Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó nagy anomáliák a fociban az elmúlt években...Most miért? A "kiverni a Bayernt vagy minket, majd betojni a döntőben a Real ellen" szerepkörben klasszisok voltak.
A fejfogos fejet akartam csak telorol vagyok es nem jutott eszembe.csababarca írta:Ez miért rossz? Másra nem jók amúgyse, csak a mi bosszantásunkra.Nero. írta:Hulye Atletico lerendezi magát a Kazahok ellen
Most miért? A "kiverni a Bayernt vagy minket, majd betojni a döntőben a Real ellen" szerepkörben klasszisok voltak.csababarca írta:Ez miért rossz? Másra nem jók amúgyse, csak a mi bosszantásunkra.Nero. írta:Hulye Atletico lerendezi magát a Kazahok ellen
Ez miért rossz? Másra nem jók amúgyse, csak a mi bosszantásunkra.Nero. írta:Hulye Atletico lerendezi magát a Kazahok ellen
Semmi. Full alibi, mint a Sporting ellen, erre áramot pocsékolni... Két jó passzt alig hoznak le, annyira szrnak az egészre.rikko írta:Sziasztok !
Pár szóban v.ki összefoglalná, h mi volt az első félidőben?
Most értem csak haza
Röviden: Lófütyirikko írta:Sziasztok !
Pár szóban v.ki összefoglalná, h mi volt az első félidőben?
Most értem csak haza
Magyar/keleti szinvonal. Digisport, Sport TV hasonló. Ez a szemüveges kókler ki? Tud kettot dekázni?Stalkyard írta:Két "ööö...hogyhogyhogy...ööö" között:
"nagyobb volt a lángja mint a tüze"
"atletico bilbao"
"szerdzsó Robertó"
Hölgyek urak, az M4 Sport szakértője, Buzsáky Ákos.
Irigyellek, hogy neked csak a mai nem tetszikTunyacsap73 írta:Csak nekem nem tetszik a mai mutatvány???