Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy tudtam, hogy akkor jobb az ellentámadás, ha épp csak elbukod a kp-t. Ezek szerint annyira nem. A védelmes dologgal meg tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért ne lenne ugyanolyan jó egy ilyen védelem ellentámadásnál, mint mondjuk taktika nélkül. Mert akkor kb ugyanolyan a kp-m, mint az övé, tehát mondjuk egyel kap ő kevesebb támadást, míg én egyel többet. Akkor több esélyem lett volna nyerni? Akkor a taktikából adódó kontra sem lenne meg...langpeter14 írta:Ellentámadást akkor érdemes alkalmazni,amikor tudod, hogy az ellenfeled középpályája jóval jobb a tiednél, de a védekezésed viszont sokkal jobb az ő támadásánál. A te meccseden ebből egyik sem jött be,a középpályád ellentámadás nélkül kb olyan lett volna mint az övé, a védelmed pedig alig volt jobb az ő támadásánál! A lényeg hogy más taktikával lehet hogy jobban jártál volna...ElBartimaeus írta: A mai gamper meccsemen szerintem egész jelentős mértékben volt jelen OLAF. De lehet, hogy csak alapvetően az ellentámadással van baj, ugyanis a hétvégén a barátom meccse is elég viccesen zárult, amikor ellentámadott. Lehet nem éri meg ezt a taktikát, vagy mifene? Nem kapunk elég kontrát, sőt nem is lövünk belőle gólt. Eddig egy meccset nyertem ellentámadással.
Szóval kicsit csalódtam most az utóbbi időnek köszönhetően ebben a taktikában. Aztán persze lehet valamit én nem tudok jól és csak hülye vagyok hozzá.![]()
Én pont az előző bajnokin kontráztam, és egész jól jöttem ki belőle: A meccs
Ellentámadást akkor érdemes alkalmazni,amikor tudod, hogy az ellenfeled középpályája jóval jobb a tiednél, de a védekezésed viszont sokkal jobb az ő támadásánál. A te meccseden ebből egyik sem jött be,a középpályád ellentámadás nélkül kb olyan lett volna mint az övé, a védelmed pedig alig volt jobb az ő támadásánál! A lényeg hogy más taktikával lehet hogy jobban jártál volna...ElBartimaeus írta: A mai gamper meccsemen szerintem egész jelentős mértékben volt jelen OLAF. De lehet, hogy csak alapvetően az ellentámadással van baj, ugyanis a hétvégén a barátom meccse is elég viccesen zárult, amikor ellentámadott. Lehet nem éri meg ezt a taktikát, vagy mifene? Nem kapunk elég kontrát, sőt nem is lövünk belőle gólt. Eddig egy meccset nyertem ellentámadással.
Szóval kicsit csalódtam most az utóbbi időnek köszönhetően ebben a taktikában. Aztán persze lehet valamit én nem tudok jól és csak hülye vagyok hozzá.
Köszi,kösziHunter91 írta:Gratulálok Salas9!
Gyirmót 2 - 0 Hunters
Nem vagyok egy szinten veletek.További sok sikert.
Nem. Túl kicsi a tapasztalata, ha megfelelő lenne, akkor olyan 20-30-t is érne, jó tapasztalttal 100 körülit. Így kb semmit.KardosAndrásBarca írta:Szerintetek megveszi valaki?
Cumbee írta:Ismét 1 húzós meccs... Az ellenfelemtől ismét megsérült 2 ember, (nem értem mi ez a sérüléshullám barikon, valamit kezdhetnének ezzel, mégis csak "barátságos") nekem meg kiállították a legjobb szélsőmet. Az ilyenkor összegyűjtött kiállítást le kell egyébként tölteni valamikor, vagy a barátságos meccseken nem viszik tovább a sárgákat-pirosakat?
Legalább csak 3-0-ra kapok kibowlinggolyo írta:Nincs rá lehetőség és am is én is lekötöttem már egy barátságos meccset,majd ha nem lesz semmi fent akadás más probléma miatt akkor lejátsszuk a pótló fordulóban ha bármi más gátolná ezt akk 3-0s vereséget jelent ez majd neked
Árbecslés a te barátod. Persze már nem tudod megnézni, de eladás előtt még van rá lehetőséged. Akkor el tudod dönteni, hogy jó üzletet csináltál-e.szszabolcs19 írta:U.I.: Én adtam el 120 milláért:) és alapból a csapatomban volt:)
Hát 65000-t nem ért meg, az biztos. Gyenge az összes mellék skillje (csatárnál a szélsőjáték és az átadás, illetve def csatinál a játékszervezés is, illetve ott a HO szerint elhanyagolható a szélsőjáték) és a TSI alapján a gólszerzése is olyan éppen jó lehet.matyi02 írta:Ma szereztem mi a véleményetek?
Szerintem nagy szerencséd van vele, rohadt jó áron adtad el, én olyan 80 milla környékére taksálnám.szszabolcs19 írta:Szerintetek jó üzletet csináltam ezzel???
U.I.: Én adtam el 120 milláért:) és alapból a csapatomban volt:)
Nem a legjobb egy kicsit öreg szinten belül eléggé elmaradott minimum 3-4 edzés kell neki és a kiegészítői nagyon alacsonyak minimum középszerű kell átadás és játékszervezést nézve mivel azok érnek vmit is acsatinálmatyi02 írta:Ma szereztem mi a véleményetek?
Mennyibe fájt?matyi02 írta:
Ma szereztem mi a véleményetek?
Nincs rá lehetőség és am is én is lekötöttem már egy barátságos meccset,majd ha nem lesz semmi fent akadás más probléma miatt akkor lejátsszuk a pótló fordulóban ha bármi más gátolná ezt akk 3-0s vereséget jelent ez majd nekedmessideco írta:Sziasztok! Van-e arra mód, hogy a lekötött barátságos meccsemet töröljem valahogy? Holnap Gamper, és le vagyok kötve.(már azelőtt leköttem, hogy megtudtam volna az időpontot.)
A jövőhetit még letudom kötni holnap, az azutánit meg majd egy internetkávézóból elintézem, szóval megoldható.MichaaBee írta:Még 2 meccs a csoportkör, utána nyugodtan kieshetsz.barcafan0911 írta:MichaaBee és Gamperesek figyelem!
A nyári szünet alkalmával nem fogok otthon tartózkodni és így hetekig vagy akár egész nyáron nem leszek internet közelben. Ez csak most vált véglegessé, a résztvevőktől és a csoporttársaimtól elnézést kérek. Tényleg nagyon sajnálom, remélem nem okoztam sok kellemetlenséget.Addig még netközelben leszel?