30 million menjen már azóta is a huza-vona, főleg hogy 40-et készülünk kiadni egy 95% eséllyel annyira használható játékosért mint Gomes....pr13 írta:Egy beIN-es újságíró szerint Dembele-ért elfogadtak 100M-t +akarnak 30-at bónuszba.
Legalábbis meglepne.Grimaldo írta:Szerintem 0,mi indoka lenne eljönni onnan ? Ő ott a király,ő keres a legjobban plusz a Chelsea is esélyes kupákra.vinszentvega írta:Ennek a Hazard-os, 120 millás igazolási hírnek van egyáltalán bármi valóság alapja? Én nem bánnám! Azért ügyes ő nagyon, főleg a jobblábas kiflik tőle..
Szerintem 0,mi indoka lenne eljönni onnan ? Ő ott a király,ő keres a legjobban plusz a Chelsea is esélyes kupákra.vinszentvega írta:Ennek a Hazard-os, 120 millás igazolási hírnek van egyáltalán bármi valóság alapja? Én nem bánnám! Azért ügyes ő nagyon, főleg a jobblábas kiflik tőle..
CR 94 millió volt.nagyatyesz írta:Tudomásom szerint 100 fölött eddig Béla, CR és Pogba volt csak