Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.21. 21:37:49

Enrique írta:
Fernando írta:A modikhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy díjaznátok e egy Afrikai Nemzetek kupájás topicot? :)
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=721
Akkor bocsi :oops:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.21. 21:35:16

Fernando írta:A modikhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy díjaznátok e egy Afrikai Nemzetek kupájás topicot? :)
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=721
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.21. 21:20:25

A modikhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy díjaznátok e egy Afrikai Nemzetek kupájás topicot? :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.01.20. 19:57:25

Szandim Drága!!!
Nemcsak csodás kis talpraesett csillag vagy, hanem "Főnökasszony"
is!!!
Megagigaexaterra szeretettel gratulálok!!!
Aztán jól dolgozni a bársonyszékben!!!
Jó puhát vettél???
Kérdezi Tőled a Te Krojf komád.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.20. 18:44:34

Kaptál. :)
Szandi
Főnökasszony

2008.01.20. 18:43:17

Helló!
Kedves modik, vagy adminok, nem tudom pontosan kinek címezzem a kérést, de nem kaphatnék egy főnökasszonyi rangot? [-o<
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
brunojonas
Barça C

2008.01.16. 02:57:32

Nagyon színvonalas az oldal,gratulálok mindenkinek,aki részt vesz a szerkesztésben.VISCA EL BARCA!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.14. 23:43:18

Bányász írta:Illetve csak érdeklődnék,h mikor lesz eredményhírdetése az év szavazásának?
Következő héten.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.14. 23:33:19

Nem akarok túl nagyravágyó lenni és tudom,h ez elsősorban sport fórum,de esetleg nem lehetne egy filmes szavazást kiírni??

Modnjuk top5,és nem tartana túl sokáig,h egyszerűbb legyen összeszámolni.

Illetve csak érdeklődnék,h mikor lesz eredményhírdetése az év szavazásának?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.14. 22:55:44

Tamás!
Szerintem az utóbbi időben azért már nem egy hullámzó tini benyomását keltettem, véleményem állandó, amiket pedig leírtam, azokat sokszor átgondoltam. Nem veszem személyeskedésnek, de ezt túl általánosnak érzem, ami már nem volt meghatározó nálam, persze előfordult.
A vitáinkból pedig nem indulnék ki, mert azok más kategóriák.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.14. 22:47:07

Igen, Zozzy rád gondoltam. És nem személyeskedni akarok, félreértés ne essék. Türelemmel és megértéssel leszek Irántad. Viszont, ha már itt vagy, elmondom a véleményemet, ami nem jelent semmit, falra hányt borsónak is értheted.
Elfogadom a szerkesztőség-moderátorok döntését, amivel Téged "pajzsra emeltek", azaz moderátor lettél, de a legmasszebbmenőkig nem értek vele egyet. Tudom, nekem nincs beleszólásom, nem is akarom, hogy legyen, nem vágyok ilyen babérokra. Ki kell mondanom: kiforratlan, sokszor meggondolatlan vagy, és ami a legrosszabb, törsz, nem pedig hajolsz. És ez nem jó, abban az esetben, ha felelősség is van az emberen. Vitáink, amik voltak, és lesznek is - ebben biztos vagyok - mind-mind ebből adódtak. A legkomolyabban gondolom, hogy erre a megbízatásra fiatal, tapasztalatlan vagy. És ezt nem személyeskedésnek szánom, egyszerűen így gondolom.
És végül: én leszek a legboldogabb, ha rám cáfolsz. Bízom benne, hogy kellemesen csalódok Benned.
Munkádhoz kívánok jó erőt, egészséget, és türelmet.
(Remélem, nem sértettelek meg, csupán leírtam a gondolataimat. És mint ismerhetsz, amíg itt vagyok, fenntartom magamnak a jogot, hogy a véleményemet - rendezett körülmények között - leírjam, és a nagyérdemű elé tárjam. Még ha sokan nem is értenek velem egyet.)
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.14. 22:33:53

