Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na mi a szösz,lehet majd inni végre egy hideg üdítőt...........................vagy sörtScorpion írta: A HELYSZÍNEN BÜFÉ VÁRJA A KEDVES SPORTOLÓKAT!
Na szóval:Krojf írta: Félek attól is, hogy azzal, hogy most nem voltam, megszakad
valami bennem, de igyekszem tenni ellene.
Ráadásul pont én hiányzok, aki miatt páran gondolom elindultatok...
Nem szeretném magamat kiírni a társaságból, mert szükségem
van Rátok, csak most éppen nem vagyok a legjobb passzban.
Viszont a barcelonai út nem indul el nélkülem, arra mérget
vehettek!
És akkor útközben és a helyszínen reszkessetek tőlem!
Itthon hagyok minden gondot és bajt és csak Veletek leszek!
Ölel mindenkit a Ti nagyon lógó orrú Krojf komátok.
Aham, már az úton tudtam, de nem ügy, majd hozzátok 6-ánelprat írta: Zozzy te pedig vetted, hogy nálunk van vmi kötött zippzáras kardigánod?
ÁÁÁÁÁ,absinth nem.......akarom mondani/írni abszolút nembouba írta:Eléggé oda voltatok már..Zozzy 5 írta:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ ... ca_138.JPG
Eléggé oda voltatok már..Zozzy 5 írta:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ ... ca_138.JPG
Ezúton jelentkezem. A szekrényben volt...grecki írta:S.O.S.
Fú gyerekek, kemény másfél nap után eljutottam odáig, hogy megnézzem a táskám tartalmát, és hiányzik egy HBU-s világoskék póló. Emlékszem, hogy valaki fázott és fölajánlottam, hogy odaadom neki, de nem emlékszem, hogy mégis kinek... Vajh miért?Szóval, kérem jelentkezzen az illető.
Legalább tanultál végre valamit, Corvinuszon ilyet úgysem tanítanak majd.Saviola írta:Ákos nekem az Íjászban a sörivás művészetét magyarázta el,s a győztes Game volt a versenyben.
Egyébként te hova tűntél? Nekem az uccsó képem rólad az, hogy látlak elmennei a WC felé..Enrique írta:Dehogy, rosszul látod.LG írta:Csak nem sört isztok szivószállal![]()
És asszem én nyertem.![]()
![]()
![]()
![]()
Na, akkor cimbik vagyunk, én ugyanis már a Trombitásban elvesztettem a fonalat...Enrique írta:Nem is ittam sok sört...Game90 írta:Ákos meg term. sörözik![]()
Még szerencse, hogy az Íjászban kevesebb kép készült...ott még komolyabb fejek lettek volna![]()
Én pedig éppenhogy örültem volna pár képnek az íjászból, mert nem sokra emlékszem...
Perrero írta:arról van képamugy én rajzoltam
Nem is ittam sok sört...Game90 írta:Ákos meg term. sörözik![]()
Még szerencse, hogy az Íjászban kevesebb kép készült...ott még komolyabb fejek lettek volna
Mikor rajzoltad?Perrero írta:arról van képamugy én rajzoltam
Ha jobban megnézitek a képet, akkor Csongor gyakorlatilag rámugrott...ott fogom a lábátgrecki írta:kép...