FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.17. 13:40:31

Fecooo írta:LG egyetértek! 2004 tavasza volt a kezdet, attól a csapattól hihetetlen volt az a sorozat, amit véghezvittek pár hónap alatt... az a veretlenségi sorozat akkoriban még földöntúli bravúrnak számított (leszámítva az Arsenal produkcióját pont akkor...), manapság már "könnyebb" olyan szériát produkálni, pláne egy ilyen brutálisan erős csapattal és az ellenfelek gyengülésével...

mondhatnánk azt is, h Davids hozta el a kánaánt :D (inkább a Laporta-team ;) )
Feri, én még nem gondoltam 2004-ben, hogy mi lesz most, de annál jobban örülök neki. Mára már természetessé vált, hogy címekért küzdünk, pedig régen tényleg nem így volt. Ahogy LG is mondta, a 2000-es évek eleje a Realról szólt, mi pedig vergődtünk, hiába volt jó keretünk. Még 20 pont is volt egy ízben a két csapat között, az akkori elnökváltásról dokumentumfilm is készült. Akkor még Laporta és Rosell egy tálból ettek, de végül a szezon végén másodikok lettünk. Azóta felfelé ível az utunk, bár Rijkaard és Ronaldinho utolsó két éve feledhető volt. Aztán azóta még nagyobb sebességre kapcsolt a Pep-team. Csak ámulok. :D
Kép
Kép
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.05.17. 13:19:30

Fecooo írta:LG egyetértek! 2004 tavasza volt a kezdet, attól a csapattól hihetetlen volt az a sorozat, amit véghezvittek pár hónap alatt... az a veretlenségi sorozat akkoriban még földöntúli bravúrnak számított (leszámítva az Arsenal produkcióját pont akkor...), manapság már "könnyebb" olyan szériát produkálni, pláne egy ilyen brutálisan erős csapattal és az ellenfelek gyengülésével...

egyébként nem csak a mieink miatt lett örökre emlékezetes az a tavasz számomra, a Depor-Milan, az Arsenal veretlenség, a Romának a rangadókon mutatott zseniális játéka Capelloval (Juve-Inter ellen 4-4 lőtt gól), vmint Kerózs mutatványa a Madrid kispadján :D (nem tudom mikor volt olyan utoljára, h 10 bajnokiból 6-ot bukjon a Real :P )
Ujraneztem a 2004-e szezon goljait...Hat nagyon sokat lottunk tavolrol es sokkal latvanyosabb lett a jatek is.En nem bannam,ha pep egy kicsit el menne szerencset probalni mashova es majd visszaterna 2-3 ev mulva.Kivancsi vagyok,mas edzovel is ezt jatszanank?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.17. 13:07:18

LG egyetértek! 2004 tavasza volt a kezdet, attól a csapattól hihetetlen volt az a sorozat, amit véghezvittek pár hónap alatt... az a veretlenségi sorozat akkoriban még földöntúli bravúrnak számított (leszámítva az Arsenal produkcióját pont akkor...), manapság már "könnyebb" olyan szériát produkálni, pláne egy ilyen brutálisan erős csapattal és az ellenfelek gyengülésével...

egyébként nem csak a mieink miatt lett örökre emlékezetes az a tavasz számomra, a Depor-Milan, az Arsenal veretlenség, a Romának a rangadókon mutatott zseniális játéka Capelloval (Juve-Inter ellen 4-4 lőtt gól), vmint Kerózs mutatványa a Madrid kispadján :D (nem tudom mikor volt olyan utoljára, h 10 bajnokiból 6-ot bukjon a Real :P )
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.17. 12:29:51

Tocy írta:
ab1daL írta:Pontosan öt éve nyerte meg a csapat a klub 2. BL trófeáját Párizsban! :)
Kemény...2006-2011 3 BL-döntő, két elődöntő...
Így van, de azért a Mu sem panaszkodhat 3 döntő, egy elődöntő. És most vmelyik csapatnak meg lesz rövid időn belül a második BL győzelme.

