teljesen századrangú szempont... legalábbis nekemvinszentvega írta:Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)

teljesen századrangú szempont... legalábbis nekemvinszentvega írta:Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)
Verra alatt ha Verrattit érted, ő olasz.vinszentvega írta: Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)
Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)Samper írta:Feast4 írta:Valverde hívószava a Barca 75-80 millió eurója.Az MUból se veszünk játékost az fix...
Egy év múlva lejár a szerződése, utoljára kaphatnak érte pénzt. A Barcaból könnyebben lehet válogatott.
Feast4 írta:Valverde hívószava a Barca 75-80 millió eurója.Az MUból se veszünk játékost az fix...looka írta: Persze Valverdével jól ismerik egymást, az ő hívó szavára lehet, hogy váltana. Én örülnék neki.
Igazából pontosan az a fajta játékos akit egy Juventus megszerez 20ért mi meg 65-70 millióért.visca el barca írta:azt se felejtsétek el, hogy 27 éves, így nem tudja 10 évre megoldani a posztot, eurobarcás mércével max 1-2 év van benne
Valverde hívószava a Barca 75-80 millió eurója.Az MUból se veszünk játékost az fix...looka írta: Persze Valverdével jól ismerik egymást, az ő hívó szavára lehet, hogy váltana. Én örülnék neki.
a sport.es-rőlFeast4 írta:Ez a Herrera dolog most honnan jött?
Egyetértek, csak ahogy VEB is írta, pont most hosszabbított. A Spanyol Bajnokság topicban pont írtam is tegnap, hogy egy ilyen felállásban elférne Koke a csapatba simán szerintem is, de így esélytelenné vált. Herrerán is agyaltam amúgy, de inkább nem írtam bele, gondoltam így is túl sok fantasy nevet dobok be a saját ötleteimből, erre itt a mai hír, nem is lett volna annyira hülye felvetés úgy tűnik.nzxtpo írta:Ilyen szerepre én el tudnám képzelni Koket is, csak ugye tavaly se tudtuk elhozni.
De azért csak megnyugtatóbb a jelenléte egy esetleges sérülés esetén.Nero. írta:Ha szeptemberig nem fog felmerülni legalább 50 név akkor egy se.Mondjuk Herrerát szívesen látnám (én Rakitic helyett szivesen megnéznék egy ügyesebb játékost a kezdőbe), vele dolgozott is a Bilbaobál nem?
Cilessen azt mondta ha csak a kupában játszik akkor januárban lelép. Érte is teljesen felesleges volt 10+ milliot kiadni. Erre Masip is elég lenne.
tegnap vagy tegnapelőtt hosszabbított 2134-ig.nzxtpo írta:Ilyen szerepre én el tudnám képzelni Koket is, csak ugye tavaly se tudtuk elhozni.palesz77 írta: kegyetlenül güriző arc
Ilyen szerepre én el tudnám képzelni Koket is, csak ugye tavaly se tudtuk elhozni.palesz77 írta: kegyetlenül güriző arc
igen, kb egy 10 millányi pluszt megérne, többet nem.barca0417 írta:Herrera játékát nem ismerem annyira, de annyira igen, hogy ha Gomes helyére jönne, akár csak pici ráfizetéssel, akkor már megérné.
Támadó focit játszunk, kell az erős középpálya.4-5 kezdő szintű középpályás????????
Erre én is amúgy, mert a Bilbaonál kénytelen volt őket használni ugye, jól is oldotta meg ezt. De itt nem lesz rákényszerítve, érdekes lesz látni, hogy hogy fogja csinálni. Kíváncsian várom, én remélem, hogy számolni fog velük, főleg gondolok most jövőre Samperre és Marlonra.Chino írta:Arra kíváncsi leszek Valverde mennyire nyúl majd a fiatalokhoz.