Tamás!
Nem kell árnyaltan beszélni, nyugodtan mond ki, hogy rám gondoltál. Tegnap neveztek ki, kissé izgatott vagyok mivel meg szeretnék felelni, de túlbuzgó kis hülyének se akarok tűnni. A határokat még annyira nem érzem, azokból a moderátori munkákból próbálok kiindulni, amiket én láttam és tapasztaltam saját bőrömön is. Egyébként igazad van, lehet, hogy nagyon felpörögtem erre a modi dolgokra, meg az ezzel járó dolgokra, de ígérem, hogy lassan csillapodok, és szép nyugodtan, csendben fórumozok, csak közben ellátom a dolgomat is.
Szerintem a fórum színvonalának nagy visszaesése egyenesen hozta magával a nagyon, néhol kissé túlzóan szigorú döntéseket is, de örömmel látom, hogy azért nagymértékben javultak a dolgok. És ez a szigorú eljárásoknak köszönhető. Most megint vissza lehet állni kicsit lájtosabbra, atöbbieknek ez valszeg megy, nekem még kicsit lassabban, mivel engem pont a visszaesés miatt neveztek ki. Kérem a Te, és a Többeik türelmét is, igyekezni fogok jól dönteni.

A délután viszont nem csak a Te hsz-eid kerültek törlésre, hanem a többi, végletkig lerágott csont és értelmetlen barka - margit dologgal foglalkozó regény.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.14. 22:23:39

Perrero írta:Megszoksz, vagy megszöksz... vedd be a kék kapszulát Neo :)
Azt gondolom, 2005. 11. 22-től fogva már megszoktam itt, úgyhogy megszökni nem fogok. :lol:
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.14. 22:16:59

Tamás! Nehéz idők kemény döntéseket kívánnak.. 8)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.14. 22:13:56

Egyéni vélemény a következő, de egy pár napja ezt érzem. Rossz irányba haladnak a dolgok. Egyre több a konfrontáció, és egy-két moderátor - némely esetben - átesik a ló túloldalára. Talán, nem úgy kellene kezdeni az új megbízatást, mint ama bizonyos elefánt a porcelánboltban. Akinek nem inge, ne vegye magára. Én elhiszem, hogy rendet kell tartani, meg ejnye-bejnyézni kell, de ennyi pirosat, mint az elmúlt pár napban tapasztaltam, az elmúlt egy évben nem láttam. Nem hinném, pl. hogy egy-két youtube-os videorészlet hatalmas mértékben rombolná a honlap és a fórum színvonalát. Nem hinném, hogy OFF lenne, ha nemtetszésemet fejezem ki a bárkázás miatt. Nem hinném, célravezető dolog az esetenkénti diktatórikus módszerek alkalmazása. Értelems beszélgetések folynak, túlzásokba nem esnek az emberek, én sem. Semmi sértőt, bántót nem írtam a Barca-Real topicban, és törölve lettek a hsz-im. Egymást figyelmeztetik a fórumozók, mintha valami gondolatrendőrség tagjai lennének, és hozzászólások kimoderálását kovetelik pro et contra. Ez nem vezet jóra, csak feszültségek szítására. A túl szoros gyeplő esetén a ló visszahőköl, ellenszegül. Talán, lazítani kellene rajta.
Szerintem. De, biztos én érzem rosszul és reagálom túl a dolgokat. Megszoktam már ezt a hozzáállást. Nem lepődnék tehát meg, ha ez lenne a válasz.
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.14. 20:52:53

Valaki már felvetette korábban, amire akkor azt mondtam, megnyithatom, HA kérik mások is, de mivel nem sokan jelentkeztek, nem nyitottam meg.

De most, hogy megint felvetődött, megnyitom, aztán meglátjuk mennyire lesz forgalmas.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.14. 20:50:33

Tisztelt Szerkesztőség, Moderátorok!

