Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
70 perc után néztem meg, hogy van-e hozzá feliratmiihii írta:SzépvótMQuC írta:Majmok bolygója: Forradalom
Valóban baromi jól megcsinált film. Élethű ábrázolás, s még a történet sem gagyi, nem egy öldököljük egymást össze vissza film. Van mondanivalója.
Egyébként a jeleléseket nem is feliratozták, vagy már megint én szúrtam el valamit a "kölcsönzőben" ?![]()
Am elsőre én is csak néztem, amikor nekiálltak jelelni a srácok, aztán pár perc után esett le, h meg kéne nézni van e vonatkozó felirat![]()
De azért így végignézni![]()
![]()
Legközelebb inkább igyál egy tequilát
SzépvótMQuC írta:Majmok bolygója: Forradalom
Valóban baromi jól megcsinált film. Élethű ábrázolás, s még a történet sem gagyi, nem egy öldököljük egymást össze vissza film. Van mondanivalója.
Egyébként a jeleléseket nem is feliratozták, vagy már megint én szúrtam el valamit a "kölcsönzőben" ?
Elszúrtad..MQuC írta:Majmok bolygója: Forradalom
Egyébként a jeleléseket nem is feliratozták, vagy már megint én szúrtam el valamit a "kölcsönzőben" ?
Hát szerintem nem azért van túlhypeolva, tényleg elég jó lett, a látvány miatt meg mindenképp megéri a mozit. Nálam az év moziélménye lett volna, havisca el barca írta:félek h az egész film csak nolan meg az idióta batmanjei miatt van túlhypeolva
A kettő egyszerre... és a válaszodra válaszolva: nem, nem túl érzelmes.ZBarca írta:csak nekem olyan sci-fisnek tűnik a film a képek alapján, de akkor valószínűleg tévedek és ez egy dráma lenne?
Akkor máshogy fogalmazom meg a kérdésemet; ugye nem billen el a mérleg nyelve túlzottan az érzelmesség felé? Nincs bajom az érzésekkel - azon kívül, hogy nekem nincsenekS.Agüero írta:Attól, hogy egy film érzelmes, nem kell csöpögősnek lennie.Pl. Halálsoron.
A két kifejezés nem egyenlő egymással.
Attól, hogy egy film érzelmes, nem kell csöpögősnek lennie.ZBarca írta:Akkor ez a Csillagok között nem ilyen csöpögős film ugye?Vannak benne "klasszikus" sci-fi elemek is?
Csak mert szívesen megnézném, de egy kicsit elrettentő számomra ez a sok érzelem.(Már ha tényleg annyi van benne, mint ahogy gondolom.)
utoljára a gravity miatt mentem el moziba, az nagy csalódás volt, most lehet megint bepróbálom. félek h az egész film csak nolan meg az idióta batmanjei miatt van túlhypeolvaPCsabi írta:Interstellar:
Huh, ezt még emésztenem kell.
Amúgy egy 30 év körüli nő ült mellettem a moziban, gyakorlatilag a film harmadát végigaludta, mindezt nyitott szájjal, a csávója vállán
jó lesz ez. egyik szemem sír, a másik nevet. annak örülök h valószínűleg az egész film 8 szereplős minimál alkotás lesz, ami ráadásul szinte egy helyen fog játszódni (legalább is leírás alapján) és tele lesz a szokásos tarantino féle locsifecsi pofázással amit imádok. a másik sír, mert a western az általam leginkább utált műfaj. a névsor a szokásos, csodálkozom, hogy waltz kimaradt, pedig az utolsó 2 filmet nagyon vitte a hátán.messideco írta:http://www.origo.hu/filmklub/20141107-o ... adsen.html
Kurt Russel ,Samuel L. Jackson, Tim Roth, Michael Madsen![]()
Amennyire én tudom az lényege, hogy minél jobban eltérjen a többi színtől. Szóval nem maga a zöld szín a lényeg, hanem, hogy a többi mástól könnyen megkülönböztethető legyen. Ez a neon-fikazöld nem egy gyakori szín, talán emiatt döntöttek anno emellett, aztán meg elterjedt.Kash írta:Engem nagyon érdekelne az, hogy miért zöld hátteret használnak folyton az ilyen efektek és egyéb durva dolgok megvalósításához? A zöld színnek van valami kihatása az egészre?
Örülnék ha valaki elmagyarázná kicsit.
Engem nagyon érdekelne az, hogy miért zöld hátteret használnak folyton az ilyen efektek és egyéb durva dolgok megvalósításához? A zöld színnek van valami kihatása az egészre?Deus írta:
szerk:
Más: