Az utolsó mondatod igaz, de attól még az se lenne jó, ha hoznánk 100 millióért valakit, és Ardához hasonlóan idegenül mozogna a középpályán. Szerintem mondjuk legyűrnék a kihívást, mindketten elég pöpec játékosok, de náluk azért tényleg nagyobb lenne a kockázat. Ha nem tudnak úgy beleszokni a posztba, akkor az elég nagy cumi lenne. Még úgy is, hogyha Gomeséknél jobbak lennének, mert 100 milliós játékostól azért elvár az ember egy szintet..visca el barca írta:ezen a mélységi ember dolgon amit állandóan sulykolsz, lassan túl kellene lépned. eriksen, kutinnyó, tökmind1, gomesnél meg ds-nél mindegyik jobb. már az is erősítés lenne ha ezek a kutyaütők kevesebbet játszanának mint tavaly.

Nyilván ha választanom kéne, bármelyiküket előbb játszatnám Ini posztján mint Gomest, de ha ők jönnek, attól még ugyanúgy nem lesz fullos a középpálya. Valverédre nagy feladatok várnak az biztos, remélem az öreg kitalál valami okosat. Én valamiért bízok benne, pedig nagyon nem volt a favoritom. Lehet csak önnyugtatás mondjuk, majd kiderül.

Amúgy jelenleg szinte biztos vagyok benne, hogy hozunk 1-2 héten belül a középpályára valakit eszméletlen csindadrattával és baromi drágán, meg mellé Bellerínt is, mert Benedito bizalmatlansági indítványt - vote of no confidence, nem tudom hogy van magyarul - fog benyújtani Bartoék ellen. Elméletileg megvan a támogatottsága, jövő héten tart sajtótájékoztatót róla.