Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A múltkor azt írtam hogy túlizgulják az emberek. Most azt, hogy pár hét és az lesz a legkisebb problémánk hogy nincs foci, Forma-1 stb. Sajnos tényleg nem játék ez, rendesen befog tenni mindenhol, főleg a gazdaságnak.MesQueUnClub írta: ↑2020.03.09. 21:35:00Úgy néz ki szurkolók nélkül tolja le a BL meccset a csapat, plusz a ligában is hamarosan jöhetnek a zárt kapus meccsek.
egyetértek. Kínában van 80 000 regisztrált fertőzött, még ha a valós szám mondjuk ennek a tízszerese, akkor is ott tartunk, hogy a fertőzöttek aránya Kínában kb. fél ezrelék. Ez semmi, és ott már egy ideje cseng lefele az új fertőzöttek száma. És arról az országról beszélünk, ahol a lakosság nagyrésze 10-20 milliós metropoliszokba van összezsúfolva, ahol aztán a legkönnyebb elkapni ezt a szutykot.Nero. írta:Na úgy látszik ez a korona vírus kezd komollyá válni. Mondjuk maga a vírus szerintem nem akkora para, inkább a káosz és a pánik amit okoz.
Felvidítottad a napom, ma sem ébredtem feleslegesen.Feast4 írta:Nem láttad az évértékelőt?A fáraó elmondta, hogy minden faxa.
Nem láttad az évértékelőt?A fáraó elmondta, hogy minden faxa.
Így világos, köszi.geridoss írta: A svájci fizetésemről van szó. Amit másfél éve kaptam havonta frankban, most ugyanaz az összeg átszámítva kb 200.000 Ft-tal több.
optimus írta:Javíts ki de úgy emlékszek, te mondtad hogy ilyen nettó 180ért dolgoztál MO-n. Ezt kérlek magyarázd el hogy jön ki a 2 kiló plusz.geridoss írta: Kb. 200.000 Ft-tal ér többet az akkori fizetésem ma csupán az árfolyam ingadozása miatt.
Ez még az infláció mellett is brutális szám .
Ha tényleg érdekelnek az okok akkor ebben elég jól elmondjákNero. írta:Lassan 340 az euró. Mi történik otthon?
Javíts ki de úgy emlékszek, te mondtad hogy ilyen nettó 180ért dolgoztál MO-n. Ezt kérlek magyarázd el hogy jön ki a 2 kiló plusz.geridoss írta: Kb. 200.000 Ft-tal ér többet az akkori fizetésem ma csupán az árfolyam ingadozása miatt.
Ez még az infláció mellett is brutális szám .
Ebbe valószínűleg hasonlítunk, mert bár 16-18 éves koromig kifejezetten szép és jó gyerekkorom volt, középsuli után elég nagy lejtmenetet vettek a dolgok ráadásul én is elkallódtam és pénzem se volt semmi. Most viszont a korosztályomhoz képest bőven átlag feletti élet színvonalon élek, és ezt a pénzt szeretem magamra költeni. Lehet hogy ez kicsit önző gondolkodás, de jelenleg most csak saját magamnak élek. Egy gyerek súlyos milliók, rengeteg idő, rengeteg lemondás, rengeteg türelem stb. stb.Barca_10 írta:Gyerek témához hozzászólva Nero álláspontját képviselem. Jelenleg 24 vagyok, külföldön élek, párom is van. 2 éve alkotunk egy párt, együtt is élünk, ő időnként pedzegeti a gyereket és házasságot, nyílván nem azonnal, de idővel. Én nem érzem magam “késznek” az ilyen felelősségre. És ahogy gondolkodom róla nem hiszem hogy valaha is kész leszek rá. Egyszerűen túl jól érzem magam így. Utazgatunk, járjuk a világot, és a számlákon kívül nincs más felelősség.
Nem tudom mennyire befolyásolja a világnézetem a rossz gyermekkor és traumák, nyílván eléggé, lehet ezért sem érzem azt hogy szükségem lenne gyerekre.
Fiatal vagy még nagyon, azért.Barca_10 írta:Gyerek témához hozzászólva Nero álláspontját képviselem. Jelenleg 24 vagyok, külföldön élek, párom is van. 2 éve alkotunk egy párt, együtt is élünk, ő időnként pedzegeti a gyereket és házasságot, nyílván nem azonnal, de idővel. Én nem érzem magam “késznek” az ilyen felelősségre. És ahogy gondolkodom róla nem hiszem hogy valaha is kész leszek rá. Egyszerűen túl jól érzem magam így. Utazgatunk, járjuk a világot, és a számlákon kívül nincs más felelősség.
Nem tudom mennyire befolyásolja a világnézetem a rossz gyermekkor és traumák, nyílván eléggé, lehet ezért sem érzem azt hogy szükségem lenne gyerekre.
Fú ez szerintem így baromi egyszerűen hangzik, és szeretném hinni, hogy így működik a világ, és így tennének az emberek...BárcsakMQuCsabi írta:Csak az utolso mondathoz:
Ket normalis ember kozott ez is csak megoldodna siman. Eladjak a hazat es feleznek.