| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lionel85 Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.09.01. 22:06:03 Hozzászólás témája: |
|
|
A vb-n még elnéztem, mert sírtak a hazaiak, hogy nekik ez a kultúra része és tartsuk ezt figyelemben, blablabla. De most már Európában ne legyen már divat! Olvasszák be a francba! Igaza van az UEFA-nak, nem kell minden hülyeséget felvenni, ami megfertőzi a világot. Maradjon csak a vuvuzela Afrikába, zárt határokon belül. Ott azt csinálnak, amit akarnak. _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ElBartimaeus Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.09.01. 16:51:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| albicelesteX írta: | http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/nem-kell-a-zaj-az-uefa-betiltotta-a-vuvuzelakat-2043305/
Helyes,Helyes!!!Nagyon örülök ennek.Nem kívánatos dolog ez a primitív néger sz@r a meccseken.Én a szurkolást akarom hallani,az éneklést stb.Számomra ez tesz hangulatossá egy mérkőzést legyen az kézi-vízi-foci meccs,nem ez a monoton moszkitó döngés...Szerintem jó döntés!!! |
Nekem már hiányzik a meccsekről. A végére nagyon megszerettem, de így legalább nem lesz állandó és örök emlék, kinek jobb, kinek rosszabb, marad ez erről a 2010-s Vb-ről.  _________________
Hattrick: FC Puvolett!
Mike Oldfield a legnagyobb! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Quadmaster Barça C

|
Elküldve: 2010.09.01. 13:56:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| albicelesteX írta: | http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/nem-kell-a-zaj-az-uefa-betiltotta-a-vuvuzelakat-2043305/
Helyes,Helyes!!!Nagyon örülök ennek.Nem kívánatos dolog ez a primitív néger sz@r a meccseken.Én a szurkolást akarom hallani,az éneklést stb.Számomra ez tesz hangulatossá egy mérkőzést legyen az kézi-vízi-foci meccs,nem ez a monoton moszkitó döngés...Szerintem jó döntés!!! |
Szerintem is jól döntött az UEFA, én nagyon utáltam a vuvuzelát a VBn is. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
albicelesteX A Vadász

|
Elküldve: 2010.09.01. 13:32:58 Hozzászólás témája: |
|
|
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/nem-kell-a-zaj-az-uefa-betiltotta-a-vuvuzelakat-2043305/
Helyes,Helyes!!!Nagyon örülök ennek.Nem kívánatos dolog ez a primitív néger sz@r a meccseken.Én a szurkolást akarom hallani,az éneklést stb.Számomra ez tesz hangulatossá egy mérkőzést legyen az kézi-vízi-foci meccs,nem ez a monoton moszkitó döngés...Szerintem jó döntés!!! _________________
/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
messideco Entrenador del Barça

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.28. 11:40:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Megvan a másik ellenfél kiléte is az Albiceleste számára. Az egy hete nyílvánosságra került, hogy november 17-én a brazilokkal játszik Dohában az argentin válogatott, most pedig kiderült az is, hogy október 8-án Japánba mennek Messiék. A meccset Tokióban játsszák majd.
Vamos Albiceleste!!!
 _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barcaman14 Entrenador del Barça
|
Elküldve: 2010.08.28. 11:15:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerencsére nyert az Atletico! A 2. félidőt nem láttam, így mindkét gólról lemaradtam! Az Inter a Seria A nagy esélyese továbbra is, de a Bl-ben szerintem már a csoportkörben megizzadnak!
Az Atleticoval remélem idén már komolyan számolhatunk akár a Ligában is.
A 6 kupa továbbra is rekord marad, amit jövőre remélem hogy megismételünk!  _________________ Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
FC Barcelona ***-Més Que un Club-*** |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.28. 11:09:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Muringyó összerakott egy jól védekező csapatot. A defenzív focival tarolt, de Benítez más filozófiát vall. Lehet, hogy szerethetőbbé teszi az Intert az átlag szurkoló számára, mindenesetre most nem a sikerek környékezik a csapatot. Idény végére azonban összeérhetnek és a bajnokságban még mindig ők az első számú favoritok. _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
albicelesteX A Vadász

