Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ezt nem igazán értem én sem. Megnéztem valamelyik műsort és azt írta, hogy a Sport2 adja 19.00-tól. Majd megnéztem egy másikat, ahol a Videoton meccset írták 18.30-tól. A 2 meg ugye kizárja egymást. Érdekes, én azért remélem, hogy láthatjuk a meccset élőben.Castiel írta:lehet off leszek ebben a topicban, de nem adják a pamplonai meccsünket? mert sem a sport1, sem a sport2 nem adja a műsorterv szerint... megnéztem... és még van pofájuk a ezzel reklámozni magukat: "A Real, és a Barca összes meccse csak itt sport tv-n" röhej...komolyan...
azért az a jó az idei keretben, hogy most olyan finomságokra is figyelhet(ha akar...!)hogy melyik csapat ellen milyen karakterű játékost tegyen be a párosokból! sőt még arra is jobban figyelhet, hogy (Messit kivéve) egyenletes leterhelést (netán a fizetésükkel arányosat?!) kapjanak ez persze jelent játékperceket is aki éppen azért hajt, hogy minél többet játszon.S.Agüero írta:Azért ne küldjünk fel B csapatot.
Szívós kis csapat ez az Osasuna, nem lesz könnyű ellenük ma este!
Csak annyit változtatnék a az előző kezdőnkön, hogy Xavi helyett mehet Cesc, had pihenjen. Adriano helyett Alba, itt azért lehet Alba, nem kell félni annyira a kontráktól. Plusz Puyol Masche helyett, a kapitány hátha fejel megint egy gólt.
Második félidőben pedig jöhet Song, Villa, Tello.
Magabiztos, 3-0-ás győzelmet várok.![]()
5 pontra növelhetjük előnyünket a Real meccsig. Bennük pedig benne van a pontvesztés, Getafe ellen nem lesz könnyű nekik se...![]()
Visca!
5.S.Agüero írta:4 pontra növelhetjük előnyünket a Real meccsig.
Ezzel nem értek egyet, Busquets előrejátékban is remekül hasznosítható, jól lát a pályán labdabiztos, s támadásban is rengetegszer segít.Cesc viszont nagyon gyenge védekezésben.csababarca írta:
Amennyire Busi tud előrefelé segíteni,annyira Cesc is tud védekezni.
De ettől függetlenül nem rossz ötlet,két szűrővel felállni,előttük Iniestaval.

A szuperkupa után mutatták a 2forduló meccseit.Castiel írta:lehet off leszek ebben a topicban, de nem adják a pamplonai meccsünket?

A spanyol szövetség egy időre tette a Real és a Barca meccsét.Castiel írta: "A Real, és a Barca összes meccse csak itt sport tv-n" röhej...komolyan...

Amennyire Busi tud előrefelé segíteni,annyira Cesc is tud védekezni.Bob_Marley írta:Cesc viszont nem tud védekezni, s mind Song-mind Busquets előrefele is tud segíteni
Egyet értek, Songot én is kezdetném, mellé meg Iniestát és Busquetset küldeném fel a középpályára, Busquets kitudja javítani a helyezkedési hibáit, Cesc viszont nem tud védekezni, s mind Song-mind Busquets előrefele is tud segíteni, szerintem ez lenne a leglogikusabb döntés, de Tito tudja, s ő nálam okosabbvisca el barca írta:
én bizony kezdetném songot, had szokja a légkört, xavi helyett meg fabre, had szusszanjon egyet az "öreg"

Két napja játszott egy El Clasicót.....és valószínűleg szerdán is pályára akarja küldeni őt Tito.zsoly12 írta:Mi történt Xavival?
Mi történt Xavival?messideco írta:A kezdő nem lényeges szerintem, Fabre helyettesítheti Xavit szerintem, illetve remélem Bartra is kap majd pár percet a védelemben, meg Song is
Még egy nap van addig, de már nagyon várom. Visca el Barca!
De.Tocy írta:Tavaly nem tőlük kaptunk ki idegenben?...
Tavaly nem tőlük kaptunk ki idegenben?...messideco írta:Akkor Afellay off...![]()
Idegenben is szép győzelmet várok a csapattól, az Osasua újabban szeretett ellenfele a csapatnak. A kezdő nem lényeges szerintem, Fabre helyettesítheti Xavit szerintem, illetve remélem Bartra is kap majd pár percet a védelemben, meg Song is
Még egy nap van addig, de már nagyon várom. Visca el Barca!
Afellaynak akkor ki kell adni az útját. Sem a kp-n, sem a csatársorban sincs helye, az meg, hogy padozzon (lelátózzon), ahhoz meg teljesen fölösleges. Fontásnak adnék 1 év kölcsönt hátha, míg JDS-nek szintén, viszont tőle semmiképp sem szabad megszabadulni, mert nagyon pengés játékos. 1 év a Sevillában tökéletes lenne neki.Erxy írta:Song bekerült az Osasuna elleni keretbe, ellentétben Afellay, Fontás, Dos Santos hármassal. Zubi nyilatkozta, hogy egy-két játékosnak keresnek csapatot ahol több játéklehetőséghez juthat(nak), nem lepődnék meg ha ők lennének azok. Talán Fontás marad közülük, a játékos nyilatkozata alapján.
Várom már az első idegenbeli meccset, tavaly nem ment idegenben, ezzel remélem nem lesz probléma és távol Barcelonától is magabiztosak lesznek a fiúk. Egy-két játékos szerintem nem ártana pihentetni a szk. második meccse előtt, mély a keret, használja is ki Tito.
Valdes, Pinto, Alves, Montoya, Pique, Puyol, Mascherano, Bartra, Alba, Adriano, Busquets, Song, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro, Alexis, Messi, Villa, Tello