Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
pep71
Entrenador del Barça

2014.02.22. 22:21:26

aynas írta:Megint leégettük magunkat. Reál most már simán nyeri a bajnokságot. Ez az áldogálós foci jó lesz a 3. helyre a bajnokságban.
Biztos megtudja valaki magyarázni, hogy miért kell az utolsó előtti Vallecano ellen hazai pályán éles kezdővel játszani, a Sociedad ellen meg a tartalékokkal.
Alves, Mascherano, Xavi, Alexis, Fabregas a padon. Neymart most kellett erőltetni 90 percen keresztül. Momentuma nem volt. Én azt mondom Tata nem éri el Tito szintjét.
Mert azzal, hogy a félelmetes Rayot hazaküldték egy hatossal, megrémítették az összes BL ellenfelüket, ezért is állt be City védekezni és ennek köszönhetően nyertek ellenük...hát teljesen érthető...
Initom
Entrenador del Barça

2014.02.22. 22:18:51

Rájöttem mi bosszant igazán...
Nem is a mai vereség főleg,csak az hozza ki az emberből,hanem azhogy most már biztos ,hogy a Barcát és fő zászlóvivő játékosait amibe,akikbe beleszerettem sajnos lassan el kell engedni.Nehéz ezt megfogalmazni,de legalább annyira nehéz látni ,hogy Puyol ,Xavi beadja a törölközőt.
Sajnos ott,hogy bejött Qatar és Pep elment,elindultunk valamiféle lejtőn és sajna nem úgy tűnik hogy van megállás.
Persze én mint mások hülyén gondolkodok,hisz hétközben még ujjongtam ,hogy megvertük a Cityt. De utólag belegondolva...hogyan is? Semmivel se voltunk jobbak még emberelőnyben sem...Demichelis megnyerette velünk a meccset. Elszomorító ,hogy ez a csapat ide jutott.
Talán az itt a gond,hogy mint én és mint "ti" még mindig a pár évvel ezelőtti Barcát képzeljük magunk elé,nehezen lépünk tovább,ami megfigyelhető lehet a vezetésben is,így Pep elküldésében(?). Folyamatos vérfrissítés kellett volna a csapatban...ebben 1-2 évvel el maradtunk.
Ennek tipikus jele,hogy szegény Puyolra alapozunk mint sztenderd 3-4. védő. :(

szerk.: Persze a ló túloldalára sem szabad átesni,hosszú még a szezon. Csak az ember szívesebben látna biztatóbb jeleket :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2014.02.22. 22:24:47-kor.
Abi & Tito
pep71
Entrenador del Barça

2014.02.22. 22:18:33

diagonal írta:
Initom írta:Vela helyzete után befejeztem a meccs nézését. Nem nagyon találom a szavakat,amiket pedig igen,azért valószínűleg örökös banánt kapnék.
Továbbra is : Még is csak Pepnek volt igaza mikor ki akarta paterolni a lébecolókat...? (amiért szerintem mennie kellett...)
Persze hogy Pepnek igaza volt. Azért ment el pontosan mert tudta, hogy nagyon komolyan hozzá kellene nyúlni a csapathoz és padra ültetni embereket akikhez ő maga is nagyon kötődött, meg egyáltalán, új embereket hozni, átalakítani a csapatot. Ezt már nem vállalta. Egyszóval: tudta hogy ebből a garnitúrából több nem hozható ki és lassú lejtmenet lesz, de ahhoz meg túlságosan kötődött hozzájuk, hogy felforgasson mindent + kiégett. Aki olvasta a könyvét tudja miről beszélek.
Na de, nézzünk előre, jön a City, ott tovább kell jutni, elvileg azt azért illene hozni. A bajnoki cím még talán meglehet, de nem nekünk áll és egyáltalán nem a mai meccs miatt mert az csak egy következmény, hanem a folyamat miatt aminek tanúi vagyunk lassan egy éve.
Pep menni akart,hogy miért, azt hagyjuk..sok minden közrejátszott ebben valószínűleg,DE hogy a vezetőség, nem tudott már akkor egy normális edzőt szerződtetni, az óriási hiba volt és ezt fokozták most Tata kinevezésével...
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.22. 22:17:48

balintbarca írta:Ahogy egy jóbarátom mondta : Martino egy "szerencsejátékos"!
Ha nyernek bejött a taktika, ha nem a fortuna nem volt velük vicc ez az ember... már bocsánat.
Nem mer cserélni, belenyúlni a meccsbe, csak "rotálgat"!!!!! íMostmrá magát is kiállíttatja. Csak nehogy maradjon. Idén a bajnokságba 10 pontot szórtunk el, a Real 0-t.
Piqué-nél csak Montoya gyengébb, kivéve ma. Song is szánalmas volt, Neymar szokásos alibit hozta.
Igaza volt Zomborinak: Az edzőn kérem számon. MI EZ????????????????????????? Papatata
Pontosan ilyen érzésem volt nekem is eddig: minden komolyabb meccs gyakorlatilag lutri volt! ;-)
Szuszimester
aynas
Capitá del Barça

