Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát igen, ez is különbség a Barça meg a Real között, hogy a Barça második csapatára mi sosem mondanánk olyat, hogy ne tudná megverni az Olympiakost (vagy akár a Real-t!). Sokkal jobb a második sorunk (is).Sacchi írta:Elég érdekes is lett volna ha a görög bajnok nem tudja megverni a Real B-t.
Jeeee,akkor nemcsak az én netem sz@r.Épp kérdezni akartam.Szal nekemse megyKeelhaul írta:Énis, de így is jó, fő hogy helytálltak. Kérdés: madridista megy vagy csak nekem nem tőt be?
Azért én reménykedtemSacchi írta:Elég érdekes is lett volna ha a görög bajnok nem tudja megverni a Real B-t.
Káááár,pedig yoot tett volna a fiataloknak a győzelemBadi írta:Olympiakos-Real Madrid 2-1
7' Ramos
50' Bulut
ééééééééés 87' RIVALDOOOO
És ebből a listából meg lehet nézni, h hányan váltak be a reálnálVito írta:találtam valami érdekeset!!!
Perec bácsi főművét a Real Madridnál!![]()
nagyon lol ez az ember -és az a poén, h azt mondják:
jövőre is megnyeri a választást.![]()
tehát, íme Perec bácsi elköltött milliói:
(magyar forintban ez mindössze 101 milliárd ...![]()
![]()
cirka 4-5 év alatt!
)
http://www.elmundodeportivo.es/mundo-im ... M1.EPS.jpg
"fel a fejjel Xavi!"csababarca írta:nem tudja valaki mi volt pontosan ráírva arra a pólóra amit a játékosok viseltek a tegnapi meccsen?
Mer nem értett egyett perec átigazolási politikájával!!!barcafan írta:azt nem vágom, h anno del Bosque-t miért küldték elreal_funghi írta:Ha elolvasod rendesen a hírt, inkább az újságíróknak vannak "komoly" gondolataik... Szerintem egyik említett edző sem jöhet szóba ilyen-olyan okok miatt. Két olyan megszerezhető edző van, aki az utóbbi években komoly sikereket ért el: Le Guen és Hitzfeld.A. Gábor írta:Komoly gondolatok vannak a reálnál...Murinnyó??? ugyan már..
asszem bl-t nyert a csapattal és elzavarták...