Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos én is ezt érzem most.Nero. írta:Nem fogjuk megforditani, ne reménykedjetek. Nullák vagyunk az istenit![]()
Áruld már el egy Deni mennyivel volt rosszabb mint egy Andre Gomes, aki valszeg csak a 65. perceb jön csak le, de hogy miért???csababarca írta: Denis és Matyi le. Hálistennek. Mehetnek a b-be, de oda is kevesek szerintem.
Hát más választása pedig nem nagyon van és előfordulhat az általad vázolt verzió.pep71 írta:Erre úgy tehetne rá még 1 lapáttal LE, ha behozná Ini-t és SR-t is, de mégis vereség maradna..
Akkor bajnokságnak is lőttek, meg a pihentetésnek is...
Hát igen, de azért az MSN-nek sem mehet középpályás támogatás nélkül.mess2009 írta:LE. sokadik ökörsége. erre egyszerűen nem lehet mit mondani, legfeljebb, hogy szándékosan gáncsolja el a csapatát![]()
amúgy, a jóslatom bevált, a baj az, hogy az MSN is gyenge.
Talan azert, mert ki volt szolgaltatva es Sandro elkuldte a hosszuba? Ha beall a rovidbe, a hosszuba kapja. Ezert megemliteni sem erdemes a nemetet.zsoltman írta:Ter Stegen miért nem fogta a rövidet? Az ő gólja volt.
Igaz ezt én is furcsáltam, mert amúgy Sandro megint megmutatta, hogy miért nem kellett a Barcába, teljesen középre rúgta a labdát, csak Stegen nem fogta jól a szöget, de ez akkor is Matyikirály gólja..hihetlen profi helyezkedés..zsoltman írta:Ter Stegen miért nem fogta a rövidet? Az ő gólja volt.