Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Arsenalban is van lehetősége kupákat nyerni. Régen pedig gyakran csak hajszálakon múlt, hogy nem nyert kupát. Hovatovább a Barca sem nyert semmit évekig! Szóval ez nem lehet érv.Lionel Messi Fan írta:Nem hiszem el hogy Fabregas még nem unja hogy az Arsenallal az utóbbi években semmit sem. Maradjuk a realitás talaján még pár évig nem is fog ha ott marad. Barcában lehetősége lenne Kupákat nyerni nem hiszem el hogy ez nem motiválja.
Azok hazugságok. Wenger nyilatkozta ma, hogy nem adja el Cesct.Sanama írta: Máshol azt írják,hogy Wnger akkor ül le tárgyalni,ha " Bojan is részt vesz a tárygalásokban "...
Legalább egy valaki megértette,amit mondani akartam.Chino írta:Itt sztem nem feltétlen Vi. Sanchez-ről van szó, hanem, hogy nincs gyakorlatilag kispadunk. Ez pedig sajnos igaz.
De o szabad ugynok volt, tehat mar nem volt szerzodese a Barcaval.fcbarca0827 írta:Saviola is a Realba ment a Barcából!
Hát ne haragudj,de V.Sanchez volt a legújabb Oleguer a csapat számára.Xavinho írta:Komolyan mondom ez egy vicc! Egymás után engedjük el a játékosokat(még ha csak kölcsönbe is),közben meg nem igazolunk helyettük senkit.Igaz,hogy V.Sánchez,Hleb,Cáceres nem voltak meghatározó játékosok és Keirrison friss ember lett volna,de a cserepadra is gondolni kéne! Nem mehetünk egy meccsre 15 játékossal (túlzok kicsit)! Mostmár jó lenne igazolni is valakit,nem csak elengedni...
Sánchez nélkül 22 játékosunk marad a 2009/2010-es szezonra! Közülük is egy sérült már 1,5 éve és 3 kapus,kettő meg legalább egy hónapig oda lesz ANK-n.
Saviola is a Realba ment a Barcából!Dani6210 írta:Elviekben létezik ez csak, ha jól tudom, és akkor találták ki, amikor Figot megvette a Madrid.House írta: Nincs valami olyan egyezség, hogy egymás játékosát nem vesszük? (Úgy hallottam..)
Elviekben létezik ez csak, ha jól tudom, és akkor találták ki, amikor Figot megvette a Madrid.House írta:Nincs valami olyan egyezség, hogy egymás játékosát nem vesszük? (Úgy hallottam..)Dani6210 írta:Sziasztok!
Mondjuk Van der Vaart-ról mi a véleményetek?
Ő is lehetne egy megoldás a szélre...
Véleményem szerint - a Realos időszaktól függetlenül - egy igen jó játékosról van szó.
Tudom, hogy a Madrid játékosa, de akkor is ...
Üdv!
Ha jól tudom van egy olyan megállapodás a 2 klub között, hogy nem vásárolnak egymástól játékosokat. Amit Perez fel is rúgott ha jól tudom Figo szerződtetésével. Amúgy én nem örülnék neki annyira. Sztem, ami a Reálba kevés, az nagyon nehezen lenne jó ide.Dani6210 írta:Sziasztok!
Véleményem szerint - a Realos időszaktól függetlenül - egy igen jó játékosról van szó.
Üdv!
Én úgytudom, hogy ez csak addig volt érvényes amíg Calderon volt az elnök a realnál, de ettől függetlenül semmi esélye annak, hogy ide igazoljon a holland.House írta:Nincs valami olyan egyezség, hogy egymás játékosát nem vesszük? (Úgy hallottam..)Dani6210 írta:Sziasztok!
Üdv!
Nincs valami olyan egyezség, hogy egymás játékosát nem vesszük? (Úgy hallottam..)Dani6210 írta:Sziasztok!
Üdv!
Nem biztos,h a vezetőinket kell hibáztatni.Azért eddig írhattak bármit de kb egyik se jött be.Mind2 igazolásunk eléggé a háttérbe zajlott csendben.Ibráról is kb akkor kezdtek el komolyabban írogatni amikor már szinte tuti volt a dolog.gekkodan írta:Az agyamat eldobom...Grygera, Eboué? Te jó ég, egyik nagyobb falábú, mint a másik, ne vicceljenek már a vezetőink. Egy másodperccel sem hiszem, hogy hasznosabbak lennének, mint Henrique...Poulsen után azt hittem idén nagyobb baromságot már nem hallok. Tévedtem.
Persze, szerintem is szükség van most Cesc-re. Csak arra gondoltam, hogy most nehéz lesz elmozdítani. Kicsit Cesc szemszögéből is néztem a dolgot, hogy most inkább csak cserének jönne, mármint biztos kevesebbet játszana, mint Xavi, vagy Ini.Chino írta: Az lehet hogy jövőre könnyebben mozdítható, de az idei szezonban is kellene nagyon. Nem hiszem, hogy Pep-ék kizárólag azért igazolnák (persze ez is benne van a pakliban), hogy jövőre legyen Xavinak utódja, hanem mert ebben az idényben nagy szükség van rá.
Pep...hosszabb padot akar, ami kell is, ehhez képest még inkább rövidült. Bár Laporta még ígért igazolásokat, kiváncsi vagyok lesz-e belőle valami.