2014.02.22. 22:16:38

Megint leégettük magunkat. Reál most már simán nyeri a bajnokságot. Ez az áldogálós foci jó lesz a 3. helyre a bajnokságban.
Biztos megtudja valaki magyarázni, hogy miért kell az utolsó előtti Vallecano ellen hazai pályán éles kezdővel játszani, a Sociedad ellen meg a tartalékokkal.
Alves, Mascherano, Xavi, Alexis, Fabregas a padon. Neymart most kellett erőltetni 90 percen keresztül. Momentuma nem volt. Én azt mondom Tata nem éri el Tito szintjét.
kristop
Entrenador del Barça

2014.02.22. 22:15:57

azért, ha nem haragszotok számomra
city idegenbeli megverése > sociedad elleni idegenbeli vereség

én sokkal jobban örülök az előbbinek, mint amennyire elszomorít ez a mai.
BEHÚZZUK NYUGI VAN
ha nem leszünk bajnokok, akkor csababarca mindenkit meghív egy sörre :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2014.02.22. 22:17:27-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.02.22. 22:15:07

Zolee23 írta:jó azért nem kell befordulni. nagyon veretes, 3 ponttal vezet a madrid.

játszanak még az atleticóval, sevillával, ellenünk, és egy-egy kis csapat is okozhat meglepetést.
Azért majd vess egy pillantást a mi sorsolásunkra is. Még egyenlő pontszámnál is a Real-ra fogadtam volna a könnyebb sorsolásuk miatt, de így már nagyon komolyan nekik áll a zászló.
balintbarca
Barça C

2014.02.22. 22:13:53

Ahogy egy jóbarátom mondta : Martino egy "szerencsejátékos"!
Ha nyernek bejött a taktika, ha nem a fortuna nem volt velük vicc ez az ember... már bocsánat.
Nem mer cserélni, belenyúlni a meccsbe, csak "rotálgat"!!!!! íMostmrá magát is kiállíttatja. Csak nehogy maradjon. Idén a bajnokságba 10 pontot szórtunk el, a Real 0-t.
Piqué-nél csak Montoya gyengébb, kivéve ma. Song is szánalmas volt, Neymar szokásos alibit hozta.
Igaza volt Zomborinak: Az edzőn kérem számon. MI EZ????????????????????????? Papatata
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.22. 22:12:13

gránit írta:Szuszimester, akkor azért dícsértem Martinót, mert felismerte, hogy egy olyan City ellen, melynek van széljátéka - még ha ebből semmit nem is mutatott a meccsen -, magasabb és erősebb játékosokkal rendelkeznek, négy középpályással kell kiállnunk, hogy meglegyen a középpálya stabilitása. Akkor az egy jó döntés volt. De ez a mostani kezdő? Egyetlen igazi támadóközéppályással...? Ezt nehéz lesz megmagyaráznia.
Értem! :) Igen, az egy jó döntés volt. De a kiállítás után akkor is rögtön reagálni kellett volna a helyzetre. Egyszerűen úgy érzem, ez a figura nem tud reagálni, és ez nagyon nagy baj.

Ez a mostani kezdő? Erre nem is lehet mit mondani. Lehet, hogy szándékosan csinálta, hogy mégse hosszabbítsanak vele? :D
Szuszimester
diagonal
Jugador d'estrella

2014.02.22. 22:05:30

Initom írta:Vela helyzete után befejeztem a meccs nézését. Nem nagyon találom a szavakat,amiket pedig igen,azért valószínűleg örökös banánt kapnék.
Továbbra is : Még is csak Pepnek volt igaza mikor ki akarta paterolni a lébecolókat...? (amiért szerintem mennie kellett...)
Persze hogy Pepnek igaza volt. Azért ment el pontosan mert tudta, hogy nagyon komolyan hozzá kellene nyúlni a csapathoz és padra ültetni embereket akikhez ő maga is nagyon kötődött, meg egyáltalán, új embereket hozni, átalakítani a csapatot. Ezt már nem vállalta. Egyszóval: tudta hogy ebből a garnitúrából több nem hozható ki és lassú lejtmenet lesz, de ahhoz meg túlságosan kötődött hozzájuk, hogy felforgasson mindent + kiégett. Aki olvasta a könyvét tudja miről beszélek.
Na de, nézzünk előre, jön a City, ott tovább kell jutni, elvileg azt azért illene hozni. A bajnoki cím még talán meglehet, de nem nekünk áll és egyáltalán nem a mai meccs miatt mert az csak egy következmény, hanem a folyamat miatt aminek tanúi vagyunk lassan egy éve.
gránit
Director del Fútbol

2014.02.22. 22:04:53

Szuszimester, akkor azért dícsértem Martinót, mert felismerte, hogy egy olyan City ellen, melynek van széljátéka - még ha ebből semmit nem is mutatott a meccsen -, magasabb és erősebb játékosokkal rendelkeznek, négy középpályással kell kiállnunk, hogy meglegyen a középpálya stabilitása. Akkor az egy jó döntés volt. De ez a mostani kezdő? Egyetlen igazi támadóközéppályással...? Ezt nehéz lesz megmagyaráznia.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Mihu
Director del Fútbol

