Rivaldo11 írta:lionelmessi19 írta:Az egyre jobb, egyre magabiztosabb jelzőket nem értem.
Ugyan így játszott már a második meccsén is.
Ettől függetlenül úgy látom egyenlőre mindenkit meggyőzött a srác, akit nekem eddig nemsikerült.
Egyszerű: Szereznie kell meccsrutint, még akkor is, ha teljesítménye közel ugyanaz, mint először. Tipikus Van Gaalos módszer: Vegyél elő a semmiből egy fiatal srácot, és legyen alapember. Ezzel semmi baj, ha a képességek adottak. Szrencsére úgy tűnik, Serginél ez megvan.
Mellesleg ha mégis lesz 6+5 ös szabály( amire sok sansz nincsen azért), nem árt ha Pep elővarázsol még pár srácot az utánpótlásból.
hát ja 2-3 év múlva alapkezdő lehet:
------------------V.V------------------
---Dani----Puyi----Pique----Corcoles
----------------Sergio/Vazquez-------
---------Xavi------------Ini-----------
------Messi-------------Gai/Pedro/Jeffren
-------------Bojan/Pedro-------------
Vazquezt és corcolest elővettem hisz tudjuk h az előszezonban játsuottak. Gai izraeli, Alves brazil, Messi argentín, Jeffren meg venezuelai. de Alves és messi sérülése esetén akár 11 spanyol is játszhatna
V.V-Abraham,Puyol,Pique,Corcoles-Sergio-Xavi,Vazquez-Pedro,Ini-Bojan
Nem erre kelll építeni lesznek valószínüleg külföldiek. De jó h abban az időben amikor már olyan is van, h europai tocspat hazai játékos nélkül kezd, 1 másik csak hazaival, illetve saját neveléssel játszhat. Ezért is több mint 1 klub. Ennyi jó fiatal csak az Arsenalba v ott sincs(és ott szinte mind külföldiek). Tudom h nem aza lényeg, h csak Spanyoljaink legyenk, de jo ha sok saját nevelés illetve Spanyolunk van. Sőt Pep személyében 1 fiatal katalán edzőnk van.