Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2009.01.14. 23:09:32

torrestonival egyet tudok érten gyakorlatilag mindenben.

Cácereshez még annyit, hogy én, ahogy már párszor mondtam, továbbra sem tartom olyan ígéretesnek mint Piquét, de meglátjuk majd.

Ma eddig elégg vacakul játszik, de nagyon kevés lehetősége is volt eddig, és volt már jó meccse is. Bár az Atletico ellen már multkor is felhívtam rá a figyelmet, hogy mennyit szivatta Simao, amíg egy kicsit kiegyensúlyozott volt a játék a két csapat közt.

Piquénél továbbra is abszolút indokolatlannak érzem a kritikákat, Cáceressel még várjunk csak pár meccset, hogy kicsit pontosabb képet kapjunk.
V. Sanchez pedig nem is középső védő, csak úgy mondom.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.14. 23:08:36

chi omega!

ez most vhogy nagyon nem győzött meg :)

Pique kapott lehetőséget,és bőven élt is vele, véleményem szerint hasznára van a csapatnak. és jól megállja a helyét. sznted nem?

számomra nyilvánvaló,h nem egy mércével mérik a két játékost páran. nekem egyikkel sincs semmi bajom, de a bizonytalanért nem padoztatnám fontosabb meccseken Pique-t, aki eddig meggyőzött, legalábbis engem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.14. 23:08:35

ozsimiki írta:
Etooka írta:Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. .
jah csak tudod az a gond,h pique-nek egy nagy hibája volt anno, az is az ellenfél térfelén, és azt is kijavította,majd mákkal került vissza a csatár elé, mégis el lett mondva mindennek...

ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
Mint írtam, én semmilyen olyat nem írtam soha, hogy Pique nem érdemli meg a játékpercet és hogy nem volt érdemes megvenni és nem is szídtam, ha esetleg volt egy két gyengébb meccse, csupán az volt furcsa, hogy ennyivel többet játszott, de aztán teljesen egyértelmű volt, hogy azért ő kezd többször és játszik,mint az uruguayi, mert jobban ismeri a stílust,amit képvisel a Barca, neki nem kell beilleszkednie ebbe....

Egyébként ha már itt tartunk,én sem értettem,hogy miért szídták Piquet annyian...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.01.14. 23:09:48-kor.
.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.14. 23:07:50

chi omega írta:
mert martin nem kapott annyi lehetőséget a bizonyításra. jóformán szinte semmit.
Ez minden, csak nem egy olyan magyarázat, ami jogosan indokolhatja az elmúlt két mérkőzősen általa nyújtott produkciót.

Maradjunk annyiban, hogy jó kezekben van, Pep pedig a szükséges döntést meg fogja hozni. Viszont ezentúl jobban fogom figyelni a játékát, mert az én bizalmam még mindig élvezi, ha ez a játék rendszeressé válik, akkor akár Pep döntését is megkérdőjelezem. Egyelőre szó sincs erről. Azt azonban tényként lehet kezelni, hogy nem hiába kap több lehetőséget Piqué...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.14. 23:07:04

ozsimiki írta: ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
Egyszerűen annyi a véleményem, hogy Piqué indokolatlanul sokat kezdő. Az ideális védelmi tengely: Puyol-Marquez. Cáceresben sokkal több van, mint amit eddig láttunk belőle, ehhez viszont meccs kell. Nekem nem az a bajom, hogy Piqué ennyit játszik, az a bajom, hogy Cáceres súlyos árához képest tökéletesen ellentétesen keveset. Piqué eddig jobb, de többet is játszik.

Aki pedig nem látja, hogy Cáceres játéka abszolút pszichikai okokra vezethető vissza, az valamit nagyon nem ért....
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.14. 23:04:54

ozsimiki írta:
Etooka írta:Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. .
jah csak tudod az a gond,h pique-nek egy nagy hibája volt anno, az is az ellenfél térfelén, és azt is kijavította,majd mákkal került vissza a csatár elé, mégis el lett mondva mindennek...

ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
mert martin nem kapott annyi lehetőséget a bizonyításra. jóformán szinte semmit.
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.14. 23:03:45

torrestoni írta:mire ez a tolerancia Martinnal szemben?
Azért mert bajnokin GÓLT kaptunk V.S miatt itt meg kupameccsen NEM kaptunk gólt Các miatt. Ha a 2-ből egy is bement vna, akk sztem sokunknak nem ez lenne a véleménye. Így annyira nem gáz de ébresztő neki és az egész csapatnak!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.14. 23:03:26

Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.14. 23:02:44

Egyébként én sem Piquet, sem Cacerest nem küldtem és nem is fogom a jövőben sem elküldeni melegebb éghajlatra...Egyszerűen a jövő emberei, akik most MÉG kiegészítő emberek...Egy-egy rosszabb teljesítmény után nem veszik el bennük az a fajta potenciál és tehetség, ami addig megvolt bennük!
.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.14. 23:02:25

gekkodan írta:
torrestoni írta:S akkor most egy pillanat erejéig megemlíteném V.S.-t, akit a Mallorca elleni meccs után már sokadjára küldött el mindenki melegebb éghajlatra, miközben az inkább volt Yaya gólja. Akkor kérem, mire ez a tolerancia Martinnal szemben?
nyugodj már meg egy picit.... :roll:

:) Nincs itt szó egekbe szökött pulzusról, avagy szapora légzésről, stresszről, vagy épp idegeskedésről, csupán felhívtam a figyelmet egy számomra érthetetlen kontrasztra, ami konkrétan a két játékoshoz való viszonyulás...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.14. 23:00:56

Morminho írta:Inkább már a görcsös bizonyításvágy miatt hibázik szerintem. Nem is csoda, 16 milliót fizettünk érte, és eddig nem nagyon van használva. Szeretne bizonyítani de eltel már fél év.
Pontosan.Szvsz nem meccshiány van itt(sztem ez a fogalom úgy ahogy van hülyeség).
Izgul nekem úgy tűnik vagy valami hasonló dolog lehet.És tán fejbe sincs ott rendesen.Amikor nála a labda akkor is tanácstalan...mondjuk ez nem csak az Ő hibája mert hát ma középpályán sincs sok mozgás.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.14. 23:00:05

jó lesz ő is, jelenleg Pique legyen csak a fontosabb meccseken kezdő, nagyon is jól megállta a helyét, aztán majd kaphat egyre több lehetőséget,persze ha nem így él vele mint most.

azért szegény Pique-t nem sajnálták ennyien, inkább elküldték vmi megye 2es csapathoz, jobb esetben, most meg szegény caceres , ma nem megy neki, van ilyen, szegény meccshiányos, stb,stb.

a két játékoshoz való hozzáállásban jelentős különbségek vannak. (tudnám miért,mert fizettünk érte sokat?) de nembaj, a lényeg h a csapatnak menjen a szekér.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.14. 23:00:02

torrestoni írta:S akkor most egy pillanat erejéig megemlíteném V.S.-t, akit a Mallorca elleni meccs után már sokadjára küldött el mindenki melegebb éghajlatra, miközben az inkább volt Yaya gólja. Akkor kérem, mire ez a tolerancia Martinnal szemben?
nyugodj már meg egy picit.... :roll:

Yaya Touré - a szikla.

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.14. 22:59:56

torrestoni írta: Ezt te sem gondolhatod komolyan... Nem elég amit nyújt, sőt..., szánalmas... Könnyedén lehetne 1-2/1-3 az állás, s ekkor még az első meccsről nem beszéltünk...
Hát, több fontos mentés,pl. a beívelés, középpályán elfejelések stb.Ennek ellenére persze, nem jól játszik és valóban nem elég, de azért szánalmasnak nem nevezném!

