2012.07.06. 23:00:11
Nem olvastam vissza minden hozzászólást, ami azóta jött, hogy legutóbb számítógépet láttam közelről (annyi sárdobálást, panaszkodást és egyéb hülyeséget hagytam magam mögött, hogy igazából nekem kéne lemondanom...), de lényeg lejött.
Elnézést kérek mindenkitől, két-három napja volt egy gyenge pillanatom (sőt, napom), ahol mindenre (és nem csak a fórumon) azt mondtam, hogy "jó, legyen".
Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen következményei lesznek az én egyszeri, átgondolatlan hülyeségemnek....
Gondolkoztam a dolgon és ezt a megoldást találtam a legkorrektebbnek: Kash és vilkas is tagjai lesznek a következő körnek! De vilkas lesz az utolsó előtti, Kash pedig az utolsó ajánló! Minden egyéb sorrend változatlan.
És ezen döntésem (minden bizonnyal kivételesen) nem kerül megvitatásra, így lesz és kész! Bocsánat, de se időm, se kedvem újabb két napig ezen vitázni, pláne hogy vasárnap jön az első ajánlás...
Ha Előd (vagy bárki más) emiatt kilép a klubból, azt nagyon sajnálnám; ugyanakkor -és ez már csak Elődre érvényes- hatalmasat csalódnék benne (megjegyzem, magamban is csalódtam)...
De ez már ő döntése. Csak kérlek, Előd, akár itt, akár privátban, csak valahogy jelezd, hogy hogy döntöttél, ugyanis az elmúlt két nap hozzászólásait a témában nem veszem figyelembe!
Optimális esetben holnap jövök a hivatalos menetrenddel és szabályzattal...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
kurdt 2012.07.07. 01:22:12-kor.
Your village called. Their idiot is missing.