Amúgy valóban igencsak sikeres időszak ez a klub számára. Belegondolunk, ha nyerünk 27-én, akkor 5 év alatt 3x annyi BL címet gyűjtöttünk, mint előtte 50 év alatt! Azért a 2000-s évek elején még nem így festett a helyzet, mikor vergődtünk, és még a csapból is a Real szólt. Aztán 2004 tavaszán már kezdtem érezni, h most nagy dolgok következhetnek...
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.17. 11:09:45

ab1daL írta:Pontosan öt éve nyerte meg a csapat a klub 2. BL trófeáját Párizsban! :)
Kemény...2006-2011 3 BL-döntő, két elődöntő...
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.17. 10:50:36

Pontosan öt éve nyerte meg a csapat a klub 2. BL trófeáját Párizsban! :)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LM10
Director del Fútbol

2011.05.16. 16:47:18

Keita játszotta a legtöbb meccset a szezonban :shock: 5 meccsen nem szerepelt a csapat 60 meccséből. Kemény.
Továbbá az is érdekes, hogy a top ligákból egyedül a Barca volt képes megvédenie a bajnoki címét! 8)
A Malaga elleni meccsünket pedig szombaton 18 órakor rendezik meg(ezek szerint téves ami az eurobarcára van kiírva) Remélem erre a meccsre 8 felnőtt játékos mellett( ennyi a minimum, hogy a meccskeretben legyen) csak Atletic játékosok utaznak el.
menczel
Entrenador del Barça

2011.05.16. 00:27:39

NAgyon köszi a videókat fiúk!!!
Xanthor
Capitá del Barça

2011.05.15. 23:43:45

Tdavid
Entrenador del Barça

2011.05.15. 16:15:01

Kép
d
Entrenador del Barça

2011.05.15. 16:08:06

Nem hiszem, hogy bővülni fog a keret, a távozók persze pótolva lesznek, de szerintem tudatos, részben szakmai részben pénzügyi megfontolásokból tartunk szűk keretet. Persze a mostani keret sem lett volna szűk, amennyiben a minősége elérte volna a megfelelő szintet. De a sérülések és tartalék játékosok rendkívül rossz formája miatt kerültünk kényes helyzetbe.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.15. 15:29:50

Rivaldo11 írta:Újabb remek szezonon vagyunk túl ez máris kijelenthető. Bajnoki cím, kupafinálé, és Bl döntő, amit még meg is nyerhetünk, úgyhogy soha rosszabb évet.
Ami bizakodásra adhat okot: Ez a csapat évről évre ugyanolyan "éhes". Már pedig, ha ez így marad a továbbiakban is, akkor még sok szép siker elé nézünk...:)
Amiből okulni kell: Rövid a keretünk. Na persze nem kell sok igazolás, ha Milito távozik, akkor sem. Egy középpályásra, és egy olyan védőre lenne szükség, aki legalább 2 poszton bevethető. Bojan helyzetétől függően esetleg jöhet egy támadó is, bár ez nem egyértelmű.
Természetesen nem zárható ki, hogy max. 1 igazolás lesz, hisz remek fiatalok várnak bizonyításra. Thiago és Fontás jövőre még nagyobb feladatokat kap majd, ez biztos-(bár Fontás balbekként nem meggyőző szerintem).
No de az igazolásokkal még várhatunk, nem kell elkapkodni semmit.
Még van feladat idénre is...:)
Egyetértek. Ha nem jön sok ember, akkor ott vannak a fiatalok. DE :idea: , akkor Pep merje őket betenni, nehogy már még a legutolsó ellen is a gálakezdő játszon, mint idén is jó párszor. Csak ennyi lenne a kérésem :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.05.15. 15:16:04

Újabb remek szezonon vagyunk túl ez máris kijelenthető. Bajnoki cím, kupafinálé, és Bl döntő, amit még meg is nyerhetünk, úgyhogy soha rosszabb évet.
Ami bizakodásra adhat okot: Ez a csapat évről évre ugyanolyan "éhes". Már pedig, ha ez így marad a továbbiakban is, akkor még sok szép siker elé nézünk...:)
Amiből okulni kell: Rövid a keretünk. Na persze nem kell sok igazolás, ha Milito távozik, akkor sem. Egy középpályásra, és egy olyan védőre lenne szükség, aki legalább 2 poszton bevethető. Bojan helyzetétől függően esetleg jöhet egy támadó is, bár ez nem egyértelmű.
Természetesen nem zárható ki, hogy max. 1 igazolás lesz, hisz remek fiatalok várnak bizonyításra. Thiago és Fontás jövőre még nagyobb feladatokat kap majd, ez biztos-(bár Fontás balbekként nem meggyőző szerintem).
No de az igazolásokkal még várhatunk, nem kell elkapkodni semmit.
Még van feladat idénre is...:)
Rivaldo-A Legnagyobb.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.05.15. 14:44:56

Nagy grat a csapatnak, teljesen megérdemelten lettünk bajnokok. 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.14. 15:55:48

