Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyobb fegyelemre lenne szükség. Meg lehet nézni Angliát, a huligánok "bölcsőjét", ahol úgy kiirtották a huligánokat az elsőosztályú meccsekről, hogy az csak na! (sajnos másodosztálytól lefele nem nagyon igaz)socio66 írta:ez mind szép és jó,kedves 18UvB85,de;
ahogy az írásodból is kiderül,gyakorlatilag most már nem mehetsz ki meccsre szurkolni,mert az ott lévők 80%-a egyszerűen csak a balhé miatt van ott.
nem hiszem,hogy Neked az a futball-élmény,hogy meccs után nem mersz kimenni a stadionból,mert könnygázt nyomnak a szemedbe,petárdát robbantanak a lábadnál,vagy éppen megvernek a 'magyar sünök',ahogy te fogalmaztál..
köszönöm,én ebből nem kérek...
Kár, hogy a KTE a tartalékok tartalékával játszott... Azaz az NBIII-as csapattal... Ehhez képest eléggé partiban voltunk és ha nincs Velimirovics - a kapus -, akkor nem 3-0...kudu írta:Most néztem a Fradi meccset.
Én is, mint Fradi drukker, talán kicsit elfogult vagyok a csapattal szemben.
Egyetlen negatív csalódás van a csapatban, Lowton. Egyszerűen nem tetszik a játékstílusa, ez a favágó stílus.
De a Fradi a győzni akarásával, hatalmas fizikai erejével, és hasonló játékkal az Nb1ben is az élmezőnyben végezhet.
Fizikailag sztem bármelyik hazai csapat fölé kerekedhet, Ferenczi biztosíték a gólra, és nem rosszak a spanyol és angol játékosok sem, de én szívem szerint szívesebben látnék magyar srácokat szaladgálni a zöld-fehér mezben
Itt vannak a Hali-Arsenal jegyárai és, hogy hol lehet hozzájuk jutni. Valaki tervezi, hogy kilátogat a meccsrehaladasfc.nyugat.hu írta:A július 27-én, 19 órakor kezdődő mérkőzésre a belépőket (3000,- 5000,- 8000,- Ft-os árakon) hétfőn déltől kezdik majd árusítani, többek között a helyszínen, a Haladás stadion pénztáraiban, de lesz lehetőség megváltani a tiketteket az ismert országos jegyirodákban, az Ibusz irodákban, a Libri hálózatban és természetesen interneten is, a www.jegyelado.hu oldalon.
A svéd kis barátaink enyhén szólva nagyképüen és lenézően álltak neki ennek.Elmondták hogy kiváló formában vannak,a loki csak mellékszereplő lesz ugyanis mi győzni megyünk de megelékszünk egy döntetlennel is.Épphogy nem köpködtek ránk kb.18UvB85 írta:miért mi volt?Bojan Krkic írta:Ezaz,megmutattuk a nagyszáju svéd szőke kóláknak hogy mit tudunk mi magyarok,istenem mekkora arcuk volt,ne feledjük lesz még egy visszavágó de ez most ugy kellett mint egy falat kenyér,annak ellenére hogy ZTE drukker vagyok nagyon örülök ennek a sikernek!!!
Így tovább LOKI!!!
Hajrá ZTEén eddig csak a szőröstalpú románok nagyképű dumáiról tudtam amit nekünk, liláknak üzentek
![]()
miért mi volt?Bojan Krkic írta:Ezaz,megmutattuk a nagyszáju svéd szőke kóláknak hogy mit tudunk mi magyarok,istenem mekkora arcuk volt,ne feledjük lesz még egy visszavágó de ez most ugy kellett mint egy falat kenyér,annak ellenére hogy ZTE drukker vagyok nagyon örülök ennek a sikernek!!!
Így tovább LOKI!!!
Hajrá ZTE
Egyik sem jobb én mindkettőt elítélem az ilyen megnyilvánulás nem a pályára való. Tök mind1 h fradista vagy lila.martin120 írta:18UvB85 írta:aztarohadt én erről nem is tudtamhallottam, hogy volt valami balhé, de hogy ennyire komoly
mocskos fradisták szégyent hoznak ránk
![]()
ajánlom, hogy olvassátok elhttp://www.pepsifoci.hu/node/37528
A Fradisták hoznak ránk szégyent mert csináltak egy kis balhét?Szerinted az újpestiek mit fognak csinálni a steau ellen?Én meg az újpestet utálom.
18UvB85 írta:aztarohadt én erről nem is tudtamhallottam, hogy volt valami balhé, de hogy ennyire komoly
![]()
Egykét?FCBarca88 írta:1. Nem a Fradi csinálja a balhét!! Hanem egykét olyan szurkoló, aki a balhé miatt megy ki..
Undorító gyalázat. A Hertha írásban kér indoklást a történtek miatt az MLSZ-től. Egyhamar ők sem jönnek ide. Bebasznakaztkötözködnek. Ezt csinálták a "fradi ultrák" mikor az nb1-be voltak is. Hálát is adtam az égnek, hogy kiestek.18UvB85 írta:aztarohadt én erről nem is tudtamhallottam, hogy volt valami balhé, de hogy ennyire komoly
![]()