Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos, ennek tekintetében bátran kijelenthetjük, hogy ha valaki gólt lő, akkor nem 0-0 lesz az eredmény...S.Agüero írta:Én meg elnézve a kapott góljaink számát, nem hinném, hogy egynél többet kapunk... Ennek pont ennyi értelme van.MessiNeymarSuarez írta:Elnézve a támadóik pontosságát, szinte garantált hogy legalább 2-szer beveszik a hálónkat(ami amúgy sikerült is nekik zsinórban az elmúlt 3 ellenünk játszott meccsen)
Amúgy az lesz a kérdés, hogy a Valencia mindenáron nyerni akar e, vagy a leglényegesebb nekik a BL-hely, mert akkor lehet nekik sem lenne rossz a döntetlen.
Én győzelmet várok (el). Lehet kicsit mohó lettem az eddigiektől, mert amugy még egy vereség után se lehetne egy szavunk se, de szerintem mi vagyunk a jobb csapat és egy Barcának fel kell nőnie a nagy meccsekez. A két számjegyű előnyt a klasszikusig “megtartanám” a Real ellen, a Valenciát meg mielőbb “leszakítanám” hogy még véletlenül se kezdjék elhinni.mess2009 írta:egyedül abban bízom, hogy eddig azért mindig tudtunk emelni a színvonalon az éppen aktuális ellenfélhez igazodva -ahogy lesüllyedni is...
az biztosnak látszik, hogy több kell(ene) mint az idény bármelyik meccsén, csak elő kell csalogatni.
Egy biztos! Valamelyikőtöknek igaza leszS.Agüero írta:Én meg elnézve a kapott góljaink számát, nem hinném, hogy egynél többet kapunk... Ennek pont ennyi értelme van.MessiNeymarSuarez írta:Elnézve a támadóik pontosságát, szinte garantált hogy legalább 2-szer beveszik a hálónkat(ami amúgy sikerült is nekik zsinórban az elmúlt 3 ellenünk játszott meccsen)
Én meg elnézve a kapott góljaink számát, nem hinném, hogy egynél többet kapunk... Ennek pont ennyi értelme van.MessiNeymarSuarez írta:Elnézve a támadóik pontosságát, szinte garantált hogy legalább 2-szer beveszik a hálónkat(ami amúgy sikerült is nekik zsinórban az elmúlt 3 ellenünk játszott meccsen)
A legjobbjaik a padon kezdtek, nem véletlen, azért hogy másodikok a bajnokságban. Mai meccsből nem nagyon indulnék ki, én szenvedést várok, főleg idegenben. Elég sok nyögvenyelős bajnokink volt ott mostanság.rikko írta:Meglátjuk, de az eddigiek alapján nagyon nem kell félni tőlük.