Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy nagy általánosságban nem hiszek a laza válszokban. Akinek nincs mit mondani az nem beszél akkor sem ha kérdezik.Tromort77 írta:Szokásos laza reagálás volt Lucho részéről. Semmi több. Amit felkapott a média azt Rakitic Októberben nyilatkozta.
Ezt írta TobiasJobb, ha most nem kérdezitek meg erről, mert lehet, hogy egyedül mennék a hídhoz."
Remélem most nem kérdez meg, mert jobb lenne ha egyedül mennék a hídhoz.I hope you don't ask about it now because it would be better if I went to the bridge alone."
Sport. De utána elmondta, hogy nem kell ezekre a kiragadott interjúrészletekre sokat adni, a lényeg, hogy Rakitic pályán és pályán kívül is példamutató játékos, és hogy mindig is fontos tagja volt a csapatnak, és az is lesz a jövőben is.Varatrix írta:forrás? azért ez dúrva lenne kcsit
forrás? azért ez dúrva lenne kcsitTobias88 írta:Hát, ha tényleg ezt és így mondta spanyolul is LE, akkor ott valami azért tényleg nincs minden rendben"Az az interjú azért már nem most készülhetett... Jobb, ha most nem kérdezitek meg erről, mert lehet, hogy egyedül mennék a hídhoz."
Hát, ha tényleg ezt és így mondta spanyolul is LE, akkor ott valami azért tényleg nincs minden rendben"Az az interjú azért már nem most készülhetett... Jobb, ha most nem kérdezitek meg erről, mert lehet, hogy egyedül mennék a hídhoz."
Nem tudom mi baja lehet...Lucho embere, Lucho kérésére jött(ha minden igaz), és Lucho építette be egy klublegenda helyére.Nero. írta:Ahogy a másik topicban már írta palesz, már az arcáról lerí hogy valami nincs rendben.ntibi67 írta:Sajnálom a mellőzése miatt Rakiticet.Ma nagyon kedvtelenűl játszott.
Ahogy a másik topicban már írta palesz, már az arcáról lerí hogy valami nincs rendben.ntibi67 írta:Sajnálom a mellőzése miatt Rakiticet.Ma nagyon kedvtelenűl játszott.
üdv. én is olvastam, de nem tudom eldönteni h mennyi valóság alapja van, bár tény h utóbbi időben kevesebbet játszik, úgyhogy lehet h van benne valami.Normandia írta:Ezt valaki más is olvasta az NSO-n, vagy a Samper gyerek csak trolkodik?Samper írta:NSO-ban mindenki láthatja. Ha LE marad, ő legkésőbb nyáron elmegy.
Ezt valaki más is olvasta az NSO-n, vagy a Samper gyerek csak trolkodik?Samper írta:NSO-ban mindenki láthatja. Ha LE marad, ő legkésőbb nyáron elmegy.
Ez az egyik. A másik meg, hogy akikkel egy csoportba van a pletykák szerint - én 3-at olvastam még -, az Pjaca, Mandzukic és Dani Alves. Nyilván semmi egyéb szál nem fűzheti őket egymáshoz, mint Rakéta Juventusba vágyódása..Nero. írta:Egyebkent a mundo arra hivatkozik hogy Rakitic 5 Juve jatekossal is WhatsAppozik. Csak tudnám honnan a francból tudnak ilyet kideríteni vagy hogy merik azt állítani hogy belelátnak a horvát mobiljába.
Hagyjátok csak a napi Samper volt.Nero. írta:Ha megszólalt volna akkor Enrique mar a keretből is kivágta volna.
A The Sun-tól, természetesen...MisterDJ írta:Erről honnan tudsz?Samper írta:Na Rakitic az első a játékosok közül, aki nyíltan megszólalt LE ellen. Egyben az utolsó is?Érdekelne engem is.
Erről honnan tudsz?Samper írta:Na Rakitic az első a játékosok közül, aki nyíltan megszólalt LE ellen. Egyben az utolsó is?