|
Elküldve: 2010.08.28. 11:06:50 Hozzászólás témája: |
|
|
És végül 2-0 a kis Madridnak! Én nagyon örültem neki.Muhaha csicska Inter... Nem lesz 6 kupa nincs Murinnyó bunker focival csak beleszaladnak a vereségekbe.  _________________
/"...a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatost vertetek..."/ by daffy  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
S.Agüero Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.27. 19:31:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Barcaman14 írta: | Ma: Ma Szuerkupa döntő! Inter-Atletico! A Tv2 közvetíti tutira, de most néztem meg és a Digi is adja!
Hajrá Atletico! Mert spanyolok, és mert szeretném ha a 6 kupa egyedülálló rekord maradna még jó ideig. Vagy örökre! Azt hiszem lehetek ennyire önző...
Jó kis meccs lesz. Kíváncsian várom a Benitez féle Intert. |
Detto, Én is ezért fogok szurkolni azt Atmának, viszont ha szép focit játszik az Inter akkor lehet átállok hozzájuk, de azt kétlem, h szépen játszanának.
Remélem látunk egy jó kis izgalmas találkozót ami 3-3 lesz és 11-esekkel megnyeri a Szuperkupát az ATMA.
Ezzel szerintem mindenki kiegyezne.  _________________
Pep Team 09/10: Történelmet írtak, 6 kupa győzelem egy évben!!! Pedro Ledesma Rodríguez 6 kupában betalált!!!
Hívj csak Matyinak! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
P.U.Y.O.L. Jugador d'estrella

|
Elküldve: 2010.08.27. 17:56:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| Barcaman14 írta: | Ma: Ma Szuerkupa döntő! Inter-Atletico! A Tv2 közvetíti tutira, de most néztem meg és a Digi is adja!
Hajrá Atletico! Mert spanyolok, és mert szeretném ha a 6 kupa egyedülálló rekord maradna még jó ideig. Vagy örökre! Azt hiszem lehetek ennyire önző...
Jó kis meccs lesz. Kíváncsian várom a Benitez féle Intert. |
Nekem már nem kell ezt még1szer leírni...
Amúgy az Atleticonak sikerült megtartania a legjobbjait és szerintem jó esélyekkel vágnak neki a kupának! _________________
Miért járnak a madridisták minden vasárnap misére?
Mert ott legalább látnak egy fehér ruhás embert kupához érni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
Elküldve: 2010.08.27. 17:31:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Ma: Ma Szuerkupa döntő! Inter-Atletico! A Tv2 közvetíti tutira, de most néztem meg és a Digi is adja!
Jó kis meccs lesz. Kíváncsian várom a Benitez féle Intert. _________________ Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Game90 Áplódermájszter

|
Elküldve: 2010.08.27. 00:42:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lionel85 írta: | | Szerintem Blanc egy-két kivételtől eltekintve nem számít a vb-s játékosokra. Pedig Abidal még felmentést is kapott. Most azoknak kell bizonyítaniuk, akik eddig nem voltak a válogatott közelében. Nasri hiányzik. |
Liverpool ellen megsérült, 1 hónapig off.
Nekem tetszik ez a francia válogatott, már rájuk fért egy vérfrissítés. _________________ http://www.last.fm/user/pcsabi90
Ki lesz a következő?
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.27. 00:03:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem Blanc egy-két kivételtől eltekintve nem számít a vb-s játékosokra. Pedig Abidal még felmentést is kapott. Most azoknak kell bizonyítaniuk, akik eddig nem voltak a válogatott közelében. Nasri hiányzik. _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MichaaBee Director del Fútbol

|
Elküldve: 2010.08.26. 13:17:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| bence-barca írta: | | http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/euro-2012-blanc-kihirdette-a-francia-keretet-kilenc-vb-csapattaggal-2042459 |
Abidallal mi van? _________________
H a t t r i c k : A.S.C. Mike -> LINK
I. Eurobarca sigverseny másodosztályának győztese.
III. Hattrick Joan Gamper Kupa 2. hely
Blaugrana.hu - Minden, amit a Barca történelméről tudni illik |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence-barca Capitá del Barça

