Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig csak tavalyiról találtam bejegyzéseket, és elvileg: Margitszigeti Atlétikai Centrum. Annak a honlapján meg még nincs kint semmi.Ordog írta:nemtom még én se, de a gugli a barátod![]()
Az iskolaévek és vizsgaidőszakok utáni zóna jöhet szóba.lionelmessi19 írta:Csak ugy jelzésértékűen:
Idén Augusztusban, v kora ősszel valószínűleg a csapat egy jórésze Barcelonai kalandba vág, így a szokásos éves talit nyár elején kéne csinálni...
Holnap akkor beszélünk. Mondjuk azért is necces, mert 10kor kezdődik, a szokásos krimó meg bezár 11kor. No meg másnap meló, de az azért megoldható...Perrero írta:Nem tudom biztosra, szerdán programom van elötte, lehet, hogy összetudom kötni, lehet, hogy itthon nézem. -pénzbe se vagyunk jólgrecki írta:Csongor, te illatos p**avirág, nézzük valahol a kupadöntőt?
Tim, Badi, Drigo és a törpiek?
M1 adja!dóry írta:ELTE-PPK andragógia
ami a bl döntőt illeti: a legfontosabb kérdés, h melyik tv adja??? mert nekem másnap elég fontos vizsgám lesz ezért jobb lenne otthon nézni (talán akkor kevésbé leszek másnapos, bár ez a chelsea-barca meccsnél nem vált be:) ), viszont otthon csak m1 van...
ha másik tévé közvetíti akkor:
1. Én
2. Én (Szandi)
3. én (dóri)
Én nemtom, de száradjon le a kezem, ha beírok ide még egy felhívást talira.Ordog írta: kéne valahol, de most naon nincs kedvem 5-6 százakat fizetni a sörért. Csóró vaok, szóval lehet marad a jó meleg otthon, bár ha vkinek lesz vmi bomba ötlete így röpke 2 óra leforgása alatt, akkor állok elébe:)
kéne valahol, de most naon nincs kedvem 5-6 százakat fizetni a sörért. Csóró vaok, szóval lehet marad a jó meleg otthon, bár ha vkinek lesz vmi bomba ötlete így röpke 2 óra leforgása alatt, akkor állok elébe:)Perrero írta:falun vagyokSzandi írta:Klásszikó nézés hétvégén?