Messi-Ini írta:Nah hát látom sokan ábrándoznak arról,hogy Samu visszatérhet,de szerintem ez nem fog bekövetkezni...már csak azért sem,mert az Inter legjobbja,nem fogják elengedni!
A másik dolog,tényleg kellenének erősítések,mert ha megnézzük:
Millito menni fog,jön fel helyette Fontas,de kell még egy Kh,és ha a pénztárca engedi akkor kell még egy Van der Wiel is,az majd eldől!A középpályára fel kell hozni Thiagot,és én személy szerint Keitat eladnám,és hoznák a helyére egy Nasrit :D Lejár a szerződése jövő nyáron,és ha mi beszélnénk vele,és tennénk neki egy jó ajánlatot,akkor nem is hosszabítana szerinte,és viszonylag jó pénzért őt el is hozhatnánk,mert én személy szerint nagyon birom a srácot,mert technikás,gólerős,jól lát a pályán,szal jó játékos,én mindig egy kicsit Iniestat látom benne!Ha így nézzük,akkor a középpálya is kész lenne,mert védekező középpályásnak Busi és Masch,Xavi helyett Thiago,Ini helyett pedig Nasri!!!A csatársorba az alap hármas mellé ottvan Afellay,aki idén sem rossz,de jövőre szerintem még jobb lesz,és minőségi csere lesz!Én Bojant vagy Jeffrent opcióval eladnám,és hoznák egy olyan játékost,aki kicsit olyan Messis :D Ezen azt értem,hogy egyedül több embert is képes átverni,több embernek kell rá ügyelni,gőlerős,és stb...én ilyennek gondolom például Agüerot,esetleg Patot,és Hulkot!Én utobbinak örülnék talán a legjobban,engem lenyűgöz srác!!!
Tehát nem kéne sok igazolás,csak 3-4,és tökéletes lenne a kaeretünk,amivel nem kellene egy ilyen tavasztól tartani,mert azért valjuk be,öszhöz képest nagyon durván visszaestünk,annak ellenére hogy Bl döntősök vagyunk!
Több helyen is hizbádzik, amit írtál. A védelmes dologgal egyetértek, csak tudnám minek ide Wiel? Hogy jön be a képbe? Adriano egyértelműen a bal oldalon játszik jobban, de, ha Alvesnek pihennie kell, sérült, eltiltott stb. csak azért teljesen fölösleges venni egy újabb játékost, akinek fél Európa udvarol. Csak akkor lenne értelme, ha Maxwell elmegy, de egyébként nincs realitás alapja. A középpályán én is nagyon örülnék Nasrinak, mert rendkívül jó játékos, de nem hiszem, hogy a klub el akarná adni Keitát. Folyamatosan dicsérik, egyre többet játszik és ő is elégedetten nyilatkozik. Előre tényleg kéne egy ember szvsz Rossi kéne. Persze Agüero is nagyon jó lenne, de ő vagy 15 millával többe van, mint Rossi.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.05.14. 15:42:43

Ezt én is akartam pont linkelni, de megelőzél... Hatalmas figura ez a Pinto!!! :lol: :lol:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.05.14. 14:05:06

Tiziano Crudeli fan :!:
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.14. 10:45:12

Nah hát látom sokan ábrándoznak arról,hogy Samu visszatérhet,de szerintem ez nem fog bekövetkezni...már csak azért sem,mert az Inter legjobbja,nem fogják elengedni!
A másik dolog,tényleg kellenének erősítések,mert ha megnézzük:
Millito menni fog,jön fel helyette Fontas,de kell még egy Kh,és ha a pénztárca engedi akkor kell még egy Van der Wiel is,az majd eldől!A középpályára fel kell hozni Thiagot,és én személy szerint Keitat eladnám,és hoznák a helyére egy Nasrit :D Lejár a szerződése jövő nyáron,és ha mi beszélnénk vele,és tennénk neki egy jó ajánlatot,akkor nem is hosszabítana szerinte,és viszonylag jó pénzért őt el is hozhatnánk,mert én személy szerint nagyon birom a srácot,mert technikás,gólerős,jól lát a pályán,szal jó játékos,én mindig egy kicsit Iniestat látom benne!Ha így nézzük,akkor a középpálya is kész lenne,mert védekező középpályásnak Busi és Masch,Xavi helyett Thiago,Ini helyett pedig Nasri!!!A csatársorba az alap hármas mellé ottvan Afellay,aki idén sem rossz,de jövőre szerintem még jobb lesz,és minőségi csere lesz!Én Bojant vagy Jeffrent opcióval eladnám,és hoznák egy olyan játékost,aki kicsit olyan Messis :D Ezen azt értem,hogy egyedül több embert is képes átverni,több embernek kell rá ügyelni,gőlerős,és stb...én ilyennek gondolom például Agüerot,esetleg Patot,és Hulkot!Én utobbinak örülnék talán a legjobban,engem lenyűgöz srác!!!
Tehát nem kéne sok igazolás,csak 3-4,és tökéletes lenne a kaeretünk,amivel nem kellene egy ilyen tavasztól tartani,mert azért valjuk be,öszhöz képest nagyon durván visszaestünk,annak ellenére hogy Bl döntősök vagyunk!
Kép
daffy
Madridista

