Csak éppen Martinezre semmi szükség nincs, míg egy szélsőre olyan szükségünk van, mint egy falat kenyérre, egy középpályással egyetemben. Miért nem hoztuk tavaly? Egy Dembelére jut 30 olyan játékos, aki jónak tűnik elviszik 10-ért aztán nem lesz belőle semmi. Miért nem vittük el Cr-t 18 évesen 15 millióért.Bob_Marley írta:
Serit se hoznám feltétlenül, majdnem Serink van, csak e és i betű nélkül.A logikát nem értem, Inigora sajnálunk 32 milliót, de kidobnánk máshova 100+-t. És tényleg Dembele esetében az a röhej, hogy tavaly hozhattuk volna, Dortmund vette 15-ért, legyen a duplája, amiért mi hoztuk volna, de még akár legyen 40 is. Mennyire inkompetens lépés lenne most 100+-ért megvenni, nem értem hogy nem érezzük ennek a lépésnek a súlyát és fogalmatlanságát.
Ráadásul itt közel sem kapna egy 0 km-es játékos, annyi percet, mint egy gyengébb csapatban. Főleg ha mondjuk Neymarral kell megküzdeni.
Ja igen. Adjuk kölcsönbe. Ezek a kölcsönök nagyon kétélű dolgok. Sokkal nehezebb egy kölcsönjátékosból kihozni a tudást. Egy edző sem számol úgy egy fiatal kölcsönjátékossal, mintha saját lenne. 19-20-21 éves játékosnak idő kell, nem fognak kvázi kinevelni valakit egy másik csapatnak. Ha tudja hogy következő szezonban nem lesz ott, elfogy a türelem. Nagyon ritka, hogy kölcsönben teljesedik ki egy fiatal játékos.
Ezzel el is érkeztünk a következő részhez.
Bob_Marley írta:Igen pl lejjebb remek ötlet, hogy Matuidit hozhattuk volna vagy Rabiot. De ugyanez igaz, hogy körbe lehet ám nézni más csapatokban is. Spanyol liga, vagy ugye a francia okádja ki magából csúnya szóval a jó játékosokat. Vagy nem is kell feltétlenül igazolni, legyen Samper mit bánom én. Muniros dologgal nem értek egyet, Paco többet letett az asztalra, s Munir kezdőként se tudott nagyot produkálni a Valenciában. És igen Gomesről sem mondtam még le, mert a Valenciában jó volt, s voltak nálunk is életjelei.
Paco mivel tett le ennyi idősen többet az asztalra? Munir sokat mondok, ha 2 alkalommal volt a posztján. Megnéztem volna Alcacer mit csinál ennyi idősen bal meg jobbszélsőként. Viszont az a semmi produkcióval is házi gólkirály lett Munirból.
Rabiot minek hoztuk volna, Samper minimum egy szint vele. Amellett rohadtul lehúztak volna minket, legalább 50-60-al csökkentették volna az árat, Matudidiről nem is beszélve, ha egyáltalán belevették volna.
Az a jó játékosok okádása enyhe szóval is túlzás. 10-ből beválik egy, a többi vagy középszer lesz, vagy még kevesebb.
Jó példa Denis is. A Villarreal meghatározó játékosa, ami nem egy utolsó csapat, sok meccsüket láttam és igen jól játszott, a statjai is bőven rendben voltak. Visszahoztuk és még stabil csere sem lett. Ha Villarrealban marad a fél fórum attól zengene, hogy megint elengedtünk egy kiváló játékost.
És le kell tenni a voksot valaki mellett, mert az nem állapot, hogy van 2 posztra 7 játékosunk.