Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen (kussoljon), ha már MESSI is ezt nyomja, a franc sem akar leülni a tv elé:)Petr írta:Szoval szerinted igaza van, de kussoljon az esetleges korrupciorol, mert nem megy az imidzshez?
Fura egy hozzaallas.
Messi szavait nem vitatva, e mérkőzés egészben nézve nem cáfolta a mondandóját. Most kellett egy kis színház is, a kiállítás és a büntető is igen véleményes ítélet volt.thalasz írta:Ha nézi vki rajtam kívül a döntőt, láthatta G. Jesus második sárga lapjánál, hogy "hatottak" Messi szavai.
Azért ez is érdekes kérdéseket vet fel: https://index.hu/sport/futball/2019/07/ ... videobiro/" target="_blankpalesz77 írta: Minek van videóbíró, ha nem szólnak rá a spori fülére ilyen szituknál, hogy legalább nézze vissza? Ne mondják már nekem, hogy ültek 7-en 900 monitor mögött a Brazil-Argentin meccsen, és egyik tizis esetnél se érezték, hogy ez gyanús. Vagy itt a pirosnál se merült fel senkiben, hogy uram bocsáss spori, nézd már vissza mire adtál pirosat..
pontosan! ehhez még csak összeesküvés elmélet sem kell.thalasz írta:Valószínűleg ezt a pirosat a brazil meccs utáni nyilatkozata miatt kapta...
Ahhoz képest hogy papíron mennyire világverő volt ez a Brazil válogatott, nem volt sima, kis szerencsével Argentín továbbjutás is lehetett volna, ha kicsit szerencsésebbek, amit el sem tudtam volna előzetesen képzelni.Subinho írta:Messi nagyon akart egy válogatott sikert, de ezt el kell most engednie szerintem. Volt olyan, amikor az Argentín csapat tele volt kiváló játékosokkal és esélyesek voltak a végső győzelemre is, mint pl. a 2 Copa döntő Chilével, illetve játszottak VB döntőt is. Az a csapat egyben volt, tele remek és neves játékossal érhettek volna el sikereket.
Mascherano, Samuel, Higuain, Tevez, Milito, vagy épp Agüero, Banega mind remek játékosok voltak, azok a játékosok azonban lassan kikoptak, Messi és Agüero maradt és most van egy újjáépülő csapat, tele - jelenleg - középszerű játékosokkal. Ha Messi és Agüero visszavonul a válogatottságtól, nem is tudom, ki lesz ott aki ismert (elismert) játékos. Úgy gondolom, az a vonat elment. A jelenlegi csapat biztosan nem lesz tényező a mostani labdarúgásban.