2011.05.14. 10:14:37

socio66 írta:az ünneplésről lesz valami videóanyag?
most lemaradtam róla.
a távkapcs topkiba mintha lett volna,nézz be
socio66

2011.05.14. 10:12:00

az ünneplésről lesz valami videóanyag?
most lemaradtam róla.
messideco
Presidente del Barça

2011.05.13. 12:08:17

Ez a csapat sokra vitte. Nagyon jó ez az eredmény. Minden adott a tökéletes évhez. Visca el Barca!
Kép
"And my heart will leave you never."
andris871120
Jugador del Barça

2011.05.13. 11:08:26

Szerintem minden féle képpen egy balszélső kellene. Villa mehetne középre Messi játszhatna szabadon. Kun vagy Bale a legmegfelelőbb erre a posztra csak nem lehet őket megvenni. Villa nem olyan rossz mint sokan mondják. Jövőre még jobb lesz.
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.13. 10:46:21

Igazából addig, hogy Samu visszatér komolyan gondoltam. Mármint tudom, hogy ez nem fog bekövetkezni, de ő hatalmas erősítés lehetne elől. Mindenki imádja, a csapattársak is, csak Peppel vannak nézeteltérései.
Pedig Quaresma nem is lenne rossz. :D
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.13. 10:24:00

Felvázolnám összeesküvés-elméletem.
1. fejezet: Samuel Eto'o a zárt körű csapatbulin együtt ünnepelt a Barca-játékosaival. Tavaly szintén meglátogatta a csapatot annak edzésén. Jól látható, hogy a kameruni nem felejt, szívében ő még mindig Barcelona-játékos, az Inter címert csak zsoldosként hordva magán.
2. fejezet: Pep Guardiola egy olasz tévésnek adott interjújában elmondta, több ideje ül már a kispadon, mint amennyi hátra van még neki. Annak idején játékosként a süllyedő hajóról távozott, ezt edzőként nem szeretné megismételni. Mivel saját elmondása szerint már nehezen motiválja a játékosait, ezért a szinte tökéletes 3 év, 3 bajnoki cím 2? BL-trófea felmutatásával kíván távozni.
3. fejezet: Samu a Man. Cityből magával hozza Tourét egy edzéslátogatásra, akiben szintén felerősödnek a távozása körüli érzései, s látva Guardiola hiányát beteljesíti ígéretét, miszerint magára húzza még a katalánok mezét.
4. fejezet: a régi játszótársak együtt elutaznak a nagy pocsolyán túlra, s rábeszélik Rafael Márquezt (személyes kedvencemet) a barcelonai folytatásra.
5. fejezet: Hallva az eseményekről a brazil Ronaldinho szögre akasztja amúgy is megkopott csukáját, s bejelentkezik a csapat vezetőedzői posztjára. Érvei között szerepel, hogy a csapat mestereként meg tudná követelni a profi, józan, kicsapongásoktól mentes hozzáállást a játékosoktól, s szambamentes övezetté varázsolná a Nou Campot.
6. fejezet: az újjáalakult gárda első felkészülési meccsén a klub legendás 11-ével mérkőzik meg, melynek tagjait a szurkolók szavazatai alapján állították össze. A Bonano - Oleguer, Christanval, Chygrynsky, Francesco Coco - Rochemback, Mendieta, Figo (csk), Quaresma - Saviola, Ezquerro kezdőcsapattal felálló gála11 2-0-ás győzelmet arat az aktuális csapat ellen, miután Ronaldinho bejelenti lemondását, Yaya Tourét +20%-os fizetésemeléssel visszacsábítják olajföldére, s a világoskékekkel BL-t nyer.

Igazából addig, hogy Samu visszatér komolyan gondoltam. Mármint tudom, hogy ez nem fog bekövetkezni, de ő hatalmas erősítés lehetne elől. Mindenki imádja, a csapattársak is, csak Peppel vannak nézeteltérései.
madmushroom
Capitá del Barça

2011.05.12. 15:43:39

Azt nem értem, hogy Jeffren és Bojan esetében is miért nem élünk egy kölcsönadás lehetőségével. Mi és a srácok is csak jobban járnának.
Lezárt