Messias2 írta:visca el barca írta:
(kb mint sampaoli - ment a sevillával a szekér, mindenki őt akarta, most meg kipukkadtak, 1 hónapja szó sincs róla a fórumon

)
Én még most is őt hoznám.
Én is. Vagy Allegrit, minden vicc nélkül.
Sampaoli esetében: valaki írta még 1-2 éve, hogy Klopp színes kavicsokért hozott el olyan jó kis játékosokat innen-onnan, mint Lewandowski, Blaszcykowski, Kagawa, stb. akiket jó csapattá is gyúrt össze azután. Kukázott egyet és bejött, mert jó edző. Na most én a kis kopasz esetében is így gondolom, mert azért a Sevilla minden, csak nem klasszis csapat. De az összhang megvan. Zsinórban 3 EL győzelem után vette át a csapatot, ahonnan az Átletííí elvitte a legjobb csatárt, és folyamatosan változik a keret évről-évre. Szerintem majdnem 30 fordulóig versenyben lenni a Barcával, madriddal, tovább jutni a BL-ben azért nem rossz kezdésnek, ha tök új vagy a csapat élén. Meg a sztori, hogy csövelt az utcán, csak hogy belépőre maradjon pénze. Pont ilyen őrült barmok kellenek most ide, higgyétek el.

Újra rendet tett az agyakban, hozott ezt-azt, aztán látjuk, ügyesen nyomták, ahhoz képest, hogy félprofik. Szerintem van benne finesz bőven, aki két Copát is nyert Chilével, ami szintén max félprofi nagyságú. Lefogadom bármiben, hogy több, mint Unzuében, aki már minden létező dolgot megosztott Peppel, Enriquével és a többiekkel, hogy aztán nézzük együtt a sima torinói 3:0-t és társait. Ha Sampaoli lebőgne, amiben kételkednék, akkor is menne tovább az élet, csak nem agyvérzéssel kezdenénk már nyáron a jövő szezont, ahol szvsz fixen a real lenne a bajnok. Erre a csapatra legfőképp egy kiadós sggberúgás igényeltetik, szerintem az öreg megoldaná, nem hiszem, hogy mernének tökölni nála. Kivéve, ha az egész csapat lázad, mert ott a kapitány sem tud rendet tenni. A puyolos idők elmúltak, ismét tekintély kell. Pep meg Enrique olyan span-főnök volt, újra szigorúság hiányzik. Továbbra is várom őt szeretettel, a Sevillában nem fociznak elég nagy profik ahhoz, hogy a legvégéig ott legyenek az agyban, most ezt az utóbbi egy hónapot rákenni meg szrozni miatta elég túlzó szvsz.
Allegri hát meg, látjuk. Olyanokból kovácsol csapatot, akik max középszerűek, vagy máshol lebőgtek, de nagy tanár, összerak mindent, mint egy jó barkácsmester, és ez sem leeht véletlen. Kellett a mi impotens gyökérségünk is hozzá, de elég szépen megszervezte azt a tegnapi védekezést is, pláne a múltheti 0:3-t.
Akármelyikük jönne, már örülhetnénk. De úgyis mondhatnám. Bárki, csak Unzué ne. Mert akkor előre rinyálok, mint egy fürdős...