LM10 írta:Nem tudom mért vannak sokan kiakadva. Laporta alatt lendült be ismét a Barca 2004-től, és gyönyörű sikereket értünk el. DE, pénzügyileg katasztrófa volt amit műveltünk. Rosell sokaknak szörnyű alaknak tűnik, mert hogy ő elrontja a Barcát....pedig nem hülye ember, anno neki is sokat köszönhettünk, és most is szerintem. Nem Chelsea vagy Man.City-s húzásokkal akarja növelni a zsét, szóval én mellette állok.
Igazából Laporta pénzügyileg is komoly sikereket ért el, legalábbis a kezdetekben biztos. Az első éveiben kiválóan gazdálkodott a vezetőség, kevés pénzért sikerül hozni jó játékosokat. Sokkal alacsonyabbak voltak akkoriban a fizetések is. Jellemző volt, h teljesítmény arányosan adták a béreket, és az alapfizetések elég alacsonyak voltak a többi csapathoz képest. De aztán jöttek a sikerek, és jobb lett az anyagi helyzet, és akkor már Laporta is jobban kinyitotta a pénztárcát. Sztem egyik nagy baj, h a játékosaink igen magas fizetéseket kapnak. Pl. emlékezhetünk, h Valdes is nem olyan rég csillagászati összeget követelt a hosszabitásért, és ha teljes összeget nem kapta meg, így is annyit keres, mint amennyinek más csapatnál a felét sem kapná.
Meg ugye megjöttek az esztelen igazolások is. Hihetetlen, h olyan játékosokért fizetünk ki komoly pénzeket, akik soha, vagy alig játszanak/fognak játszani nálunk, aztán meg az ár töredékéjért továbbadjuk őket, és amíg itt vannak a fizetésüket is mi álljuk. Ezeken az embereken is sok-sok milliót lehetett volna spórolni.