Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, akkor pintos parókát veszFCB.Gabesz írta:kamu,ha pintora esik őt kéred?
Nem szeretnélek elkeseríteni, nem tudom mennyiért vetted de a Budapest melletti Premiere Outletben (ott értelem szerűen a nike boltban) tavaly nyáron ilyen sárga mezből nagyon sok volt mindenféle méretben és nem akarok hülyeséget mondani de asszem 5 ezer forint körüli összegért. Csak azért nem vettem mert nekem ez a sárga pont nem tetszett. Viszont ugyan itt asszem 3 éve vettem egy kék színű idegenbeli mezt, amin már van uniceff logo és a címer körül volt a körben az a szöveg (nem tudom hogy a nou camp vagy a klub évfordulója) ez pedig 3990 ft. Azóta járok oda évente többször hátha kifogok valamilyen Barca akciót de "sajnos" mivel mostanában elég jól megy a csapatnak és sok a szurkoló, ezért nagyon kapkodják a Barca szerkókat. Egyébként most voltam kint 1-2 hete és nagyon sok MU és Arsenal cucc volt ha jól emlékszem féláron:(Gauchomester írta:Üdv!
2008 nyara óta tudom, kell. De elvből nem adok az új mezekért súlyos forintokat. Ma azonban meghozta a postás. Örök kedvenc.
http://img202.imageshack.us/i/img003tk.jpg/
kamu,ha pintora esik őt kéred?MessiFan írta:Á, nem csak eddig van 2 Messis felirítú mezem amik kb 3-4 évesek és most beszereztem egy saját feliratosat.Lionel85 írta:És átírod a neved VillaFanra?MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal
Az ilyen mezeket is thaiföldön gyártják?
Amúgy nekem meg vateráról lesz kb. egy hét múlva Messi-mezem hazai, 8000-ért.
Mivel tetszik az idegenbeli mez és van alkalmam elvileg eredetit szerezni így Villára esett a választásom mert azt csináltam, hogy beraktam excel táblázatba és randomba őt dobta ki
Á, nem csak eddig van 2 Messis felirítú mezem amik kb 3-4 évesek és most beszereztem egy saját feliratosat.Lionel85 írta:És átírod a neved VillaFanra?MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal
Amúgy nekem meg vateráról lesz kb. egy hét múlva Messi-mezem hazai, 8000-ért.
És átírod a neved VillaFanra?MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal
MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem az kamu.krosz31 írta:Az idei hazai mez.barca 1986 írta:melyik évad meze? 1-2 éve már a hivatalos mezek is made in távol-keletkrosz31 írta:Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
Vettem a Vaterán egy hazai barca mez-t bl logóval messi felirattal.
Még az első mosás előtt láttam hogy a més que un club felirat kicsit halványabb a szokásosnál de nem érdekelt különösebben a dolog.
Mosás után a következő dolgokat vettem észre:1.A nyaknál a sárga szinbe halványan de látszik egy kis kék folt 2.A mez bal karján ahol a respect logo is van egy kis részletét fedeztem fel a jobb karon lévő bl logónak...
Miért lehetnek ezek?Ami még érdekes volt, hogy belül a nyaknál made in morocco-t irt,lejjeb ugyancsak belül a cimkén made in thailand-ot irt...
Ha tényleg eredeti akkor ezeknek megkellene történniük?már félek a második mosástól....Mit tegyek szerintetek?Valakinek volt már hasonló élménye barca mezzel?
Az engem is érdekelne,szeretném majd feltúrbózni a szobámatbarcamania86 írta:sziasztok,
nekem van 1 kb. 20 cm-es, üvegfestékből készült címerem, ami üveglapon, bekeretezve, a falra van kiakasztva. nagyon vagányul néz ki sztem.
de én még olyat, mint a Nagyi lámpája, nem láttam soha. nem lehetne többet megtudni róla, hogyan készítetted??![]()
Sajnos akkor nem láttam...szüleim vették észre a foltot...Leomessi14 írta:Szerintem lekopik,amugy meg ne zavartasd magad miatta. De mikor megvetted akkor nem lattad?krosz31 írta:
Oké,amugy eredeti csak az a két dolog zavar hogy az első mosás után van egy kék folt a nyak résznél(ami sárga)+a bal karon ahol van a respect logo is a més que un club felirat picit kopottnak néz ki és mellette látszik hogy előszőr rossz helyre ragasztották a bl logót...(ott van egy kis ragasztás nyom ami remélem ,hogy lekopik...le fog kopni?)
