Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha befújnak egy kamu 11-est akkor nem fogok tiltakozni!De nehogy már ez legyen a cél...Olyan hülyeségeket irkálsz,hogy némelyik már tényleg fizikai fájdalmat okoz!spymatt1 írta: ha igy érjuk el a célt ez van.Amikor Milan nyert Bl-t senki nem hánytorgatta nekik fel kamu tizenegyeseket,meg brutális belépőket.Felemelték Bl serleget ez volt lényeg
A képsorok alapján már nem igen fog pályára lépni idén.acobee írta:egyből tuti szakadás,törés van?Replay írta: Ehhez nem kell jósnak lenni.
ha igy érjuk el a célt ez van.Amikor Milan nyert Bl-t senki nem hánytorgatta nekik fel kamu tizenegyeseket,meg brutális belépőket.Felemelték Bl serleget ez volt lényegMaster19 írta:Ő szted azt akarja,hogy kiesünk?spymatt1 írta:én nekem Bl számit és ha ezen erön jutunk oda,akkor tényleg nem vok barca drukker.Lehet te azt szeretnéd kiessunk én nemNem...De itt szerintem semelyik NORMÁLIS barca drukker nem ugy akar bejutni a fináléba,hogy verekedés legyen vagy amit elötte irtál:hogy Messi csináljon kamu 11-est.Mire jó ez?
Mátyás királyedeinho írta:Márquez sérült le és ki még?
És ki állt be Márquez helyére?
A buták igen, a többiek csak reménykedtek. Egyébként angol csapat jött, sőt onnan is a Chelsea.. 1-0 powa mindenhol. Gyerünk már fiúk, lelkesedést!bali 15 írta:Mindenki gálameccset várt ma estére?
Ő szted azt akarja,hogy kiesünk?spymatt1 írta:én nekem Bl számit és ha ezen erön jutunk oda,akkor tényleg nem vok barca drukker.Lehet te azt szeretnéd kiessunk én nem
Okés te megmondtad.Stelios írta:Ismét eltelt 10 perc a semmivel. Én mondtam, hogy nem nyerünk.
Viszlát Bajnokok Ligája!
egyből tuti szakadás,törés van?Replay írta:Ehhez nem kell jósnak lenni.acobee írta:szeretem mennyi [auto_cenzúra] jós van itt a forumon:D
Ehhez nem kell jósnak lenni.acobee írta:szeretem mennyi [auto_cenzúra] jós van itt a forumon:D
itt a másik jós...meg divatdrukker...tejó isten mennyien vagytok...de eddig fényezted magad ugye mikor 4-0 meg 5-0?Stelios írta:Ismét eltelt 10 perc a semmivel. Én mondtam, hogy nem nyerünk.
Viszlát Bajnokok Ligája!