Ez tökéletes is lenne!salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Sergio, Iniesta, Thiago - Adriano, Alexis, Messi.

Visca el Barca

Ez tökéletes is lenne!salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Sergio, Iniesta, Thiago - Adriano, Alexis, Messi.
Jah ez van a hivatalos oldalon is Puyol, Xavi, Cesc nélkül ma, de egyáltalán nem lepődtem meg(bár csereként még beugorhatnak)salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Vannak olyan csapatok, amelyek csak ellenünk tudnak focizni: Espanyol, Sevilla, és Villarreal is idetartozik. Lehet, hogy kiesnek a bajnokságból, de ellenünk mindig meg akarják mutatni. Persze, olykor beleszaladnak egy 6-osba, de az esetek többségében megnehezítik a dolgunkat. De...legyen igazad!Varatrix írta:Villareal ellen pont lehet játszatni csere embereket. Amit azok ebben az évben művelnekMikaos írta:E hónap vége kegyetlen lesz, nem látok esélyt túl sok pihentetésre: Malaga idegenben, Madrid kupameccs, Villarreal idegenben.
Majd február elején lehet pihenni Sociedad és Osasuna ellen., talán még a B csapat is elbánna velük! (Kis túlzással!)
Villareal ellen pont lehet játszatni csere embereket. Amit azok ebben az évben művelnekMikaos írta:E hónap vége kegyetlen lesz, nem látok esélyt túl sok pihentetésre: Malaga idegenben, Madrid kupameccs, Villarreal idegenben.
Majd február elején lehet pihenni Sociedad és Osasuna ellen.
Gyanítom, hogy Puyol helyett Masch lesz a kezdőben, de szerintem a többiek nem kapnak pihenőt.Sanama írta:Init és Puyolt pihentetném, a többiek viszont nyerjék a meccset!
kit érdekel a classico? ezerszer fontosabb a mai bajnoki, mint a madrid elleni kupa meccs...Varatrix írta:Nehéz meccs lesz, ez tény de én kicsit erősnek tartom ezt a kezdőt a clássico előtt három nappal!
ozsimiki írta:Kedves Fórumozók!
Barca meccsek előtt tucatjával érkeznek a különböző vélt kezdőcsapatok, és felállások. Mostantól ezek OFF-nak minősülnek, és törlésre kerülnek. Semmi értelmét nem látjuk, hogy ezeket megosszátok. Legtöbb esetben ráadásul csak ebből áll a hsz.
Valamint ezek a törölt hsz-ek ugyanúgy beleszámítanak a "pontozásba". (akinek összejön az 5 törölt hsz, 1 hét pihenés. Ha visszaeső, akkor 1 hónap)
Viszont ahogy kikerült a HIVATALOS kezdőcsapat, arról természetesen vitázhattok, beszélgethettek, ki mivel, miért ért egyet, miért nem.
Kérünk titeket, hogy a többi szabály mellett, immáron ezt is tartsátok be!
Eurobarca Team
Valenciában 1 félidőig mindenképp jobb volt az ellenfél, illetve Bilbaoban egy tipikus X-es meccs volt. Az Espanyolnak is volt annyi helyzete az első félidőben, hogy több, mint elég...ami nagyon dühítő, az a Getafe elleni vereség, és a Sociedad elleni X, ahol negyed óra alatt rúgtunk kettőt, egy sima gálának indult, aztán leültünk és x.Barcaman14 írta:Ismét egy nehéz idegenbeli meccs. Viszont hozzá kell tenni hogy a legtöbb idegenbeli meccsünket idén mi tettük nehézzé és nem az ellenfél.Ha ismét egy motiválatlan, kényelmes Barcát fogunk látni, akkor meg is érdemeljük hogy a Madrid legyen a bajnok.
Ha tudunk jól játszani otthon, és tudtunk jól játszani a Bernabeuban akkor tudunk jól játszani a többi idegenbeli meccsen is. Egyedül az a kérdés hogy mennyire akarja a csapat a sikert, mert az sokkal idegesítőbb számomra ha alapvetően nyerni tudnánk a meccset, de nem teszünk meg mindent ezért, mintha játékban megérdemelten felülmúlnak minket!
Alapvetően erős kezdő kell ez egyértelmű, de mégsem ugyanaz szerintem mint a szerdai. Mascherano pl lehetőséget kaphatna, ahogy Thiago is!
Visca el Barca
Hát az utóbbi időben Thiago és Masch is picit el van hanyagolva, főleg a kis brazil-spanyolra igaz ez, én kezdetném talán Cesc helyén, ő most pihenhetne, mert minden meccsen kezd szinte. De kb ennyi, a többieknek muszáj játszani!Barcaman1993 írta:Úgy érzem most a Pedro-Thiago-Mascherano 3-asra hárul nagy szerep (talán eddig is így volt), de most különösen. Sok meccset játszunk, ezzel a 3 emberrel sztem nyugodtan lehet rotálni. De úgy látom ezzel jelenleg egyedül vagyok a fórumon.
Én azért a rotálás mellett lennék, mert tényleg nagyon kemény meccsek jönnek. Malagá nehéz, Real nehéz, Villareal (ezt nem tudom eldönteni, de nem egy klasszis játszik ebben a csapatban), Valencia? (ha igen, akkor 2) nehéz, nem sokkal később Atletico idegenben, Valencia otthon. Ezek a meccsek között összesen talán 3 meccs van, ami nem olyan kemény, de sztem a Sociedad sem olyan rossz csapat. Nagyon nem lesz ez egyszerű menet.Tocy írta:Szerintem meg minden évben folyamatosan a legerősebb kezdőnk játszott az összes meccsen, főleg tavaly. Eddig idén szinte mindenki tudott pihenni, eléggé rotált Pep. A sérülések miatt most nem nagyon tud, de sztem egyáltalán nem fásultak, fáradtak a játékosaink, és nem is lesznek annyira ezektől a meccsektől. Ha továbbmegyünk szerdán akkor valóban két Valencia-meccs, ami nagyon kemény lesz, plusz közte Villarreal idegenben, de a kupának vége januárban, onnantól a BL-ig megint kis pihi. Nem annyira vészes ez, messze nem az az időszak, ahol minden héten, vagy heti 2x döntőt játszunk. Átéltünk már ennél keményebbeket is, egyszerűen bírni kell és bírni is fogják a játékosaink.
Szinte majdnem az alap 11 kezdett a Betis ellen, a Real ellen a legerősebb, míg a Real ellen szintén a legerősebb fog. Ha továbbmegyünk a kupából, akkor meg 2 randevú a Valenciával, ahol valószínűleg ismét a legerősebb csapat játszik. Valamikor pihentetni kell néhány embert, mert megszakadunk ebben a kettős, később hármas terhelésben. Keita is pont ilyenkor AN-n...Andris írta:Szerintem meg egyikőtök sem gondolta semeddig, mert idegenben iszonyatosak vagyunk, a Malaga meg az egyik legjobb csapat idén a bajnokságban, úgyhogy egyetlen egy emberrel sem szabad eltérni a legjobb kezdőnktől.
Chino írta:Alexist mindenképpen játszatnám. Kellenek neki a meccsek, még ha első blickre úgy tűnik jól beilleszkedett, nem hiszem, hogy olyan fáradt lenne.