2014.02.22. 22:04:11

Gyerekek, így el se repüljetek a Bernabéuba...akkor legalább csak 3-0...Így nem lehet felmenni a pályára. Motiválatlanságból jeles, ülj le fiam...Ezt a bagázst már Guardiola se tudná motiválni. Nagyon nem örülök a stadion építésnek, mert ezzel hosszú évekre meg van határozva az átigazolási politikánk. Nem fogunk tudni sokat költeni, eladásból nem fogunk sokat kapni, mert a játékosaink már jóformán semmit se fognak érni. Új csapatot viszont csak sok pénzből lehet építeni. És nekünk 2-3 éven belül új csapatot kell építenünk. Folyamatosan elküldeni a meghatározó játékosokat, és újakat beépíteni a helyükre. Ezeket a játékosokat már nem lehet motiválni. Motiváció nélkül pedig nincs győzelem, nincs semmi, csak pénzfelvétel a semmiért. Azt meg nem érdemlik meg...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.02.22. 22:03:11

BarcasKrisz írta:Tényleg kéne ide egy vagy két középső védő, meg egy kapus.

Még BL-győzelem és kupagyőzelem esetén sem hosszabbítanék Tata-val, mert ez az edző sem Barca-szint. Eddig védtem, de most már én is azt gondolom, mennie kell.
Egyre inkább kezd bennem is megfogalmazódni, hogy nem Piqué mellé kell egy társat keresni a védelembe közepébe, hanem helyette IS.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.22. 22:02:35

Nyáron nincs mese, össze kell rakni ezt a védelmet. Nem tűr halasztást a maiakat látva...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Zolee23
Capitá del Barça

2014.02.22. 22:01:57

jó azért nem kell befordulni. nagyon veretes, 3 ponttal vezet a madrid.

játszanak még az atleticóval, sevillával, ellenünk, és egy-egy kis csapat is okozhat meglepetést.
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.22. 22:01:19

gránit írta:Ahogy méltattam Martinót a City elleni meccs után, legalább úgy kell most az aggályaimnak hangot adnom... Egyetlen igazi támadóközéppályással mentünk ki, de hogy akartunk így előrejátékot...?
Én akkor sem méltattam, mert emberelőny és 1-0 után szét kellett volna szedni a Cityt, nem védeni az 1-0-át. :(
Szuszimester
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2014.02.22. 22:00:00

Tényleg kéne ide egy vagy két középső védő, meg egy kapus.

Még BL-győzelem és kupagyőzelem esetén sem hosszabbítanék Tata-val, mert ez az edző sem Barca-szint. Eddig védtem, de most már én is azt gondolom, mennie kell.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
gránit
Director del Fútbol

2014.02.22. 21:59:07

Ahogy méltattam Martinót a City elleni meccs után, legalább úgy kell most az aggályaimnak hangot adnom... Egyetlen igazi támadóközéppályással mentünk ki, de hogy akartunk így előrejátékot...?
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
davidvillabest
Jugador del Barça

2014.02.22. 21:58:49

Gyerekek nagyon nagyon sok mindent lehetne írnom de rövid és tömör leszek: sürgősen elgondolkodni ja és csak előre tekinteni ! sok van még hátra kár megkongatni a vészharangokat de ez egy el clásicon jövő hónapba irtó kevés :S :)
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.22. 21:58:28

Capon írta:Ezért mondtam a sevillai "diadalunk" után, hogy csak magunkat áltatjuk ha bedőlünk annak a győzelemnek, mikor egy szerencsétlen összezuhant Sevillat megszórtunk, vagy a City után amikor mondtam, hogy kár bármit is levonni abból a győzelmünkből, mert nem volt ezek mögött a győzelmek mögött valós teljesítmény!!
Teljesen egyetértek!
Szuszimester
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.02.22. 21:57:52

Selejtezőt azért csak nem kell majd játszanunk :)
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.02.22. 21:56:39

BarcasKrisz írta:Ezután a vereség után kezdhetünk a gondolattal megbarátkozni, hogy elvesztettük a bajnoki címet.
ha Tatan múlik tuti. Nem fogadnék erre a barcára, hogy nyer bármit is idén ( nem a mai meccs miatt), de a játékosállomány miatt soha nem lehet leírni a csapatot
pep71
Entrenador del Barça

2014.02.22. 21:56:03

herlius írta:Ha valóban bejön Ancelotti tippje, hogy 100 pont kell a bajnoki címhez, akkor minket már ki lehet húzni a sorból.
Ki is húzhatod..Ilyen játékkal a Realt meg tudja verni a Barca szted idegenben??? Még a kiscsapatokat se..
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.02.22. 21:55:19

Lehet néha rosszul játszani, de nem annak, aki bajnokságot akar nyerni. Nagy bajok vannak hátul, de a legelszomorítóbb mégis csak a támadó játékunk. Úgyse játszottunk még BL selejtezőt, megtudjuk milyen.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.02.22. 21:53:38

Ha valóban bejön Ancelotti tippje, hogy 100 pont kell a bajnoki címhez, akkor minket már ki lehet húzni a sorból.
Válasz küldése