Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem kezdjünk el egy másik vonalat mert ez szerintem reménytelen.visca el barca írta:a mundo szerint al khelaifi újra megismételte: verratti nem eladó.
Hát csoda kellene ahhoz hogy elhozzuk a franciáktól.P.U.Y.O.L. írta:Van benne ráció, de gondolom minden annak a függvénye, hogy Verrattit sikerül e elhozni. Amíg van rá esély, addig nem szórjuk a pénzt. Sajnos szerintem ezért fog elhúzódni minden átigazolásunk, pedig az olasz jó esélyell nem fog érkezni...Samper írta:Semedo. Ha megkapnánk 30-ért és ész nélkül megvennénk és óriási fogásként raknánk a kezdőbe, akkor hülyeség nem venni meg 50-ért, ha egyszer annyi az ára. Ha viszont 30-ért is problémáznánk, akkor szóba se jön az 50.
Van benne ráció, de gondolom minden annak a függvénye, hogy Verrattit sikerül e elhozni. Amíg van rá esély, addig nem szórjuk a pénzt. Sajnos szerintem ezért fog elhúzódni minden átigazolásunk, pedig az olasz jó esélyell nem fog érkezni...Samper írta:Semedo. Ha megkapnánk 30-ért és ész nélkül megvennénk és óriási fogásként raknánk a kezdőbe, akkor hülyeség nem venni meg 50-ért, ha egyszer annyi az ára. Ha viszont 30-ért is problémáznánk, akkor szóba se jön az 50.
jó azért tegyük hozzá, hogy angliában minden tinit aki eu-s mércével megüt egy középszintet egyből túlárazzák.PCsabi írta:Úgy nézzétek az árakat, hogy az Everton most vette meg 30 millió fontért a Sunderland kapusát, Pickford-ot.
Nembaj majd mi visszareformáljuk a piacot, továbbra is fél, harmadáron értékesítünk, ha meg venni akarunk akkor megkérjük a játékost hogy fizesse már ő az átigazolási díj felét, ha meg nem teszi meg akkor meg Denis, Gomes féle alternatívák után nézünk. Remélem azért veszünk idén egy harmadik balhátvédet.PCsabi írta:Úgy nézzétek az árakat, hogy az Everton most vette meg 30 millió fontért a Sunderland kapusát, Pickford-ot.
Azt tudom, de abból nem is volt sok köszönet szerintem, amikor a 3 védősbe ilyen ember játszott ott.Tobias88 írta:Előfordult, hogy jobb szélen játszott Rakitic vagy bal szélen Turan.
Tavaly is megvoltunk létszámban, aztán nincs akit be lehetne hozni, hogy szint vigyen a játékba.Tobias88 írta:Előfordult, hogy jobb szélen játszott Rakitic vagy bal szélen Turan. Ki tudja mit akar Valverde, de az biztos hogy a 8 az sok, tavaly is tudták, még is ez lett. Sikeresen elérték, hogy senki sem volt formában a szezon végén
Ezt hogy érted? 3-5-2-ben ugyanúgy 3-an vannak a középpályánkon, a két szélen meg Alba és Vidal lenne mondjuk optimális esetben. Az átlagos 3-4-3-ban szintén nem középpályások vannak a széleken, szerintem ez a 7 ember bárhogy számoljuk is felesleges, és lehet még több is lesz.. 6 lenne a legjobb, de én még azzal is kiegyeznék, ha lenne 5, de azok tényleg minőségi játékosok, 1 meg néha feljön az ifiből. Ez a 7-8 szerintem vagy úgy fog kinézni, hogy mindenki játszik össze-vissza, sok hullámzó teljesítménnyel, vagy játszik 5-6 közülük, páran meg átmennek nézőbe kb. Egyik megoldás se túl vonzó.Tobias88 írta: Ez még optimális is lenne ha a számokat nézzük, 3 posztra 7 ember kellhet mert néha 3-5-2ben toltuk,
Nem lesznek, ha lesz is akkor max Bellerín...palesz77 írta:Valverde has informed Robert he'll need Aleix Vidal, Digne, D.Suarez, Gomes, Alcacer & Marlon for upcoming season. Arda Turan can leave. [MD]
Ha ez igaz, akkor lesz itt tumultus tényleg, ha még érkezők is lesznek..