Sok helyet végignéztem, de sehol sem találtam itt az oldalon olyan témakört, ami interneres fogadásokkal, tippmixxel, vagy csak sima mezei fogadásokkal foglalkozna.
Szerintem lehetne nyitni egyet, márha lenne rá igény. :wink:

Üdv
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.13. 20:31:09

Ez mind igaz Tamás, és mivel ezt én is így látom és érzem, jelentkeztem moderátornak.
Andris
Adminisztrátor

2008.01.13. 20:26:34

Vagyogatok én azért Tamás... csak kicsit idő szűkében... nemnagyon jut most se cikk se hsz írásra... annyi hogy nagyjából követem a fórumon az eseményeket, néha lebontok 1-1 piramist.. :)
Majdcsak leszek gyakrabban... :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Szandi
Főnökasszony

2008.01.13. 20:17:04

Ez mind így van, kétségtelen, de nem sok újat mondtál, és nem nagyon értem, mit akartál vele elérni. :oops:
(nem kötekedésből, távol álljon tőlem) :wink:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.13. 20:07:55

Barátaim!
Amivel kapcsolatban most írni szeretnék, azt sokan kétkedve fogják fogadni. Azt mondják majd, bagoly mondja...Lehet, hogy iagzuk van, lehet, hogy nem.
Már több, mint két éve vagyok jelen a fórumon, amelynek színvonala mindig magas volt, ahol értelmes emberek, értelmes vitákat, beszélgetéseket folytattak. Teszik ezt ma is, és reméljük, a jövőben is.
Régiek, és a nem túlságosan újak ismernek, tudják, nem voltam/vagyok egyszerű eset. Számtalan vitám - nemegyszer személyes jellegű is - volt a társaimmal. Nem vagyok büszke rájuk, de nem is szégyellem magam. Mivel a legtöbb alkalommal szakmai jellegű volt a vita, a személyeskedést igyekeztem kerülni. Nem mindig sikerült, ezért elnézést. Azt is el bírom képzelni, az én kizárásom is szóba került, bár ilyen jellegű privát üzenetet nem kaptam egyszer sem - ettől még elképzelhetőnek tartom. Meggyőzni ritkán hagytam magam, a rosszmájúak majd mondják, sosem. :wink: Igazuk van. Érvek hiányában nem hagytam magam. Ma is van olyan barátom itt a fórumon, akivel nem értek egyet sok kérdésben, ezt váálalom, nem is tagadom.
Miért írom ezt? Mert megszaporodtak azok a jelenségek, amiket Vito, Drigo és a többi admin-modi naponta felvet. Az egyszavas, semmitmondó hsz-ek, a vulgáris - közönséges - stílus. A nem megfelelő hangnem. A piramisok. A flegma helyesírás. Ez utóbbi a gyenge pontom. Sajnos, nehezen tűrtőztetem magam egy-egy hatalmas hiba láttán. Itt most nem arról beszélek, ha valaki egy betűt félrenyom, felcseréli a betűket, az előfordul. De az, hogy a középpályát pontos 'jé'-vel írja az illető, és amikor erre felhívom a figyelmét, akkor még neki áll feljebb, az már nem semmi. Nem kívánok senkit önérzetében megbántani, de kérem szépem: magyar emberek vagyunk, igyekezzünk helyesen írni a magyar szavakat. Használjuk az ékezeteket, az írásjeleket, a pontot, a vesszőt - azért vannak. Könnyebb az eligazodás, a szöveg kisilabizálása is. Ebben ne személyeskedést lássunk, mert távol áll tőlem. Gondoljatok bele: a magyar nyelv és irodalom írásbeliben, ha bizonyos hibapont felett van a helyesírási hibák száma, az a tartalomtól függetlenül elégtelen osztályzatot jelent (legalábbis, amikor én érettségiztem, így volt).
Egymással kevesebb személyeskedő vitát folytassunk, nem éri meg, felesleges. Ez éppen olyan, mint hogy Zozzy - nem személyeskedni akarok, csak most ez jutott eszembe - sem fog engem soha meggyőzni annak helyességéről, hogy Ronaldinhót el kell adni, meg milyen rossz teljesítményt nyújtott a tavalyi idényben, mert nem értek vele egyet. Nincs az az érv, ami ebben a meggyőződésemben megingatna. DE! Ő másképp gondolja, ám tegye - joga van hozzá.
Használjuk kevesebbet a felszólító módot, nem szül jót. Legyünk türelmesebbek! Én is. Bár úgy gondolom, sikerült kevesebb feszültséget előidéznem, mint tettem egy évvel ezelőtt.
És a végén hadd írjam le nyilvánosan is véleményemet, arról a tényről, hogy Drigo Barátunk felelősségteljes beosztást kapott. Biztos tiltakozni fog :wink: , de nem szoktam a véleményem véka alá rejteni. Nagy nyeresége ő a fórumnak, feladatát korrekt, tisztességes és emberséges módon látja el. Olyan, mint a felső tagozatos matematika-tanárom volt: szigorú, de igazságos. Csak így tovább, Dani! Jól csinálod! Mint ahogy a többiek is. Annak pedig örülnék, ha L19-et, Andrist többet látnám a honlapin: eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
Na, bocsi, hogy megint ilyen hosszú lettem. :lol:
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.13. 19:02:41

