Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát azért ezek a "hatalmas" meg "fantasztikus" jelzők elég nagy túlzások szerintem. Én inkább úgy fogalmaznék hogy a fiúk kijöttek a pályára (teljesen felkészülten) és végigjátszák ezt a 90 percet mert "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", de ha már a pályán vannak akkor csinálnak is 1-2 szép dolgot de nem viszik túlzásbalionelmessi19 írta:Félidő, 0-0.
Én kifejezetten élvezem, nagyszerűen szórakozom. Zambi mellett egyetlen csatár sem tud mozdulni sem, fantasztikus. Iniesta mekkora volt már? Elején elforgatott 4 embert, hatalmas![]()
Ronaldinho elég vackul kezdett, az utsó 1/4 órára belejött. Szép cselei voltak, öröm nézni, és még hajt is. Remélem folytatja a javuló tendenciát...
Oleguer szokatlanul jól védekezik, Xavi is jó napot fogott ki, Deco a szokásos...Edmilka is elég jó.
Egyetlen csalódásom van: Saviola
kb. még nem volt nála a labda, nem helyezkedik vmi jól...
Reméljük, útba igazítják az öltözőben...
Egyébként vannak szép látványos támadások, középpálánk nagyon erős, letámad mindenki, még Dinho is.
Kritikusoknak felhívnám a figyelmét: a taktika megváltozott!
Erős letámadás, és a félidő közepefelé Iniesta visszajött kp-ra, és Dinho Saviol ékpáros van, nem szélsőjátékos támadás!!!!
2. félidőben remélem vágunk nekik párat, most idén először megérdemelné a csapat, h sok góllal nyerjen, sztem.
Én speciel nagyon élvezem ezt az akadályt. Az angolban kibírták a fiúk, h 2 hét alatt játszottak 8 meccset, akkor egy kicsit sűrűbb programot a barcának is bírni kell. Egyébként meg sztem minden erölködés, és külön hajtás nélkül is kézben tartják a gyeplőt most a fiúk...Zozzy 5 írta:Hát én nem bánnám ha kiesnénk ebből az "1. rangú" spnanyol kupából. A hangulaton meg a hajtáson látszik hogy mennyire kell ez a Barcának. Én csak egy akadály ként fogom fel ezt az egészet ami azért van hogy nehezebb legyen felkészülni a fontosabb bajnoki és Bl meccsekre. Ha tavaly nem estünk volna ki nem biztos hogy BL-t tunk nyerni...
Szval nem fájna a szívem hogyha egy 1-1, 0-0-val búcsút intenénk ennek az egésznek.
Nekem viszont igen, mert ezt a legkönnyebb megnyerni.Zozzy 5 írta:Hát én nem bánnám ha kiesnénk ebből az "1. rangú" spnanyol kupából. A hangulaton meg a hajtáson látszik hogy mennyire kell ez a Barcának. Én csak egy akadály ként fogom fel ezt az egészet ami azért van hogy nehezebb legyen felkészülni a fontosabb bajnoki és Bl meccsekre. Ha tavaly nem estünk volna ki nem biztos hogy BL-t tunk nyerni...
Szval nem fájna a szívem hogyha egy 1-1, 0-0-val búcsút intenénk ennek az egésznek.
Nézd a http://www.as.com/futbol/crr/partido.ht ... _0003_0022 -on. Ott elég gyorsan frissítik.mademan írta:elkezdődött már a meccs??
nincs sport 2-m, ezért a eurosport.com-on "nézem" de ott nincs még semmi!!
Dagoth ur írta:Én teljesen azt hittem hogy 9kor lesz a meccs,itt készitem a söröket erre kiderül hogy 1 óra múlva.Na,de nem baj kivárjuk