Na, nekem SR be se ugrott, bőség zavara..palesz77 írta:Hát ha számolunk, a kezdő 3-as legyen mondjuk Rakitic-Busi-Ini, a csere 3-as Gomes-SR-Denis, még ott van Rafinha is, és sehol az új érkező - és Alena és Samper még csak számításba se került. Így a legoptimálisabb esetben is 7-en lesznek 3 posztra, az utazókeretbe is csak max 5-en mehetnek, úgyhogy akkor 2 ember instant lelátó. És Alenának tervbe van, hogy feljárogat..Ronaldinho&Barca írta:Elmúlt szezont alapul véve Turant én is eladnám, Gomes egy új edző alatt minimum kaphatna egy szezont, baromi fiatal. Mondjuk Rafinha hiányzik a felsorolásból.. véletlenül?!Ha érkezne egy "nagyágyú" akkor neki se lenne sok babér itt.
Nagyatyesszel egyetértek, nekem nem nagyon áll össze valahogy, hogy ezt hogy lehet okosan forgatni.
sehogy, ha csak ardát adjuk el, tényleg marad ini-busi-rakéta-AG-DS-rafi-SR-új igazolás és akkor még a két kicsiről nem is beszéltem.palesz77 írta:nekem nem nagyon áll össze valahogy, hogy ezt hogy lehet okosan forgatni.
Eladjuk az MSN-t, és Gomes lesz a középcsatárunk, szélen Robival és Ardával...palesz77 írta: Hát ha számolunk, a kezdő 3-as legyen mondjuk Rakitic-Busi-Ini, a csere 3-as Gomes-SR-Denis, még ott van Rafinha is, és sehol az új érkező - és Alena és Samper még csak számításba se került. Így a legoptimálisabb esetben is 7-en lesznek 3 posztra, az utazókeretbe is csak max 5-en mehetnek, úgyhogy akkor 2 ember instant lelátó. És Alenának tervbe van, hogy feljárogat..Nagyatyesszel egyetértek, nekem nem nagyon áll össze valahogy, hogy ezt hogy lehet okosan forgatni.
Semmi értelme az egésznek. Kevesebb minőségi játékos kellene a középpályára a 3 helyre, nem 8 játékos. Ez már tavaly is kiderült, nem is értem egyszerűenpalesz77 írta:Valverde has informed Robert he'll need Aleix Vidal, Digne, D.Suarez, Gomes, Alcacer & Marlon for upcoming season. Arda Turan can leave. [MD]
Hát ha számolunk, a kezdő 3-as legyen mondjuk Rakitic-Busi-Ini, a csere 3-as Gomes-SR-Denis, még ott van Rafinha is, és sehol az új érkező - és Alena és Samper még csak számításba se került. Így a legoptimálisabb esetben is 7-en lesznek 3 posztra, az utazókeretbe is csak max 5-en mehetnek, úgyhogy akkor 2 ember instant lelátó. És Alenának tervbe van, hogy feljárogat..Ronaldinho&Barca írta:Elmúlt szezont alapul véve Turant én is eladnám, Gomes egy új edző alatt minimum kaphatna egy szezont, baromi fiatal. Mondjuk Rafinha hiányzik a felsorolásból.. véletlenül?!Ha érkezne egy "nagyágyú" akkor neki se lenne sok babér itt.
Elmúlt szezont alapul véve Turant én is eladnám, Gomes egy új edző alatt minimum kaphatna egy szezont, baromi fiatal. Mondjuk Rafinha hiányzik a felsorolásból.. véletlenül?!palesz77 írta:Valverde has informed Robert he'll need Aleix Vidal, Digne, D.Suarez, Gomes, Alcacer & Marlon for upcoming season. Arda Turan can leave. [MD]