Talán az előző hsz-emben a jól játszik illetve a két hiba nem jól csengett össze,remélem,most érthetőbb voltam
:wink:
.
noname
Llegenda del Barça

2009.01.14. 22:59:34

Nemtom Caceres mitől akkora nemzeti hős?![auto_cenzúra] játszik, az biztos a meccshiány miatt van?Két ekkora hiba nem meccshiány volt.Meccshiány lenne ha rosszul helyezkedne,vagy nagyon görcsösen játszana,de ma simán csak BÉNÁZIK.Szünetben kapjon egy jó erős feketét h felébredjen oszt jó lesz! :lol:
A Fifa egy szégyen
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.14. 22:59:13

S akkor most egy pillanat erejéig megemlíteném V.S.-t, akit a Mallorca elleni meccs után már sokadjára küldött el mindenki melegebb éghajlatra, miközben az inkább volt Yaya gólja. Akkor kérem, mire ez a tolerancia Martinnal szemben?

Ettől függetlenül töretlen bizalommal kezelem, s amellett vagyok, hogy maradjon a pályán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.01.14. 22:59:57-kor.
Morminho
Entrenador del Barça

2009.01.14. 22:58:24

Inkább már a görcsös bizonyításvágy miatt hibázik szerintem. Nem is csoda, 16 milliót fizettünk érte, és eddig nem nagyon van használva. Szeretne bizonyítani de eltel már fél év.

Az alapos fejmosás lenne a legrosszabb választás. Bíztatni kell, nem lecseszni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Morminho 2009.01.14. 22:59:27-kor.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
gianni
Entrenador del Barça

2009.01.14. 22:58:04

Nem kell lecserélni,csak fejet kell mosni nála,ja és inkább a támadásainkat kéne eröltetni.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.14. 22:57:19

Etooka írta:Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. Nem is lehet elvárni egy olyan embertől,aki ilyen kevés lehetőséget kap, hogy mindent magabiztosan és a lehető legjobban csináljon!

Tartom magam ahhoz, hogy a két nagy hibáján kívül jól játszik...
Ezt te sem gondolhatod komolyan... Nem elég amit nyújt, sőt..., szánalmas... Könnyedén lehetne 1-2/1-3 az állás, s ekkor még az első meccsről nem beszéltünk...
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.14. 22:57:16

Ahogy az egész csapat, őis elég langyos...2 óríási hibája ellenére nem cserélném le, de egy alapos fejmosást megérdemel!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.14. 22:55:39

Az tény,h ma igen gyenge...de mi köze a meccshiánynak ahhoz,h nem tudja átvenni a labdát meg,h nem tud ívelni? :roll:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.14. 22:55:30

Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. Nem is lehet elvárni egy olyan embertől,aki ilyen kevés lehetőséget kap, hogy mindent magabiztosan és a lehető legjobban csináljon!

Tartom magam ahhoz, hogy a két nagy hibáján kívül jól játszik...
.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.14. 22:54:09

Nagyon meglátszik rajta a játékhiány, eddig nagyon gyenge. :(
A középpálya kevés mozgása és rossz helyezkedése sem segít neki, nincs kinek passzolnia. Marquez is nagyon sok labdát adott el emiatt. :?
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.14. 22:53:51

ATYA ÉG!!!!!

Borzasztóan ijesztő volt, amit ma művelt....Most tényleg le kell cserélni, tanulja csak meg mi az ábra. Szegény nagyon meccshiányos, mint a fehérorosz, az is mehet a lecsóba.

Yaya Touré - a szikla.

noname
Llegenda del Barça

2009.01.14. 22:53:45

Asszem mostmár kezdik látni az emberek h miért is Pique a kezdő. :roll: Caceres nekem olyan dekoncentrálnak tűnik.MA is voltak nagyon szép szerelései, máskor pedig mintha elaludna.Oda kéne figyelni :!:
A Fifa egy szégyen
Lezárt