m.gabesz írta:de mindegy ,azt had kérdezzem meg,h. hogy kell kirakni avatar-t mer nekem nem sikerült. Drigotól és NEM saviola kérdezem
M.Gabesz:

Katt IDE

Júzer=user

Lúzer = M.Gabesz

Vegyél vissza öreg mert repülni fogsz.

Ill. repültél is.
Ez nem az a hely ahol szitkozódhatsz. :)
E.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.13. 19:00:19

m.gabesz írta:mér van az hogy kitörlik a hozzászólásaimat,amikor semmi olyat nem írok????????????????????????
az említett hsz-eket a moderátorok törlik. hogy miért?

az eurobarca évek óta a legszínvonalasabb Barca honlap, amihez hozzátartozik egy színvonalas fórum is! eddig legalábbis így volt és ezt ezután is tartani akarjuk így, vagy úgy.
ehhez elengedhetetlen, hogy számos júzer számos hsz-ét töröljük, mert de. az okait számtalanszor leírtuk, az erre való topicokban megtalálod a választ.
a 'szerintem is', az 'ugyanez a véleményem' és a hasonló -velős tartalom nélküli- hsz-ek automatikusan törlődnek.

ha úgy gondolja a kedves júzer, hogy a hsz-ével nem tud újat nyújtani a mélyentisztelt fórumközösségnek, akkor inkább ne koptassa a billentyűzetet.

a honlapban sok ember munkája fekszik, a fórum pedig mégtöbb ember szórakoztatását biztosítja. ezért ügyelnünk kell a sokat említett színvonalra
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2008.01.13. 19:01:28-kor.
m.gabesz
Barça B

2008.01.13. 18:55:28

Drigo írta:
m.gabesz írta:mér van az hogy kitörlik a hozzászólásaimat,amikor semmi olyat nem írok????????????????????????
Kérdésben a felelet. Semmi olyat nem írtál, ami a topicba tartozna szervesen. De Nekd is javaslok egy printscreen-t minden hsz után, bár múltkor is nekem lett igazam :roll:
a semmi olyan alatt durva dolgokat értettem :lol:

de mindegy ,azt had kérdezzem meg,h. hogy kell kirakni avatar-t mer nekem nem sikerült. Drigotól és NEM saviola kérdezem

SZERKESZT gomb. Többek között ezért is tünnek el hsz-eid
Lezárt