Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.06. 12:32:52
Messa írta: ↑2024.08.06. 11:57:44
Én most mennék gőzerővel Merinora, hátha még nem késő. Olmo érkezésének meg csak akkor van relevanciája, ha a Pedri/Raphinha/Gündogan hármasból 1 távozik.
Közben ma reggel olvastam egy érdekes pletykát a Sportról, miszerint az Atletico hajlana egy csereügyletre Joao Felix kapcsán. 3 játékos lehet érdekes nekik, Ferrán Torres, Inigo és Vitor Roque.
Így, hogy Nico nem jön, lehet érdemes lenne megfontolni.
Merino nagyon kellene, top szintet hozott európában és tátongó lyukas posztra jönne ligán belülről, spanyol ajkú, nem is értem a kezdeti puhatolózás után miért nem hoztuk el. Megyünk Olmoért mint a vak az erdőben, 6 éves szerződéssel meg 60 misi felett, teljes agyrém.
Roquét semmiképpen nem adnám el, megnézném mit tud a német keze alatt, de egy FT vagy Inigo nyugodt szívvel mehetne Felixért.
Ezt én sem értem, egész nyáron Nico és Olmoért mentünk, miközben csak Olmo árából kijönne Merino és még talán egy jó balszélső is, ezáltal a 2 hiányos posztot befedve.
Ehelyett inkább mentünk az aktuális felkapott után, hogy majd ha jönne akkor Olmot is kiraknánk balszélsőnek
Kezdem tényleg azt hinni hogy az egész csak színjáték és egy centünk sincs igazolni, különben nem túl logikus a kb 20 milliós Merinorol lecsúszni.
Így legalább mehetnek a nyilatkozatok hogy "Mi le tudtuk volna igazolni őket, mentünk is értük, de sajnos nem sikerült, Nico nem akart jönni, Olmoért meg 2 labdával többet kértek mint amit adtunk volna ezért ő sem jött, de mi bízunk a fiatalokban"