Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi. A srácot meg hagyjad... Ha ilyen magas lovon ül,nem éri meg vitatkozni.MichaaBee írta:....]
Ebben a szezonban kereken 63 meccset néztem meg (ezeketrobertfcb írta:Azért kérlek, mert ez alap azok körében, akik focit néznek
Miután a kolléga megemlítette, én is utánanéztem az uefa.com-on, s valóban igaza van. Új rendszer került bevezetésre, át lett nevezve az uefa kupa, mostmár európa liga néven fut, s a BL-be kerülés feltételei is megváltoztak. Bővebben itt olvashatsz róla angolul.Mióta van ez így?
Tavaly előtt még 3.hellyel slejetezőt játszottunk nem?
1 év után? Akkor ez az EL óta van így?robertfcb írta:A 3. hely automatikus főtáblás hely, a spanyolban az angolban és az olaszban ! meglehetne már tanulni 1 év után.MichaaBee írta:A 3. hely is csak selejtezőt ér.Viszont ha jól tudom, akkor az könnyebb kalapba kerül.
A 3. hely automatikus főtáblás hely, a spanyolban az angolban és az olaszban ! meglehetne már tanulni 1 év után.MichaaBee írta:A 3. hely is csak selejtezőt ér.FtcSikiHun írta:...Viszont ha jól tudom, akkor az könnyebb kalapba kerül.
A 3. hely is csak selejtezőt ér.FtcSikiHun írta:...
Azért mikor oda ment szerintem ez a 'Pool sokkal erősebb volt.albicelesteX írta:Ilyenkor az jut az eszembe,hogy Torres elment címeket nyerni a Liverpoolhoz!
elég ha x-elnek, de az sem valószínű.Barcaman14 írta:Remek!A Chelsea valószínűleg bajnok. Ha csak nem képes kikapni otthon a Wigantől. Nem valószínű
![]()
Nem kifejezés, hogy furcsa. A Villának szorítottam így a bajnokság hajrájára, egyszerűen csak szimpatikus csapat, és ez a Warnock...húú:Dozsimiki írta:a vége 3-1 a Citynek.
így óriási meccs lesz a szerdai Spurs elleni rangadó, az dönt a 4.helyről.
aki látta a City 2.gólját, majd figyelje a 6os számú Villa játékost, egyik csapat iránt se érzek se szimpátiát se semmit,de ez nagyon felidegesített... legalább ment volna be a kapuba,lett volna rá ideje, ehelyett tök nyugodtan végignézte,ahogy bemegy a laszti...
csak nekem volt fura az a jelenet?