Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó akkor igazad van, kérlek mutass nekem embereket akiknek problémájuk lett a szójafehérjétől. Nézz körül a vegetáriánusok között akik rendszeresen fogyasztanak szóját valamilyen formában. Ha találsz szólj mert több ismerösöm is szedi a még szójafehérjét. És forrást is linkelj legközelebb légyszi.mr. írta:Igazad van tényleg nem ártalmas (sőt az ellentettje) biztos félreolvastam de:mezenga írta: a szójafehérje egyáltalán nem ártalmas és az anyagcserét sem lassitja. 2 évig használtam.
A szója olyan, úgynevezett fito-ösztrogéneket tartalmaz, növényi kémiai anyagokat, melyek utánozzák az állati/emberi női nemi hormonok hatását. Ezáltal csökkentik a tesztoszteron termelést, a szintén anabolikus IGF-1 szintet, és még a pajzsmirigy hormonok szintjét is visszafoghatják, mely tendencia nem kedvez a gyors anyagcserének.
Igazad van tényleg nem ártalmas (sőt az ellentettje) biztos félreolvastam de:mezenga írta: a szójafehérje egyáltalán nem ártalmas és az anyagcserét sem lassitja. 2 évig használtam.
a szójafehérje egyáltalán nem ártalmas és az anyagcserét sem lassitja. 2 évig használtam.mr. írta:Ez nem éppen így van.. Diétázók, szálkásítók is szednek fehérjét. Sőt igazából muszáj fehérjét enni ahhoz hogy egy diéta sikeres legyen. Ha nem húst eszel akkor jöhet a fehérje mint kiegészítő. Sőt én is éppen szálkásítok és nekem egy személyi edző javasolta. Na mind1 gondoltam leírom.bowlinggolyo írta:fehérjézni tömegnövelés céljával szoktak.Ha megvan a kellő tömeg akk elkezdenek szálkásítani.Ismétlem az fehérje inkább egészséges mint ártalmas. Egyedül a szójafehérjét nem ajánlatos szedni, mert belassíthatja az anyagcserét és árthat a szívnek ha van vele valami gond.LM10 írta:Köszönöm a tippeketSzal ti nem is szednétek semmilyen fehérjéket?
http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4Sziasztok!
Én itthon szeretnék karra erősíteni
Az én módszerem nem túl jó szerintem, de látom a hatásátNyitike8 írta:Sziasztok!
Én itthon szeretnék karra erősíteni de ha lehet olcsón.
Aki tudna segíteni az kérem jelezze és akkor msnen vagy valahogy segítsen!:)
Előre is köszi
(Ui: a 100 fekvőtámasz program nem jött be:S)
Ez nem éppen így van.. Diétázók, szálkásítók is szednek fehérjét. Sőt igazából muszáj fehérjét enni ahhoz hogy egy diéta sikeres legyen. Ha nem húst eszel akkor jöhet a fehérje mint kiegészítő. Sőt én is éppen szálkásítok és nekem egy személyi edző javasolta. Na mind1 gondoltam leírom.bowlinggolyo írta:fehérjézni tömegnövelés céljával szoktak.Ha megvan a kellő tömeg akk elkezdenek szálkásítani.
Ismétlem az fehérje inkább egészséges mint ártalmas. Egyedül a szójafehérjét nem ajánlatos szedni, mert belassíthatja az anyagcserét és árthat a szívnek ha van vele valami gond.LM10 írta:Köszönöm a tippeketSzal ti nem is szednétek semmilyen fehérjéket?
1.: én ódzkodok minden szertől, akárki akármit mond.LM10 írta:...
Amiket ozsi mondott plusz a római széknek nevezett szerkezettel és a twisterrel lehet az úszógumira dolgozni.katalunya írta:ismét hozzám fordultak segítséghez,és én ismét hozzátok fordulok segítségét![]()
az oldalsó részt,amit sokan 'úszóguminak' neveznek,azt mien módszerrel lehet 'leszedni'![]()
![]()
![]()
Igen súlyosabb lett mert nem minden ember egyforma és ebből kifolyólag neki lehet h sokkal jobb az energiafelhasználása ezáltal gyorsabban hízik+ fehérjézni tömegnövelés céljával szoktak.Ha megvan a kellő tömeg akk elkezdenek szálkásítani.LM10 írta:De ezt nem értem. Hájasabb lett? Vagy mi? Shocked
kocogás,futás,úszás, természetesen megfelelő táplálkozás mellett.katalunya írta:ismét hozzám fordultak segítséghez,és én ismét hozzátok fordulok segítségét![]()
az oldalsó részt,amit sokan 'úszóguminak' neveznek,azt mien módszerrel lehet 'leszedni'![]()
![]()
![]()
Az ki van csukva...LM10 írta:
Izomba?![]()
Izomba?Sanama írta:Nekem osztálytársam eddig is járt úgyahogy edzeni, aztán most elkezdett szedni fehérjét. Saját bevallása szerint olyan 2kilót szedett fel 4-5nap alattÉs még hallottam olyanról, hogy szedjek fehérjéket, mert ettől az izmok gyorsabban fejlődnek.
Nekem osztálytársam eddig is járt úgyahogy edzeni, aztán most elkezdett szedni fehérjét. Saját bevallása szerint olyan 2kilót szedett fel 4-5nap alattÉs még hallottam olyanról, hogy szedjek fehérjéket, mert ettől az izmok gyorsabban fejlődnek.
Igen köszi.Master19 írta:Ez azt jelenti,hogy a legnagyobb szinten vagy.Szóval meg kell csinálnod az elejétől azaz az első héttől fogva mindet, viszont mindig a 3.oszlopot azaz azt az oszlopot amelyikben a legtöbb felülés van.Remélem érthetőmatyi02 írta:
ha nekem megy a 76fölött akkor nekem csak a 6. hetet kell mert az előtte lévők mind kevesebbek.
Valaki elmagyarázná? szerintem roszul értelemezem.
![]()
![]()
Ez azt jelenti,hogy a legnagyobb szinten vagy.Szóval meg kell csinálnod az elejétől azaz az első héttől fogva mindet, viszont mindig a 3.oszlopot azaz azt az oszlopot amelyikben a legtöbb felülés van.Remélem érthetőmatyi02 írta:
ha nekem megy a 76fölött akkor nekem csak a 6. hetet kell mert az előtte lévők mind kevesebbek.
Valaki elmagyarázná? szerintem roszul értelemezem.
![]()