Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudok rájönni, ki ez a manó?Boixos írta: még annyit, h az idegbeteg manó letehetné már a lantot, addig amíg nem tesz kárt vkiben. nem kéne az ámokfutásait látnia a gyerekének.
Előre ki merem jelenteni, az év egyik legjobb meccse volt: lüktető játék, rengeteg helyzet, befújt majd visszavont 11-es!!!!!, zseniális Camoranesi...Scorpio írta:Juve ismét nyert, igaz szerencse is kellet! Remélem a következő meccseken még jobb lesz a csapat!
Akkor lehet nem is írtál,mert ez nem ragadt meg bennem,h ennyire ellenszenvesek nekedGame90 írta:Visszakereshetsz ebben a topicban, sosem írtam szépen a Juveról...ozsimiki írta:Neked mióta mocskos? De komolyanEgyszer nem írtál róluk így....
Visszakereshetsz ebben a topicban, sosem írtam szépen a Juveról...ozsimiki írta:Neked mióta mocskos? De komolyanEgyszer nem írtál róluk így....
Neked mióta mocskos? De komolyanGame90 írta:Ez az Aquilani rohadt jó játékos. Giulynek grat![]()
Mocskos Juve megint nyert...
aqui ebben az idényben legalább akkora játékot fog játszani, mint ddr. eddig sem volt rossz, de most folyamatos kezdőként egyszerűen hibátlan.Game90 írta:Ez az Aquilani rohadt jó játékos. Giulynek grat![]()
Mocskos Juve megint nyert...
Jóhogy.Boixos írta:ASR-siena... na de inkább nem mondom meg, hátha nézni akarja vki.
Bizony,11pontos fórral a Roma előtt,és 13al a Juve előttScorpio írta:2004LG írta:A Milan mikor nyert bajnokságot utoljára4-5 éve
2004LG írta:A Milan mikor nyert bajnokságot utoljára4-5 éve
Én láttam ameccset voltak az Empolinak is helyzetei de az Inter sajnos jobb volt!MQuC írta:Ibrahimovic lőtt viszonylag korán golt, aztán 74. percben kapcsoltam vissza, akkor még 1-0 volt. Szoval ez sem volt olyan sima, mint látszik az eredményből