Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rajta leszek a dolgon, amint vége a meccsnek hozom is!Erxy írta:(majd jöhetne egy palesz-féle heatmap róla is)
Statisztikák szerint pedig a védekezése nem túl fényes, 460 perc alatt 2 szerelés, 1 blokk, 1 tisztázás, 1 közbelépés - interception -, és 1 megnyert fejpárbaj. De hát ebből is látszik, hogy ezek a számok nem tükrözik sokszor a valóságot..Erxy írta:fel-alá rohangál itt a jobb oldalon, kiveszi rendesen a részét a védekezésből, tetszik.
Lehet, kipiszkálja a kapus, ha beljebb megy.shutterisland írta:az év egyik legszebb gólja lett volna, ha 10 centivel beljebb megy.
Nézd meg a mai Haladás-Eto 2. gólját!shutterisland írta:az év egyik legszebb gólja lett volna, ha 10 centivel beljebb megy.
Merjünk nagyot álmodni, mondjuk már most jobb nála a csávó.palesz77 írta:Stats Deulofeu at Sevilla so far this season: 5 games, 3 starts, 1 goal, 5 assists #fcblive
Hát eddig nem rossz - és ezek mellé meg volt a Baccanak adott "gólpassza" is amiről tudok. Reméljük egész szezonra kitart ez a lendület nála, aztán jövőre jön Pedro helyett.
Nem hinném, hogy ez lenne a probléma, a Sandro-Munir duót is lazán lehet rotálni, méghozzá úgy, hogy közben Pedro is megkapja a kellő játékperceket (talán túl sokat isChino írta:Csakhogy Cr előtt nem egy Neymar-Messi-Suarez trió volt
Azokon a meccseken, ahol láttam játszani, én sem véltem felfedezni nagy változást, továbbra is one-man-showt tol. Márpedig ezek szerint továbbra is -"kis" túlzással- "Super Mario" szintjén van mentálisan, ez esetben pedig teljesen mindegy ki van előtte a rangsorban, vagy mennyire számolnak vele...Chino írta:Arról nem is beszélve, hogy a játékstílusán is változtatni kellene egy kicsit. Persze nem egy-az egyben, jó ha vállalkozó szellemű és bátran játszik, de meg kell találni az optimális köztes megoldást.
Csakhogy Cr előtt nem egy Neymar-Messi-Suarez trió volt, ráadásul, ha nem is ebben a szezonban, de 1 max. 2 év múlva a Sandro, Munir, Adama hármas is kopogtathat (ha egyikőjük beválik már nagon jók vagyunk), ráadásul Pedro is ott van, akit azért a rutinja és a nagyobb munkabírása, miatt úgyis foglalkoztatnak majd. De az alapvető hármasfogat közül talán Neymar az akit leginkább rotálhat LE. Legalábbis így érzem, a türelem (+alázat) pedig nem tartozik Deulofeu fő erényei közé.blupatrik írta:Nekem is CR jutott róla eszembe egyből amikor legelőször láttam játszani már nem is tudom hány évesen, csakhogy Ronaldo épp ebben a korában kezdett berobbanni már európai szinten, ami a rengeteg befektetett munka nélkül nem ment volna neki,danianevem írta:A játékstílusa, a labdavezetése és lelkes biciklicselei engem kifejezetten emlékeztetnek a korai CR-re.[/size]
Nekem is CR jutott róla eszembe egyből amikor legelőször láttam játszani már nem is tudom hány évesen, csakhogy Ronaldo épp ebben a korában kezdett berobbanni már európai szinten, ami a rengeteg befektetett munka nélkül nem ment volna neki, Deulofeu is simán veszélyeztethetné az egyik helyet a támadósorban pár év múlva ha annyit belefektetne és olyan komolyan venné mint CR... Ha a Cé is így állt volna az edzésekhez akkor most vagy a Sporting húzóembere lenne vagy a PL-ben egy poolban focizgatna.danianevem írta:A játékstílusa, a labdavezetése és lelkes biciklicselei engem kifejezetten emlékeztetnek a korai CR-re.[/size]