Szerintem lekopik,amugy meg ne zavartasd magad miatta. De mikor megvetted akkor nem lattad?krosz31 írta:
Oké,amugy eredeti csak az a két dolog zavar hogy az első mosás után van egy kék folt a nyak résznél(ami sárga)+a bal karon ahol van a respect logo is a més que un club felirat picit kopottnak néz ki és mellette látszik hogy előszőr rossz helyre ragasztották a bl logót...(ott van egy kis ragasztás nyom ami remélem ,hogy lekopik...le fog kopni?)
Oké,amugy eredeti csak az a két dolog zavar hogy az első mosás után van egy kék folt a nyak résznél(ami sárga)+a bal karon ahol van a respect logo is a més que un club felirat picit kopottnak néz ki és mellette látszik hogy előszőr rossz helyre ragasztották a bl logót...(ott van egy kis ragasztás nyom ami remélem ,hogy lekopik...le fog kopni?)Leomessi14 írta:A Thailanddal sztem nincs semmi baj, bar nem tudom,hogy hol keszitik, nem is biztos egy helyen, szoval szerintem teljesen m1.Amugy eredeti?krosz31 írta: Az idei hazai mez.
S ne mosd tul gyakran csak ha mar nagyon fontos,mert elkopik rendesen( betuk,logok,szamok). Xavi-s mezem 3 eves es alig latszik mar rajta a nev.Bar egesz nyaron hasznaltam....
A Thailanddal sztem nincs semmi baj, bar nem tudom,hogy hol keszitik, nem is biztos egy helyen, szoval szerintem teljesen m1.Amugy eredeti?krosz31 írta: Az idei hazai mez.
Az idei hazai mez.barca 1986 írta:melyik évad meze? 1-2 éve már a hivatalos mezek is made in távol-keletkrosz31 írta:Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
Még az első mosás előtt láttam hogy a més que un club felirat kicsit halványabb a szokásosnál de nem érdekelt különösebben a dolog.
Mosás után a következő dolgokat vettem észre:1.A nyaknál a sárga szinbe halványan de látszik egy kis kék folt 2.A mez bal karján ahol a respect logo is van egy kis részletét fedeztem fel a jobb karon lévő bl logónak...
Miért lehetnek ezek?Ami még érdekes volt, hogy belül a nyaknál made in morocco-t irt,lejjeb ugyancsak belül a cimkén made in thailand-ot irt...
Ha tényleg eredeti akkor ezeknek megkellene történniük?már félek a második mosástól....Mit tegyek szerintetek?Valakinek volt már hasonló élménye barca mezzel?
melyik évad meze? 1-2 éve már a hivatalos mezek is made in távol-keletkrosz31 írta:Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
Én töröltem mert rájöttem, hogy semmi közöm ki mit mennyiért árul. Ha van aki megveszi az az ő dolga, bár a véleményem nem változott.MessiFan írta:Én sem lennék hajlandó kifizetni 70000 forintot egy pólóért még akkor sem ha Pelé, Maradona, Puskás stb aláírta volna.Capon írta:vamika meg zaragoza ez nem az a szoba szerintem ahol ennek helye van. Van egy bolhapiac szoba is oda jobban illik persze nem okoskodni akarok.
De azért nem tom szó nélkül megállni a 250€-s mezt. Kezem rohadjon le ha ennyit kifizetnék valaha ilyenért.
Ha nekem ilyenem lenne inkább megtartanám és kitenném a falamra
Meg egy nyakláncért sem adnék 3000-ret de mind1
Na miért lett törölve?:D
Én sem lennék hajlandó kifizetni 70000 forintot egy pólóért még akkor sem ha Pelé, Maradona, Puskás stb aláírta volna.Capon írta:vamika meg zaragoza ez nem az a szoba szerintem ahol ennek helye van. Van egy bolhapiac szoba is oda jobban illik persze nem okoskodni akarok.
De azért nem tom szó nélkül megállni a 250€-s mezt. Kezem rohadjon le ha ennyit kifizetnék valaha ilyenért.