Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kód: Egész kijelölése
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. lui
5.kanty
6. Remy
7. visca el barca
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. lui
5.kanty
6. Remy
Nem, a később csatlakozni szándékozó társainknak szólsoadroli írta:Oké, akkor jó szórakozást az egyszemélyes bulidbanmessideco írta:belépés az általam kiválasztott top5 megnézésével vagy Lynch filmográfiájának részletes elemzésével![]()
![]()
![]()
Akkor ti ketten, meg még ki nem értékelte az Adventures of Békönt?
Miért hazudsz?messideco írta: kurdt, még nem jelentkeztél, s pofázol![]()
Közben én is véglegesítettem, úgyhogy nem kell cserélni. Végig hajlottam egy bizonyos filmre, és végül úgy döntöttem, hogy az lesz.kanty írta: Kurdt!
Ha akarod cserélhetünk, mert nekem már megvan az ajánlásom. Nekem mindegy, h most dobom be vagy egy hét múlva.
Oké, akkor jó szórakozást az egyszemélyes bulidbanmessideco írta:belépés az általam kiválasztott top5 megnézésével vagy Lynch filmográfiájának részletes elemzésével![]()
![]()
Azt még én sem. És kb. vasárnap lesz csak rá érkezésem, hogy megnézzem, tehát szoros lesz.soadroli írta:Messideco meg ki van rúgva, mert még nem nézte meg Békön kalandjait.
Helyes.messideco írta:Ok, akkor marad továbbra is a diktatúrám
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. lui
5.kanty
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. kurdt
5. lui
Ha nagyon nem akarod, én szívesen elvállalom.messideco írta: Filmklub-veteránok:
Ha valaki elvállalná a filmklub további moderálását, jelentkezzen
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. kurdt
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
Kivel kell veszekedni, szerintem az 1. kör gond nélkül lement, nem nagyon voltak elmaradások.messideco írta:Azt, hogy mindenkivel kell egy bizonyos szinten veszekednem, igen. Elvállalnád?
Meguntad?messideco írta: Filmklub-veteránok:
Ha valaki elvállalná a filmklub további moderálását, jelentkezzen
1.messideco
2.soadroli
1.messideco
Köztük nekem se.. Eddig elmaradtam az értékeléssel a hülye munkarendem meg az EB meccsek miatt, de most a lényeg:lui1698 írta:Biztos, hogy mindenkinek?![]()