Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi..Az lesz..Most is kidőlt Eto'o 6 hétreBadi írta:Nem tudom hogy lehet javítani..PES4ben a free tréning volt a megoldás.
Nálam a rotáció bevált, ha meccs előtt nincs közel maximumon az ereje, akkor pihentetem. Ja, és cserélj minden meccsen 3at
KösziBadi írta:Van, csak még 2 csoportkörrel
első osztályban az első kettő megy a második körbe, 3-6.-ig meg az elsőbe
Nekem nem lép ki...Nemtom mi lehet a baj...antiimperialista írta:Én szívesen csinálnám, de mikor felraktam a frapst, állandóan kifagyott a játék. Pedig lenne ey.ké nagyon jó gól, amit szívesen elküldenék...Kluivertinho írta:Nemtom én néha azon gondolkozom, hogy átálljak-e 5-ösre vagy semMegverem Arsenallal a Chelseat 5-0-ra utána meg kikapok a Fenerbachetől utána megint 5-0-a Fener ellen
Szal nemtom mit tegyek
Nah mind1...
Szeretném a segítségeteket kérniMegint tervezek 1 PES videót csak most nem saját gólokból állítanám össze...Szal ha lőttök egy szép gólt vagy csináltok 1 szép cselt azt vegyétek fel frapssal és mentsétek le Movie Makerrel majd töltsétek fel és linkeljétek be
Persze csak ha van kedvetek
Nektek nem lépett ki a játékból tőle? Tudtok rá valami megoldást?
Én szívesen csinálnám, de mikor felraktam a frapst, állandóan kifagyott a játék. Pedig lenne ey.ké [auto_cenzúra] gól, amit szívesen elküldenék...Kluivertinho írta:Nemtom én néha azon gondolkozom, hogy átálljak-e 5-ösre vagy semMegverem Arsenallal a Chelseat 5-0-ra utána meg kikapok a Fenerbachetől utána megint 5-0-a Fener ellen
Szal nemtom mit tegyek
Nah mind1...
Szeretném a segítségeteket kérniMegint tervezek 1 PES videót csak most nem saját gólokból állítanám össze...Szal ha lőttök egy szép gólt vagy csináltok 1 szép cselt azt vegyétek fel frapssal és mentsétek le Movie Makerrel majd töltsétek fel és linkeljétek be
Persze csak ha van kedvetek
de...ez a patch velejárója...sajnosbalboa7 írta:...Felraktam a Superpatch-t, de azt vettem észre, hogy a Barca mezei eldeformálódtak...a címer mind2 mezen a játékosok hátán van!![]()
...más nem tapasztalt ilyen problémát???
addig kéne fejlődnöm h minden meccsemet hozzam 3-as szintenBadi írta:hát nehogy kipróbáld![]()
állíttólag nincs sok különbség a 3-as és a 4-es közöttBadi írta:akkor minek akarsz átállni az ötösre?![]()
menj rá a 4-esre
most 3-ason tolomBadi írta:Szerintem válassz is harmadik megoldást: vedd meg a ******-ot, és told azzal![]()
---------------------Valdes---------------------Kluivertinho írta:Jah és lenne egy-két kérdésem úgy mindenkihez:
-Ki milyen felállással játszik?
-Ki milyen nehétségi szinten játszik?![]()
![]()
Én magam még csak 3-as szinten játszom![]()
![]()
-------------------Valdes----------------------
-Gio-------Puyol---------Edmilson-----Belletti
---------------------Xavi------------------------
---------------------Deco------------------------
------Messi-------Ronaldinho---------Giuly----
----------------------Eto'o------------------------
Bár én nem a Barcával vok,hanem a Sevillával,azé gondolom beírhatomKluivertinho írta:Jah és lenne egy-két kérdésem úgy mindenkihez:
-Ki milyen felállással játszik?
-Ki milyen nehétségi szinten játszik?![]()
![]()
Szivesen! De még a fifahungaryn +-ba rengeteg info vanSilvanus írta:Köszönöm Kluivertinho, már töltöm is le a dolgokat, és követem majd az útmutatásodat!