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
Elküldve: 2010.08.25. 15:08:36 Hozzászólás témája: |
|
|
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mourinho-es-a-the-sun-is-capellot-biralta-2042357/
Érdekes dolgok zajlanak valóban az angoloknál. De a nagy kapuskérdés megoldódni látszik egyelőre. Hart eddig jó teljesítményt nyújt a City kapujában.
Amúgy mindenkinek a figyelmébe ajánlom a cikk alján található Mourinho féle arcoskodást! Unatkozni nem fogunk jövőre ami a nyilatkozatokat illeti! _________________ Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bence-barca Capitá del Barça

|
Elküldve: 2010.08.25. 13:38:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| haszi írta: |
----------------Romero-------------------
-Zanetti--Samuel/Milito--Garay-Heinze
--------------Cambiasso-----------------
--M.Rodrigez/Pastore-------Di Maria---
-------------------Messi-------------------
-------------Tevez------Higu-------------
|
Messi irányító kp-n jónak látszik, de a VB-n sem tudott olyan nagyot alkotni ebben a szerepkörben... :/ _________________
Forca Barca!
"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - Ibra Pep-ről a távozásnál |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
haszi Barça B

|
Elküldve: 2010.08.25. 13:35:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Azért egy ilyen arg. csapat ütne, egy jó edzővel:
----------------Romero-------------------
-Zanetti--Samuel/Milito--Garay-Heinze
--------------Cambiasso-----------------
--M.Rodrigez/Pastore-------Di Maria---
-------------------Messi-------------------
-------------Tevez------Higu-------------
vs.
Brazilok pedig ha ezzel a csapattal összérnek 2014-re, megállíthatatlanok lesznek:
--------------J.Cesar--------------
-Maicon-T.Silva--D.Luiz--Marcelo
---------------Lucas----------------
---------Ramires-Ganso----------
--Robinho------------------Neymar
----------------Pato----------------
Szép kis Copa America lesz jövőben, úgy látom  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.25. 10:22:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Dohában találkoznak az argentinok és a brazilok
Gyorsan életbe lép a szerződés, már idén összecsap a két csapat. Kérdés, hogy tényleg a legerősebb csapatok csapnak össze, vagy inkább a korábban beharangozott ligaválogatottak  _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010.08.22. 21:00:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Barcaman14 írta: | | LM10 írta: | | http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/argentina-esteban-cambiasso-es-javier-zanetti-is-ujra-a-keretben-2041768 |
Így van szerintem is sokkal többre fognak menni ezzel a kerettel! Jó hogy visszatértek Cambiassoék és külön öröm Milito visszatérte. Megérdemli a válogatottságot. Viszont nem találom Riquelmét! Nem úgy volt hogy visszatér? | Azóta szűkített a kereten Batista. Onnan kiesett Romy, ami kisebb meglepetés. Coloccini is out. _________________ ¡Visca el Barça! y ¡Vamos Argentina!
Lionel Messi dala |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
Elküldve: 2010.08.21. 11:51:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| LM10 írta: | | http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/argentina-esteban-cambiasso-es-javier-zanetti-is-ujra-a-keretben-2041768 |
Így van szerintem is sokkal többre fognak menni ezzel a kerettel! Jó hogy visszatértek Cambiassoék és külön öröm Milito visszatérte. Megérdemli a válogatottságot. Viszont nem találom Riquelmét! Nem úgy volt hogy visszatér? _________________ Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LM10 Director del Fútbol

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sjd Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.18. 17:06:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Ma láttam a CNN-en, hogy a francia válogatottat még fegyelmi tárgyalásra is behívták (ezért nem volt Abidal a csapatfotózáson), és többeket elmeszeltek. (Abit pont nem)
De most komolyan ezt a játékosokra akarják kenni?
Az meg még durvább h Anelka nem ment el, hanem csak kiröhögte őket _________________ "Lehetetlennek tartom, hogy otthonukban legyőzzük a katalánokat. Elsöprő lendületben vannak, biztos vagyok benne, hogy ez az ő évük lesz" - Bernd Schuster
http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI
2009 - világbajnokok
2010 - világbajnokok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kanty Entrenador del Barça

|
Elküldve: 2010.08.18. 16:49:45 Hozzászólás témája: |
|
|